Stäng

Tre personer skjutna i Örebro

BROTTSLIGHET. Flera personer har förts till sjukhus efter att ett grovt våldsbrott inträffat i Vivalla. Polisen är i nuläget mycket förtegen om det inträffade.

Tre män är införda till USÖ med skottskador, 2 är i 20-års åldern och den tredje är oidentifierad. Två är allvarligt skadade och den tredje lindrigt. De två identifierade männen är kända av polis sedan tidigare.

Om Vivalla på bloggen…

Polisen

20180704_043407.jpg

14 reaktioner på “Tre personer skjutna i Örebro

 1. Spelar ingen roll att polisen är förtegen, hela Sverige vet vilka som bor i gettot Vivalla.

 2. Man kan konstatera att byte av rikspolischef inte har förbättrat läget.
  Han verkar inte ens få några frågor, finns han över huvud taget….?

  1. Det kan ju vara så att den nya håller på att reda ut trasslet efter den förra, typ avbeställa alla ”tafsa inte på mig”armbanden och lite annat skojsigt han hade på gång, det kan ju vara så att det var flera armbandsprojekt på gång?

 3. Ingen information skall läcka ut till fienden allmänheten. De skall inte få veta att regering och myndigheter placerar ut dessa dysfunktionella och välbeväpnade individer i Svenska samhället och försörjer dem med stora bidrag. Jag vet inte varför Sveriges riksdag fortsätter så envist med det heller. Har inte riksdagen ansvar gentemot svenskar i första hand?

 4. Det börjar vara dags att iföra obligatorisk skottsäker väst på stan i Örebro också, Malmö har visat vägen.

 5. Jag läste att polisen anser sig inte ha resurser att jaga illegala invandrare som de sedan söndag nästa fritt får göra. Men jaga komiker och 71-åringar för deras texter, det hinner de.

  Men jag har viss förståelse, även om de tar dem så blir de ändå kvar eller rymmer. Kan de inte sätta Jan Carlzon som chef för transporttjänsten, han har ju ändå erfarenhet av reseföretag. Han är blott fem år äldre än Trump och borde ha mycket att ge än.

 6. Det nya modeordet ”Polisen är mycket förtegen” översatt att allmänheten ska veta så lite som möjligt över vilka dom skyldiga är?Förr i tiden bad man allmänheten om hjälp om iakttagelser vid grova brott, men idag är
  man förtegen??
  Enligt politikerna har vi fått massor av nya poliser, men då har dom förmodligen räknat in den ständigt ökande skaran av moralpoliser?

 7. Bara att inse, mord och våldtäkter eskalerar dagligen i vårat Sverige. Dö 2014 är en stor bidragande orsak. Snart dags för moderaternas nästa utspel, Carl Bildt…..

 8. Operation Självsanering fortsätter och sjuklövern försöker dölja/förminska mm
  Vi har sådana Hycklare inom sjuklövern, s k ”politikeradel” som ger MENA-individer Sverige All Inclusive
  Dags för ny politik, rösta SD

 9. Detta förklarar ju varför det ser ut som det gör i immigranternas hemländer; det beror på folket som bor där, och inte någon mystisk jordstrålning som vänstern och flumliberalerna tycks tro.

 10. Det är nu decennier sedan då jag vid ett Sverigebesök ,beklagade alla hucklen som passerade revy, en avlägsen släkting en man sa, då har du inte varit i Örebro.
  Nej jag hade inte varit i Örebro, först nu förstår jag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: