Stäng

Rysk TV om situationen i Malmö

MEDIA. -Pettersson undrar om inte detta är något för SVT eller TV4 att köpa in. Själva verkar di inte ha förmågan att producera något från verkligheten. 

Tycker ni Malmö är framtiden så rösta på sjuklövern den 9 september 2018.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

29 reaktioner på “Rysk TV om situationen i Malmö

 1. Det ser ut som våra politiker tagit in djävulen själv till oss.
  Svensk Polis ser inte ut att vara dimensionerad för detta.
  Nu vänder sig polisen till allmänheten om hjälp, helt fel, de skall vända sig till politikerna, som orsakat katastrofen.
  Har inbördeskriget börjat nu?

 2. Förstår att Ryssarna gläds över den misslyckade regeringen här som tror sig stå på en moraliskt högre grund och kritiserat Ryssland för allt ont som händer, och nu visar det sig att Sverige snart är det värsta gangsterlandet i Europa, med ständiga dödsskjutningar i den importerade skaran av välfärdssnyltare?

  1. Tony . Är det verkligen ställt utom all tvivel att regeringen är misslyckad? I så fall borde väl åtgärder vidtas. Någon här verkade tycka att allt var väl så helt entydigt är det väl inte. Jag är inte insatt men det verkar ju inte vara på topp.

 3. Malmö som styrs av sossar sedan generationer, hålls under armarna av sossar sedan decennier, allt bekostad av oss andra. Det måste till utländska reportage för att få veta sanningar nuförtiden. DDR staten Sverige i sin socialistiska prakt Malmö.

  1. Malmö har bara fått vad de ville ha. De bestämde sig i Skåne redan 1994 att livet skulle bli litet mer spännande när både dåvarande länen Kristianstad och Malmöhus röstade JA till EU, tätt följda av Göteborg, Halland och Västmanland.
   Som man ropar får man svar…..

 4. Sossarna o Alliansen nöjer sig inte förrän alla svenska städer o samhällen är lika framgångsrika med integrationen som Malmö, stort grattis PK idioter

 5. Är det sånt här som politikerna kallar påverkan från andra länder?
  Då säger jag bara heja Ryssland eran Pravda fungerar bättre än Sverigebilden här.

 6. Därför att svenska politiker är så okunniga. De kan inget och de vill inget. Bara de får sina egna beslutade förmåner och löner, pensioner. De är en korrumperad del av stats apparaten

 7. Det var ju trevligt att höra, Europa kommer att bli som Malmö, verkligen!
  Förresten har nu asen som diggar det här börjat ändra uttryck, innan talade man om mångfald men nu säger man att ”Världen förändras och vi med den”.
  De arbetar som sagt med avsikten att göra oss till en minoritet även i vårt eget land, en döende minoritet.

 8. helt mållös… finns inte ord
  ledsen besviken

  hur kunde naiva politiker få förstöra Sverige så att ingen kan känna sig säker och polisen helt maktlös….
  jösses!!!

  1. Och nu försöker samma politiker övertyga oss att de är de bäst skickade att lösa problemet.
   Kristersson kommer att välja Reinfeldt till invandringsminister.
   Svetsaren bara käbblar.
   Välj något annat.

 9. Rysk TV påminner idag om det gamla Sovjets med enbart negativa nyheter om väst och enbart positiva nyheter om Ryssland och dets allierade. Reportaget är också dramatiserat så att det blir löjligt men det hindrar dock inte att det till största delen är sant.

  1. Jo din sista rad stämmer…Det som visas är ingen propaganda utan rena rama verkligheten ! Detta är för många i Absurdistan helt enkelt för bra,för att vara just sanningen,i ett land som i årvis indoktrinerat sin befolkning !!

 10. Detta är inget svensk PK-media är intresserade av. Det skall tystas ner och gömmas undan på sedvanligt vis. Just detta att förneka och gömma undan gynnar SD. Folkr trötta på medias och Sjuklöverns förljugna omvärldsbeskrivning.

 11. Vi skickar till olika kanaler så ”vanlig tittare ser detta.. Om det mot förmodan skulle visas…
  Jag blir förvånad varje gånger folk säger att : vi ,myndigheterna ,regeringen ,Sverige inte har gjort något för att integrera de …
  DE FÅR INTE INTEGRERA SIG !!!
  Oavsett hur många miljarder man satsar…

  1. Ett nyare reportage om tillståndet i Sverige sändes för några dagar sedan på Russia Today Live, gjort av Maria Kosareva. Mycket sevärt – liksom det mesta på ”rt.com”.

   Googla på ”Testing tolerance rt.com” – och se reportaget (med tal på engelska). Mycket om Malmö/Sthlm!

   Till skillnad från svenska pk-media, så finns i nästan alla inslag på Russia Today kommentarsfält, där man kan skriva i stort sett vad som helst – även inlägg negativa till ryska staten!

  2. Det var en objektiv bild av Sverige, inte ett dugg vinklad och överdriven.
   Och reportern i Malmö lät inte alls upphetsad, jag märkte att han faktiskt tog sig tid att andas ibland.

   1. Jag mår bra, men du kan kanske skicka det ryska programmet till Trump så han har något att twittra om på nätterna.
    Huvudsaken är väl att det sprids så mycket skräp om Sverige som möjligt.
    Förra gången hjälpte väl SD till.

   2. Mia, varför sysslar du så mycket med Donald Trump, som ju i första hand är Amerikas problem, när du inte lotsas om att vi har en Pelle Jöns till högsta höns här i landet?? Mycket märkligt, man sopar väl rent framför egen dörr först eller?? Jo det är väl givetvis för att Trump Lyckas i det mesta han företar sig, medan vårt stjärnskott misslyckas i stort sett allt?

   3. Mia ! Det är väl jätte bra att allt negativa kommer ut i världen !!! Det kan rädda många andra länder från att göra samma misstag . Det är bara synd att de ansvariga inte går att ställa inför rätta . Det borde vara straffbart att förstöra ett helt land för nästa generation !!!

   4. Sverigevänner verkar tycka att ett av de sämsta länderna är Sverige och vill gärna att det skildras genom usla filmer på mest negativa sätt.

   5. Tony
    Att jag hänvisadade till Trump beror på att han tidigare har haft bekymmer om Sverige efter sitt tittande på sin favoritkanal.
    Då sa du inget om att han lade sig i något som inte är hans problem som du gör nu.

   6. Hoppsan, så tjurig hon blev!
    Omvärlden får reda på det sådana som hon ställt till med, det blev för mycket tydligen.

    Du, det Sverige vi sågar är ditt så kallade Sverige och inget annat.
    Det Sverige vi inte känner någon samhörighet med alltså.

    Tro förresten inte att Trump har bekymmer om Sverige, han tog bara upp detta land som ett varnande och avskräckande exempel och det gjorde han helt rätt i.
    Det ditt folk ställt till med.

  1. Sven :
   Vill inte ändra på det du skriver men vill skriva Sverige är TOTALFÖRSTÖRT !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: