Stäng

Det ”goda” hatet går bra…

MEDIA. Artisterna Rebecca och Fiona kuppade mot Sverigedemokraterna i ”Sommarkrysset” när deras dansare bar tröjor med #FUCKSD på. Efter markeringen har musikduon utsatts för hat och hot, det menar Alexandra Pascalidou – som uppmanar sina fans att backa musikduon.

”De har utsatts för hemska hatattacker under natten efter att ha markerat mot SD”, skriver Alexandra Pascalidou på Instagram enligt Expressen.

Givetvis inte ett enda ord från Pascalidoueller Expressen om att duon Rebecca och Fiona själva hatade och hotade på instagram innan de fick tillbaka.

…försök att övertyga, manipulera och hota alla du känner till för att inte rösta för en oerfaren Kalle Anka nazi-fest i det kommande valet. Stå högt och vara modig! #fuckSD #NoRacism #svpol # val18 #Sommarkrysset”

Givetvis tar inte Pascalidou och Expressen upp det problematiska med att uppmana folk att manipulera och hota väljare att inte rösta på ett parti…

Givetvis hade TV4 kunnat stoppa spektaklet om de velat, men de ser som de allra flesta medierna mellan fingrarna med ”de goda”…men Sverigedemokraterna tackar för ett Vänsterblivet stycke reklam…

24 reaktioner på “Det ”goda” hatet går bra…

  1. Jag hatar dem också.
   Det har ingen betydelse vad man påstår de varit med om, spelar inte den minsta roll, och de som håller med dem är ännu värre.
   De arbetar för att vi ska bli döende minoriteter i våra egna länder och jag hävdar det handlar om ren skadeglädje.
   Jag har sett hånflinet på en släkting som går den röda och feministiska linjen och det säger allt.
   För att inte tala om allt snack som röjer ett djupt hat mot den egna nationen och i synnerhet mot vita människor.
   Sådan som denna släkting kunde ju gå och ta livet av sig, det kan ju inte vara lätt att hata det man ser i spegeln?
   Men å andra sidan brukar de vara väldigt duktiga på dubbeltänk.

   1. Hur mår vuxna som beter sig som de här och som Schyffert? Förr hade de blivit instängda på psyket nu tjänar de pengar på det. Dekadensen är rådande och det är svårt att fatta att folk betalar för dylikt!

   1. Är det coolt? Det är inte ens coolt om ungar i kiss-och bajs-åldern härjar runt.

 1. Helt i stil med TV4s ”underhållningsprogram” Ofta är reklamen bättre än den sk underhållningen.

 2. Vill bli knullad av danstjejer skulle kunna slicka dem i röven… eller nej kanske Dr Alban va där

  1. Hur skulle det vara om Du tog Dig i kragen och vårdade språket en aning?
   Nog borde det gå att snickra ihop en effektfull kommentar utan att låna sig åt dylika vulgariteter. Lite mer snits, om man får be!

   Dra för all del inte ned standarden, ty därigenom ger Du näring åt illusionen om de patriotiskt sinnades undermåliga bildningsnivå, vilket är våra opponenters absoluta paradnummer.
   Detta är trots allt inte Flashback Forum, utan Petterssons, nota bene!

   Andreas, måttligt populär men fan så enträgen 🙂

 3. TV4 hade inte bara ”kunnat stoppa spektaklet” utan de är skyldiga att göra det.

  Anmäl TV 4 och de lär få betala dyrt!

 4. Naturligtvis missar inte det moraliska vraket Pascalidou att med patologiskt patos träda till de fräcka fjollornas försvar, alldenstund intet angrepp mot det kontinuerligt attackerade SD kan anses oursäktligt och där det förtappade kulturkotteriet med glädje ställer sina tjänster till förfogande.

  Nu väntar vi bara på att ännu en av Pascalidous pennalistiska patellarreflexer skall utlösas med anledning av de massiva protester den kriminella komikerduon Simon Gärdefors och Anton Magnusson fått erfara med anledning av videon ”Rape the baby” – det vidriga verk de framfört på YouTube och för vilket de nu polisanmälts en masse.

  Att dessa radikalt orienterade och abnorma aktörer gett sig i kast med att påverka en i högsta grad ung och suggestibel publik genom att normalisera brott som pedofili, nekrofili och antropofagi, gör dem till två av Sveriges främsta psykopatprofiler, vilka tveklöst borde underkastas omhändertagande för stor psykiatrisk undersökning med påföljande internering alternativt institutionalisering.

  Att läsa den sinnessjuka sångtext som publicerats på News Voice, kräver onekligen nerver av stål och jag avråder känsliga damer från att följa den länk till inlägget som postats under @mmsoxford Twitter.
  Andreas.

  1. Världen är nog tillräckligt sinnessjuk ändå så jag avstår gärna från att följa texten , men tack .

  1. Kanske, mer inte debatt mer argumentation mellan folk med olika åsikter lite fram och tillbaka, å ena sidan å andra sidan osv ? Men det kanske är steg ett? Steg två lär vi nog aldrig då se, då blir det reklampaus.

 5. Måste ses……….

  Lennart Matikainen berättar om sossarnas ”trygga Sverige”.

  Otryggheten har nått norra Öland och här en nattlig rapport om läget!

  1. Ett tack till Lennart Matikainen för en sorglig och typisk händelse. Inbrotten anser jag är en indirekt följd av Fuck SD attityden, som funnits i så många år. Fuck alla med den attityden, det är bra nu. Jag stödjer hellre Lennart Matikainen och de brottsoffer han stödjer. Situationen beror på att polis och rättsväsende har katastrofalt nedprioriterad betydelse i relation till den stora importen av utländska kriminella. Vad sysslar kommunistregeringen med egentligen?

 6. Är det här ett skämt skämt? På skärmen stod det i början ”Fools gold” , kan någon kunnig översätta tack.
  Texten-Jag är ung och dum, kanske inte behöver översättas.
  När Alexandra P sade att dom skulle backa, hon menade väl inte över?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: