Stäng

Trygghet i en ny tid…

VALET 2018. Trygghet är en förutsättning för ett jämlikt samhälle. Det kan inte skapas med skattesänkningar, nedskärningar och sänkta löner. Istället behöver vi samlas för att minska klyftorna, bryta segregationen, bekämpa brottsligheten och stärka sammanhållningen i hela landet står det på Socialdemokraterna hemsida

Nu har socialdemokraterna haft makten i fyra år och hur tycker ni det går med S-politiken?

Rubrikerna är några, men bara några, från de senaste tolv timmarna i det trygga landet Sverige.

Är ni nöjda med socialdemokraternas trygghet så röstar ni naturligtvis på Stefan Löfven och S den 9 september…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 reaktioner på “Trygghet i en ny tid…

 1. Det verkar snarare som om man tycker att ”trygghet har sin tid” och att den tiden är förbi nu….

 2. Höga (S)katter löser alla problem, då kan sossarna ta emot ännu fler muslimer så deras mål att göra hela Sverige till ett enda stort Malmö uppfylls! Allah Akbar är SOCIALDEMOKRATERNAS valspråk i Malmö!!

 3. Onödig fråga, är ju bara att se sig omkring ute i den riktiga verkligheten där det s.k vanliga hederliga arbetande folket bor !

 4. Socialdemokraterna har återskapat klyftorna i samhället med en extrem immigration.Varför ska vi andra vara med och finansiera deras usla politik ?

 5. Och allt detta skitsnack kör dom skenheliga sossarna i samma
  veva som skjutningarna avlöser varandra, ingen dag utan någon
  skjuts ihjäl, samtidigt som man precis hälsat 9000 ljugande
  välfärdssnyltare från Afghanistan välkomna att knapra på den
  allt mer krympande välfärden, så älter man detta bullshit
  i sina valkampanjer? Rösta rätt i September, men inte på S

 6. Skattesänkningar skapar välstånd. Det upplevde vi i Sverige med jobbskatteavdragen och nu senast i USA med Trumps skattesänkningar. Om staten lägger beslag på dina pengar lägger staten dessa på hög samt skicker inte oväsentliga summor utomlands. Om du får behålla pengarna investerar du dem i något eller konsumerar upp dem. Detta skapar nya jobb vilka i sin tur skapar nya jobb. Därför blir det större skatteintäkter med skattesänkningar. Om man knappt ens tänker med vänster hjärnhalva är det svårbegripligt därav den märkliga debatten.

 7. Inte i 4 år. S har varit den ledande makten i över 70 år med några få undantag.
  De opponerar mot sig själva.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: