Stäng

Bakåtsträvarna på första parkett

VALET 2018. Idag var det moderaternas dag i Almedalen och partiledaren Ulf Kristersson pratade mycket om hat och hot. Kristersson kritiserade Sverigedemokraterna hårt och sa att han inte vill regeringsförhandla med partiet. – Sverigedemokraterna skyller nästan allt på invandringen.

– Där vill Pettersson ge Ulf rätt, med ett förtydligande. Allt beror inte bara på invandrarna utan på invandringspolitiken. Jag vill även påminna herr Kristersson att han gav SD rätt på den punkten för bara ett halvår sedan. Hade moderaterna och de andra pratat om problemen med invandringen i tidigare val hade vi sluppit mycket av dagens problem.

Problemet för sjuklövern är att ALLT, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringspolitiken påverkar ALLT. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, brottsligheten, ALLT! Har inte moderatledaren insett det så borde han inte fundera på statsministerposten.

Ni som tror på Ulf Kristerssons och Moderaternas omsvängning och förnyelse i migrationspolitiken, kan titta på nedanstående bild från SVT och dagens tal i Almedalen. Tre gamla M-ledare i första raden säger allt om förnyelsen…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

26 reaktioner på “Bakåtsträvarna på första parkett

 1. En irriterande myggas stick ger ett mycket längre resultat än de minuter som jag lyssnade på nymoderaten klistersson.
  Saknar allt vad personlighet och charm heter, Fredrik den förskräcklige hetsade i alla fall och ilskan mot honom fick ett utlopp.

 2. Hade nab satt dit Löfven och Gustav Fridolin med så
  hade gänget som förrått landet varit komplett, bara för Säpo att hämta in dem.

 3. Snarare är väl frågan om SD vill ta i nåt parti utan tång?
  De kan förtala SD hur de vill, men det är det enda partiet som inte är medskyldigt till allt våld mot kvinnor och som utgör en garant för att den eländiga invandringen upphör.

  Helt oförståeligt hur kvinnor kan rösta på sjuklövern? De blir ju offrade för invandrarnas väl och ve.

 4. Jag ser fram emot att filmen Elefanten… ska visas, det kan bli spännande. Lagom spännande är kanske bäst förstås.

 5. Dystert tal, uppblåst retorik och billiga skådespelars effekter: forcerad intonation och slitna emfatiska perifraser. Brrrr !

 6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Moderaterna har skapat en hydra som de själva inte har förmågan att hugga huvudet av. Med andra ord innebär moderat politik att den svenska befolkningen ska arbeta i sitt anletes svett och betala in skatter för den utopiska politiken som moderaterna för med socialbidrag för en allt mer växande dysfunktionell befolkning.

 7. Tilliten är inte något som hoppar hit och dit. Politiker tror att röst”boskapen” köper deras snurriga uttalanden. Det som alliansen var eniga om på förmiddagen gäller inte dagen därpå. Vem tror de att de är och ffa vem tror de att vi är. De flesta av oss både hör och ser hur dessa omogna, okunniga, giriga till egna plånbok bär sig åt. Se er i spegeln, fråga er vem förutom era barn litar på er, utöver detta 0.
  Har röstat M, men min röst får de aldrig tillbaka.

 8. Jag tyckte det lät som han ville få Annie Löv-väljare att byta till moderaterna.

 9. Hoppas verkligen att man får se Anders Lindberg på Sossarnas valvaka som lär bli likt en likvaka.

 10. Jag har bestämt mig för att inte titta på sändningarna från Almedalen i år. Jag är trött på att se en massa tillresta stockholmsjournalister (jadå Anders Lindberg är givetvis med i SVT precis som vanligt – att använda någon lokal förmåga är inte intressant för ”hela Sveriges television”) stå och bräka i rutan. I SVT är upplägget det gamla vanliga – Belinda Olsson kör sina gamla uttjatade intervjuer på kvällarna.
  Vad gäller Kristersson är han kaxig nu men vi får väl se hur det blir när SD blir större än hans parti. Vet inte om han tror att han ska vinna tillbaka väljare som gått till SD genom att angripa just SD?
  Jag tror det i alla fall inte. Jag skulle aldrig ens tänka tanken att rösta på M igen (gjorde det senast 2006). Min röst har du förlorat för alltid Kristersson. Jag litar helt enkelt inte på dig och ditt parti.

  1. Påfallande många med kommunistiskt utseende i Visby nu. Svårt att rasbestämma numera.

 11. Han spenderar alltså sin talartid till att gnälla över ”hat och hot” när det är han själv som importerat det! Att sedan ägna resten av tiden till att prata skit om SD bevisar hans ”omtanke” för Sverige (och vilken kärring han är).
  Går det att bli mer självupptagen och verklighetsfrånvänd?

 12. Fantastiskt vilket selektivt minne den mannen har!
  Hans parti tillsammans med resten av alliansen och mp är orsaken till eskaleringen
  av invandringsproblemen i landet.

  Att ta avstånd från det enda partiet som inte är röd-kletat är magstarkt.
  När man importerar allt som rör sig och sen anpassar politiken till det parti man anklagar, då har man noll förtroende.

  Att ge bort makten när man är i majoritet bara för att behålla den extrema invandringen då har man sålt ut sig totalt. Det finns inget parti i sjuklövern som överhuvudtaget har någon form av respekt för väljarna. Alla är mer eller mindre smygkommunister.

 13. Att Reinfeldt var där är ju helt naturligt eftersom det är han som är puppetmaster och den som bestämmer allt.

 14. Ska moderaterna ha skuggan av en chans så måste de utesluta Fredrik Reinfeldt ur partiet offentligt. Dessutom starta en utredning om varför han inkasserar så stora summor pengar från den internationella bankmaffian.

  1. Jag skulle dessutom vilja höra någon i 7-klövern tala om varför man hatar Jimmy Åkesson och hans anhängare.
   Detta kommer aldrig att hända eftersom det inte finns en enda anhängare till 7-klövern INTE vet detta.

  2. Den / De som skulle våga vara elak /elaka mot Fredrik Reinfeldt tvekar nog i det längsta inför risken att råka ut för allvarliga repressalier från Fredriks nya kvinna sedan c:a 2013 – 2014.

   https://petterssonorg.files.wordpress.com/2013/11/2013-11-09_1519.png

   Reinfeldts presschef om TV-licensavslöjandet: Jag ska mörda nån på Radiotjänst.

   https://alliansfritt.nu/nyheter/reinfeldts-presschef-om-tv-licensavslojandet-jag-ska-morda-radiotjanst

 15. Anders Borg med fru ett par rader bakom.
  Camilla Kvartoft en bit bakom till vänster.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: