Gruppvåldtäkt i Örebro


BROTTSLIGHET. Under lördagsnatten fick polisen in ett larm om att en våldtäkt skett i norra delen av Örebro. Ingen är gripen och polisen är förtegen kring omständigheterna.

– Det är en kvinna som uppger att hon blivit våldtagen av två gärningsmän. Där har vi ingenting mer att gå på just nu. Jag har inga fler detaljer som jag vill delge, säger Erik Hiding, vakthavande befäl vid polisen i Örebro.

En anmälan om våldtäkt är upprättad. Ingen misstänkt person är ännu gripen.

NA.se 

-Pettersson antar att kvinnan var blind eftersom vi inte får något signalement…Jag har inte en aning om var våldtäkten skedde, men som av en tillfällighet ligger Vivalla i norra delen av Örebro.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Gruppvåldtäkt i Örebro

 • Pannloest kadaver

  Maen och kvinnor aer saa vitt jag foerstaar i det naermaste helt identiska,det aer konstigt att Fi inte reagerar paa de svenska kvinnornas ofoeretagsamhet om de svenske maennen kan organisera sig i grupper och utfoera sexuella projekt saa borde vael de svenska kvinnorna i jaemlikhetens namn kunna goera detsamma.

  Gilla

 • Mm

  Igen och så undrar 7 klövern vad vi skall göra .
  Ni har tagit hit djävlarna som våldför sig på flickor o kvinnor. Ni låter det ske, ni kacklar om vad ni skall göra i höst. Leva på det sociala, den dagen den sorgen. Hoppas folk fattar att det bara är de själva som kan slänga ut latmaskarna i kommun och riksdag. Den otroligt naiva/korkade/….., statsministern, han fattar det inte eller så är han så dj-a cynisk så han offrar oskyldiga etniska svenska flickor och kvinnor för att sitta vid köttgrytan.

  Gilla

 • Carlekström

  Dödsstraff på dessa brott.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Dödsstraff !
   Vem eller vilka ska utföra domen, den eller de som vill ha dödsstraff eller ska någon annan enligt typisk svensk sed ordna saken ?
   Man får utgå från att de som vill få saker gjorda själva ställer upp när det är dags.

   Gilla

  • Jörgen

   Och alla oskyldigt dömda?
   Kvinnan vaknar upp efter en blöt natt i fel säng och minns att hon har pojkvän.
   Vi lever i ett land med extremt falska kvinnor.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Trygghet överallt i mångkulturens Sverige, ingen eller inget slipper undan !

  Gilla

 • Billy Boy

  För c:a 7 år sedan presenterade sosse-styret hurtigt de här planerna på nybyggnation av bostäder bl a i Vivalla-området i norra delen av Örebro kommun.

  Att Vivalla + många fler bostadsområden i stora delar av Sverige senare utvecklades till farliga och problemfyllda utanförskapsområden … Ja, det insåg politikerna inte då … och vår naive statsminister Stefan Löfven (S) har väl bara den här kommentaren att fälla om dagens eländiga läge …

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Trots att åtskilda miljoner skattekronor under de sista 40 åren plöjts ner så är dagens trygga och heligt mångkulturella Vivalla i Örebro som ett slukhål, kräver bara mer och mer pengar och Örebropolitikerna öppnar med glädje locket på kommunens skattekista och satsar ytterligare miljoner av invånarnas skattepengar !
   Däremot är locket på skattekistan dubbellåst när gäller åldringsvården.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Våldtäkt i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?
  Märkligt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: