Stäng

Rädda förorten från Baylans projektträsk

INTEGRATION. Våren 2017 fick energi- och samordningsminister Ibrahim Baylan i uppgift att utvärdera och presentera en ny politik mot segregation. Han var då starkt kritisk mot hur arbetet dittills hade bedrivits. Staten har satsat miljarder på tillfälliga projekt utan någon effekt. ”Blommanpengarna”, ”Storstadssatsningen” och ”Urban utvecklingspolitik” dömdes ut och en total omläggning aviserades.

När han i tisdags presenterade resultatet kan man konstatera att Baylan är en långt mer lyckad energiminister än nytänkare om segregation. Man kan undra vilka krafter han mött och gått till mötes, för detta är samma eländiga politik i mycket större skala.

Regeringen plan är att 32 utpekade kommuner med tunga socioekonomiska problem ska kunna ansöka om extra statsbidrag, en halv miljard detta år och sedan 2,2 miljarder per år fram till 2027. Pengarna fördelas enligt en färdig nyckel men kommunerna ska själva hitta på, söka och driva anti-segregationsprojekten som ska gynna ekonomisk och social utveckling, stärka demokratin och civilsamhället.

Miljonstöd till diffusa projekt som stärker demokrati och civilsamhälle är direkt skadligt och demoraliserande för personer som sliter i förskolor, i städfirmor och i taxinäringen. Hederliga arbeten ska löna sig, inte opportunistiska projektjippon som har den politiska makten öra.

Läs mer av PM Nilsson på Dagens Industri…

-Pettersson säger att PM Nilsson har rätt och fel, samma eländiga politik som tidigare fast i ännu större skala är absolut inte bra för förorten eller Sverige, där har PM rätt men han glömmer att det som är dåligt för förorten och Sverige är bra för socialdemokraterna.

Baylan och S-gänget köper helt enkelt röster, de gör allt för att hålla sig kvar vid köttgrytorna och struntar i hur det går för Sverige…

12 reaktioner på “Rädda förorten från Baylans projektträsk

 1. Vi har alltså s k ”politiker” och en politikeradel som stödjer renodlad terrorism!
  Vi har en s k ”regering” med Margot W, Baylan m fl som stödjer terrorism med våra skattepengar, uttagna från landet (Sverige) med världens högsta skattetryck!
  Resurser som uppenbart behövs i landet Sverige (vård/skola och omsorg)!
  Vi finansierar direkt/indirekt terrorism samtidigt som vi massimporterar dessa MENA-individer (utan asylskäl)!
  Vi betalar dubbelt om inte trippelt (bidrag som utbetalas till MENA-individer som är i Sverige som skickar pengar till sina länder – uppskattningsvis 32 miljarder kronor) med våra skattepengar för denna idiotiska ”politik” som bedrivits/bedrivs sedan minst 12 år tillbaka!
  Resurser och medel som kunnat garantera ett rimligt liv för våra egna Medborgare!
  Nej! Bort med sjuklövern i någon som helst ”maktställning” in med nytt (SD).
  Man fortsätter”gödsla” dessa parallella samhällen som historien visar, ALDRIG har hjälpt eller KOMMER ATT hjälpa!!

 2. I universum finns det svarta hål som slukar allt, nu har man förstått att detta fenomen även existerar på planeten Tellus i alla fall i gamla Svedala !

 3. Hur mycket pengar de än får, hur mycket de än har i dessa områden, det blir inte bättre. Vad har vi gjort våra ledare för ont för att förtjäna detta? För de har väl inte haft fel? Eller?

 4. Rädda Sverige först och främst från individer som Bajlan och gjorde vi det så skulle heller inga idiotiska fjollprojekt behövas!
  Det som behövs är politiker med ansvar, sunt förnuft och kunnande! Flummande pajasar har vi sett mer än nog av genom åren!

 5. Bara skattepengar, finns det ju obegränsat av i välfärdsstaten Sverige som alla vet !

 6. En svensk som flytt detta eviga experiment sa: även om de afrikanska asylsökarna skötte sig och arbetade så skulle jag ändå inte vilja se dem i Sverige, det känns mest äckligt. Integration- och slöja på dagis och gruppvåldtäktsdebatten är mest ett självbedrägeri. Exempel: vi vill alla bo i bullerbyn i villa med sötnosar i området, ingen vill bo i Rinkeby med Sabuni, folkmördare, och örnnäsor.

 7. Ska pengarna gå till ännu flera fritidsgårdar. Herregud alltså!!! Måtte de som röstar på sossarna ta sitt förnuft till fånga innan valet.

  1. Dagens Sverige kan aldrig få nog av fritidsgårdar, utan dem fungerar inte den berömda svenska integrationen !

 8. Sossarna har misslyckats med i princip allt de försökt sig på de senaste 30 åren, så röstar man på dom så har man gått på hela jävla hjärntvätten som media och andra idioter så gärna hjälper till med…

  1. Inte konstigt för efter Tage Erlander o Gunnar Sträng har det bara varit misslyckade individer bland Sossarna, och om Dagens statsminister är den bäste, hur är då resten av partiets höjdare.

   Tycker att sossarna skulle fällas för falsk marknadsföring, när man
   kallar sig Arbetarparti, det är lika falskt som, att SVT/ SR kallar sig opolitiska. Fast det skrevs kanske fel en gång, det skulle kanske vara opålitliga??

 9. Mer av samma medicin som gjorde patienten sjuk, så kan vi alltså sammanfatta Socialdemokraternas politik och det gäller inte bara här utan på alla område.

  Naturligtvis krävs det skattehöjningar eller nedskärningar på andra område för att finansiera spektaklet och vi vet vem som får betala lekstugan. Vanliga hederliga människor som aldrig velat det här. I sin naivitet har folk röstat på Socialdemokraterna i tron om att de ska få det bättre, men det är väldigt många år sedan det partiet ansåg att dom skulle göra något för folket. Den enkla sanningen är att Socialdemokraterna tycker att du har det rent för bra och kan betala – tycker du att du har det rent för bra?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: