Özz Nujen leder debatt om svarta pengar i byggbranschen – har själv betalat svart till terrordömde Akilov

SVARTA PENGAR. För tredje året arrangerar Veidekke Super Tuesday, Almedalens hetaste bostadsdebatt. Dessutom lovar man ”obekväma avslöjanden” om svart arbetskraft, samt presenterar en nyskriven rapport om hur framtidens bostäder ska finansieras, på årets Almedalsveckan som inleds på söndag.

Özz Nûjen, Alexandra Pascalidou och Lennart Weiss ledde Super Tuesday i Visby 2017. Foto: Anna Sjöström

– Almedalsveckan är vår största marknadsinvestering på hela året, säger Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke, som varit med som arrangör och talare i Visby ett 15-tal gånger.

Veidekke är en av Almedalens största arrangörer från byggsektorn. I år är de ansvariga för nio olika event, allt från fördjupande seminarier och rapportsläpp till mingel och bostadsdebatten Super Tuesday.

Läs vidare på Byggvärlden…

Att Sverige är ett land där vad som helst kan hända står nu klarlagt bortom alla tvivel. I år kommer komikern och debattören Özz Nujen, vars familj betalat 80.000 svart till den terrordömde Rakhmat Akilov, att agera debattledare på Super Tuesday i Almedalen, och där diskutera just byggbranschens problematik med skattesmitare och pengar under bordet. Enligt arrangören, byggbolaget Veidekke, lovar man ”obekväma avslöjanden” om svart arbetskraft, samt presenterar en nyskriven rapport om hur framtidens bostäder ska finansieras. Huruvida Nujens svåger kommer att medverka för att besvara de frågor Özz själv hittills duckat är oklart, men däremot har Nujen Alexandra Pascalidou – som tidigare ertappats med att plagiera andras texter – vid sin sida.

Läs mer på Katerina Magasin…

-Pettersson är inte förvånad Nujen och Pascalidou sida vid sida passar på något vis ihop…

 

 

38 thoughts on “Özz Nujen leder debatt om svarta pengar i byggbranschen – har själv betalat svart till terrordömde Akilov

 1. Det finns ingen hejd på galenskaper i detta land.
  Man blir inte ens förvånad längre. Bara bedrövad.

 2. Özz är på permission redan, från Kriminalvården, efter att ha gett massmördare och illegalen Akilov sysselsättning och pengar när han skulle utvisats?

  • Wikipedia; https://sv.wikipedia.org/wiki/Lennart_Weiss
   “Lennart Weiss, född 1958, är socialdemokratisk debattör och bostadspolitisk expert. Som 15-åring gick han med i SSU och som 17-åring blev han invald i kommunfullmäktige. 1984 blev han invald i SSUs verkställande utskott. Efter att ha arbetat på HSB startade Weiss eget bolag genom vilket han senare hamnade på Veidekke Bostad. I februari 2017 fick Lennart Weiss i uppdrag av Socialdemokraterna att leda en bostadspolitisk expertgrupp och utreda förutsättningarna för en ny social bostadspolitik.
   Han är idag även kommersiell direktör för Veidekke – den svenska delen av koncernen.(här börjar det onekligen lukta mycket starkt av korruption svågerpolitik och dubbelt stolsittande).

   Lennart Weiss är gift med Annika Billström, före detta finansborgarråd (S)”. – Inte heller något av Guds bästa barn precis. Hon är känd för svikna vallöften och för att bluffat till sig skattemedel till egen ficka. Så de har båda ganska mycket gemensamt med Özz som det verkar. Lika skurkaktiga alla tre…

 3. Två storkäftar på samma bild, Bergs turken o Plaskalido ingen av dom
  inger något förtroende, verkligt lusfräckt av Nyjen att diskutera om andra när han själv varit med och finansierat terror Akilov som har fem liv på sitt samvete? En del saknar helt skam i kroppen!

 4. Veidekke är ett norskt byggföretag med den märkliga ambitionen att utplåna sin svenska marknad. Varför tar de sedan inte med sig sin egen terrorist Breivik istället? Han har ju dessutom något som Özz verkligen saknar, nämligen en gedigen erfarenhet inom byggbranschen! (destruktion) och skulle även kunna berätta intressanta historier om norska fängelser, – om deras arkitektur, tapetmönster m.m.

 5. Finns det någon ”blatte” som har visat ansvar mot svenska samhället?
  Jag är kanske dåligt orienterad?
  Ingår ”att känna skam” i deras kultur?
  Någon som kan ge ett exempel?
  Är kanske hederskultur att känna skam?
  Mot vem är i så fall skammen riktad?

  • Skam skall bara vi Sverigevänner känna för att vi värnar om vårt fosterland. PK hakar bara på och är Svenskar när det handlar om sport, sjukt, så snart matchen är slut åker offerkoftan på.

 6. Missförstå mig rätt som det heter. Men det är väl en kunskap så väl som någon. Man anlitade biltjuvar för att utveckla stöldlås så…

 7. Heinrich Himmler leder en debatt om de mänskliga rättigheter
  Så är det när man utser bocken till trädgårdsmästaren

 8. Säkert en norgehistoria. Soran I leder en barngrupp flickor i public service på Östermalm.

 9. Jacki A leder event under Järvaveckan om civil olydnad mot polis- och bankväsende

 10. Veidekkes med huvudkontor i Oslo hån mot svenska folket och särskilt dem som drabbades av Akilov.

 11. Ursäkta språket men: Vilket jävla skämt att låta pajasen få ett sådant uppdrag. Vissa tycks aldrig lära sig eller är det ivern att vara PK som går före. Igen?

 12. Att Özz anlitas av såpass stora bolag, säger om hur otroligt lite de bryr sig om vad den vanliga människan tänker och tycker. Dom verkar tro att folk är dumma, att det som varit inte drabbar andra. Flera människor mördade indirekt, inget och bry sig. Vi bryr och minns.

  • Exakt! Den afghanska arroganta ledaren anses vara framtidens chef och statsminister. Det framgår klart och tydligt vad ledarskiktet i landet har för normer. Det är skrämmande vilka egenskaper en ledare ska ha!

 13. Ja var ska sleven vara om inte i grytan !
  Patetiskt vänsterhyckleri dårarnas paradis Sverige.

 14. Hahahaha!
  Som att ge fri tillgång till tändstickor till en pyroman!
  Ösch Nujen – megafifflaren och Hycklaren

 15. Är detta ett skämt från Petterssons sida??? DET kan väl INTE VARA MÖJLIGT att denne PERSON (urk…blä…) ska vara med och leda debatt om SVARTA PENGAR?
  Är det som SAKKUNNIG och hur man FIFFLAR på BÄSTA SÄTT?????

Kommentera