Stäng

16 reaktioner på “Arga vita män skapar framgång för Sverige

 1. afrotysk spelare liknade väl Nigerian? Vi har ju Dr Alban, heter deras Dr German?

 2. Ja det är klart ministrarna vill vara med och sola sig i glansen av fotbollslandslaget. Skattebetalarna står för flygbiljetter (för det flygs väl – detta förhatliga sätt att förflytta sig), hotell (och det är nog knappast några budgethotell det handlar om), inträde och lite annat kul som hör till. Leve sossarna som lever exakt som de lär.

  1. Jo för dessa Absurder är det ”Sesam öppna dig”,och allt okväde de fällt över Ryssland och Putte,tycks de nu ha glömt bort !
   Vi skinnade skatteslavar står som vanligt för alla kostnader !
   F.ö. finns i Tyskland en speciell skribent,som under senaste åren endast befattat sig med ryssarna,och då om påstådda dopingaffärer.
   Detta tycks ha verkat bland de inhemskt utvalda,som i dag återvänder hem,med en garanterat o-dopad skara fotbollssparkare !
   Önskar ni kunde alla läsa de hån, (i deras Slaskpress) som idag möter detta olyckliga ”das Mannschaft”,när de landar i Frankfurt.
   Inte lär hellre Lufthansa ställa upp i sig hederslinje nedanför landgången,som skedde när de åkte iväg för någon vecka sedan.

 3. Nu verkar det som vår feministiska regering kan åka till Ryssland, nu när det går bra för fotbolls landslaget vill man sola sig i glansen. Innan gick det inte pga att då var Ryssland odemokratiskt. Snacka om hycklande pajasar, se för he…. till att dessa dummerjönsar åker ut på historiens soptipp. Åker Strandhäll, Wallström eller Fridolin dit så spyr jag

  1. Det går bra så länge inte han och Zlatan är på planen.Det gäller fotboll och ingen kulturuppvisning

  1. Att bli idiotförklarad av en vänster tölp är väl snarare en hedersbetygelse,
   än att bli ledsen över, dom störs av att andra vet mer än dom själva.

   1. Man kan ju undra men han bor i Frankrike nu med en betydligt yngre kvinna…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: