Statsminister Löfven (S): ”Vi måste få stopp på det här”

INVANDRING. När statsminister Stefan Löfven träffar sina kollegor i Europeiska rådet den 28–29 juni står frågor om migration, EU:s relation med USA, säkerhet och försvarsfrågor på dagordningen.

EU-toppmötet ska ta upp åtgärder för att minska migrationen till unionen, men det blir inte det avgörande möte som det var tänkt att bli. Regeringen Löfven utesluter inte asylcenter utanför EU.

Från Expressen

– Vi måste hitta sätt att bryta en utveckling där hundratusentals ekonomiska migranter försöker ta sig till Europa på mycket farliga sätt, säger statsminister Stefan Löfven (S) i riksdagens EU-nämnd under gårdagen. – Vi måste få ett stopp på det här, för de är i händerna på människosmugglarna. 

De splittrade EU-ledarna samlas i Bryssel på torsdag. På bordet ligger bland annat ett förslag om asylcenter utanför EU. De kallas på EU-språk för ”plattformar för landstigning” eller ”regionala plattformar”.

Regeringen.se

-Pettersson säger att det är tragiskt att höra Stefan Löfven, flip-flop politikern har gått från ”de flyr för sina liv” och ”mitt Europa bygger inga murar” till ”vi måste få stopp på det här, hundratusentals ekonomiska migranter försöker ta sig till Europa på mycket farliga sätt”. 

Tidigare kallade Löfven dem som sa att en stor del av ”flyktingarna” var ekonomiska migranter för fascister och nazister, likadant om dem som ville hjälpa i närområdet.

Nåväl, vill ni han en statsminister som drabbas av medias masspsykos och vaknar många år efter normala och självständigt tänkande människor så rösta på Stefan Löfven och socialdemokraterna den 9 september 2018.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

30 thoughts on “Statsminister Löfven (S): ”Vi måste få stopp på det här”

 1. Vi måste få ett stopp på det här.
  Det är väl bara att läsa eller intervjua Ruist, han sa att det talades brett om allas rätt till asyl , men stora åtgärder vidtogs för att förhindra att de skulle nå fram för att uttala de magiska orden. Sedan är det förvisso tråkigt att passen hade förkommit på vägen….

  • Man kan väl dela ut nya svenska pass till de asylsökandena redan vid gränsen och be dem fylla i alla uppgifter om namn, födelseort osv. så har de i alla fall ett pass vid inträdet i Sverige(Detta är naturligtvis stor och mycket sorglig ironi för det är så Sverige verkar fungera nuförtiden).

 2. Vi har alla olika reaktionstid.
  Tror inte att det beror på lågt IQ.
  Tror att det beror på yttre tryck.
  Tror att det beror på att socialdemokraterna
  måste rätta sig efter kontraktet de skrev med
  Muslimska Brödraskapet 1999 om att bidra
  till att islam införs i Sverige.

 3. Sossarna velar som vanligt. Verkar lite som om dom inte riktigt vågar säga ja till sånt som minskar invandringen pga politisk korrekthet och beröringsskräck för SD.
  Antar också att sossarna (och även moderaterna) egentligen vill hålla invandringen tilll Sverige så hög man bara kan.

 4. Har den patetiska kvinnan inte fattat någonting? Ni kommer aldrig att kunna tvinga ett land som UNGERN, Tjeckerna, Österrike och nu Italien med flera att ta emot något dom inte vill ha? Att mesiga Sverige kommer att falla till föga och kanske ta emot tiotusen ytterligare förvånar ingen.

  • Här i Sverige består ju en stor del av innevånarna av totalt sinnesförvirrade människor Som är både döva och blinda. Dessutom verkar dom vara islamister. Stackars satar.

 5. Ungefär som att Flyktingsmuggling är något nytt som startat nu? Då har ju regeringen ändå sedan lång tid tillbaka annonserat i dom länder där flyktingarna kommer ifrån på ländernas eget språk om vilka förmåner man kan få i till ex. Sverige? Är det konstigt att Smugglarna ser Sverige som en lukrativ marknad?

 6. Undrar hur länge vi skall tvingas höra detta eviga tjat om migrationsfrågan och det totala haveriet inom EU när det gäller att hantera frågan? Antagligen under en lång tid ytterligare. Jag förstår att sossarna vill föra bort valdebatten från detta ämne.
  Men ”kära” sossar nu råkar det vara så att denna fråga är bland de allra viktigaste och det är inte ni som avgör vad som skall diskuteras och inte.
  Socialdemokraterna verkar ha OHYGGLIGT svårt att fatta att de inte är ett 45-procentsparti längre.

  • Ja och att dom inte är ett arbetarparti längre, utan är dom som skinnar arbetarna mest med höga skatter.

 7. ⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄ ⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄⁄

  http://pbs.twimg.com/media/DguYNeqXkAEs8Yr.jpg

  »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

 8. Det har kommit in ”en katt bland hermelinerna” i EU-byggnaden,det är den nya regeringen i Italien. Allt gammalt PK-folk är borta och de nya politikerna räds inte säga vad de tycker om båtimmigranterna, de vill ha stopp på invasionen. EU gungar under det ”populistiska” trycket i Europa det ska hållas val till EU nästa år och låt oss då se till att de gamla ”öppna era hjärtan” anhängarna mister sina platser.

 9. Att vända kappan efter vinden går ju bra fast sosseriet är kört utförsbacken kommer bara att fortsätta efter katastrofvalet.

 10. För ett år sedan skulle han ha klassats som rasist och fått AFA efter sig.
  Vad sägs om en riktig oberoende utredning ledd av Inga Britt Ahlenius ( ej 100 på stavningen ) eller motsvarande ej köpt eller med band till regeringen, så att det kan bli någon rätsida på det ”Svenska tillståndet.”

 11. Storhet går före fall.
  Nu när Stefan Löfven inte har Angela Merkel att stötta sig mot så är det säkert mycket ensamt att driva EUs mest extrema flyktingpolitik.
  Är i Dresden i dag mitt i centrala delarna står en gigantisk moské med minaret. Att vanligt folk blir vansinniga är inte alls märkligt.
  Stefan Löfven är bara en marjorett andra betydligt otäckare krafter styr bakom honom i det fördolda.
  Desperationen är nu säkert total när de inser att stormaktsdrömmarna och makten riskerar att bli pannkaka.

  • Stefan och hela EU kommer att stå där med skägget i brevlådan när isis tar över Europa och kastar ut dessa u-landsälskare ur Europa.

 12. Sjuka Sverige saboterar alltså ett förslag från bl.a. Danmark som effektivt skulle sätta stopp för muslimers och afrikaners möjlighet att välla in i Europa. Sverige är en katastrof.

   • Nej! Det är islam som styr honom och hela Europa.
    Dom är som fästingar och dom kommer att ta över Europa eftersom dom inte stöter på något som helst motstånd, utan tvärt om blir hälsade som befriare och gudar.

 13. ”– Fattar ni inte tjejer och grabbar att vi håller både att förlora makten och upphöra som parti bara för att vi gjort som våra herrar sagt åt oss att göra.”

  Det skulle Löfven aldrig säga, meningsbyggnaden skulle vara alldeles för svår. 😉

 14. Eländiga Hycklare inom sjuklövern!
  Makt förblindar!
  Dags att förpassa stora delar av sjuklöverns s k ”politiker” till verkligheten, till ett vanligt liv och ett hårt arbete istället för att leva av våra skattepengar!
  Rösta Rätt Rösta SD!

Kommentera