Stäng

”Vad avser regeringen göra för att motverka islams fortsatta påverkan på det svenska samhället?”

Här får vi höra två motpoler, riksdagsman Jeff Ahl (AfS) och kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP) debattera massinvandringens konsekvenser, Jeff upplyser Alice om att folket har genomskådat politiker, samt globalisterna och deras syfte. Ett upplösande av nationalstaterna genom massinvandring, så förstör man ett land, vårt land som tidigare var ett etniskt och kulturellt homogent tryggt och ett välfungerande demokratiskt samhälle.

Kunhke kontrade bland annat med att hon värnar demokratin och tänker INTE åsidosätta lagarna, samt att vi har fri och rättigheter, generationer av svenskar före oss har byggt fred, välstånd och demokrati, vi har religionsfrihet, frihet att välja religion men inte att helt slippa religion, vi har friheter skrivna i laaag……….. Tycker att ni ska lyssna själv.

 

12 reaktioner på “”Vad avser regeringen göra för att motverka islams fortsatta påverkan på det svenska samhället?”

 1. En sådan motbjudande maktmänniska ABK är! Hon tillämpar alla maktmänniskans redskap när hon talar, överlägset, långsamt, upprepar, låtsas inte förstå ämnet. Hon behandlar JA som vore han idiot som inte begriper och förstår landets lagar. Hon tar inte upp och besvarar de exempel JA nämner, t.ex. utan upprepar bara sina floskler om lagar, grundrättigheter osv. Gör sig helt oåtkomlig för en normal diskussion. En genomfarlig maktmänniska som säkert siktar mycket högt och i sin framtoning är ett givet ämne för en diktator.
  Kroppsspråket med sina överlägsna leenden och långsamma rörelser är utstuderat och säkert inövat.
  En farlig person!

 2. Men Alice är väl inte invald som riksdagsperson?
  Riksdagsperson finns där för att vara lagstiftande.

  Alice vill följa lagarna men inte lagrådet. Så hon stiftar idiotlagar som alla måste följa? Fast hon kan skylla på andra eftersom hon ibte är riksdagsperson?

 3. Att som Alice B K stå och konstant le när hon talar om vårt lands undergång är bara för överjävligt hemskt !

  1. Skulle tro att A.B.K för sin egen del känner sig ganska säker inför framtidens utveckling i Folkhemmet utifrån sin välgödda och verklighetsfrämmande värld !
   Precis som övriga politiker från V till SD i riksdagen förmodligen också gör, att i talarstolen stå och tala eller rättare sagt ljuga är ju en sak men att sedan verkställa dessa s.k löften i verkligeheten, ja det är en helt annan sak som svenska folket borde känna till vid det här laget men trots det likt en fårskock går folket och röstar på i stort sett samma partier vart 4:e år, är inte svårt att vara politiker i Sverige med en Melloälskande och lättlurad konflikträdd och naiv väljarkår som alltid förväntar sig att andra ska fixa biffen.

 4. Utmärkt anförande från Jeff Ahl och de sedvanliga flosklerna från den medietränade Disney bruttan. Hur i h..te landet kan styras av sådana dårar är mig en gåta.

 5. I Thailand skulle hennes namn ha passat klockrent, det är något speciellt med ordet Bah i Thailand. Så jag utgår från att föräldrarna hade rätt i namnvalet

 6. Hur definieras vi har inte rätt att helt slippa religion. Vid vilken gräns har man satt ”inte helt”? Bönebröl från minareter ska vi tydligen inte slippa undan ifrån. Islam lyder under andra regler i vårt land. Folket har ingen talan. Tjänstemän bestämmer vad som är religionsfrihet.

 7. Jag lyssnade på debatten med kuhnke och hon är en typisk miljöpartist.
  Hennes argument ekar ihåliga när man vet hur hon och resten av regeringen struntat i lagar och rättigheter när det gäller dem som är kritiska till invandringen.

  Om någon tillnärmelsevis när en förhoppning att dessa människor ska lyckas lösa några av de massutmaningar som de själva skapat. Då kan man lika gärna tro på tomtar och troll (vilket de bevisligen gör). Att slänga åt de som inte har nåt intresse av att lösa immigrationsproblemen mer pengar ökar bara storleken på slukhålet.

  Rösta rätt i valet och påverka så många som möjligt innan dess, annars riskerar vi att få ett ännu större götterdämmung.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: