Stäng

Ser ni vad jag ser?

Bilden nedan visar en av alla iranska kvinnor som ser fotbolls-vm från läktaren. Ser ni vad jag ser? Klicka vidare och se.

Förutom en vacker kvinna som ser ut att trivas bra och som framför allt ser lycklig ut. Ser ni vad jag ser?

Titta på passet hon har kring magen och bilden som hon tog i hemlandet Iran.

Visar inte detta att islam slagit klorna i muslimska länder och att just kvinnorna är det som får utstå kraven för denna religion.

11 reaktioner på “Ser ni vad jag ser?

 1. Fråga slagskämpen från FI den förra partilederskans, kanske det heter så i feministpartiet. Hon har verkligen anammat det patriarkala samhället genom att fysiskt slå sig fram. Duktig kicka, hon kanske kan bli nåt när hon blir stor, gyttjebrotterska.

 2. Klart att Tjejer från dom regionerna vill leva och klä sig
  som andra tjejer. Det bär bara att se vilken himmelsvid
  skillnad där blir när dom får klä sig efter sin egen smak?

 3. Vad säger Sveriges feminister om detta?

  En frihetslängtande kvinna från Iran, som gillar manlig fotboll och klär sig som hon vill.

 4. På 80-90 talet reste jag ofta från Afrika via Jeddah i Saudi Arabien. När de arabiska damerna steg på såg de ut som på iranskans passerkort men så fort vi startat och de var fritt att resa sig ur stolarna rusade samtliga damer till WC och kom ut som västerländska kvinnor. Av med oket och bli fri.
  De som kommer, missionärerna, till oss från islamska länder hävdar bestämt sin rätt och etablissemanget bockar och bugar. Miljonkronors frågan är varför?

 5. Ni verkar ju inget förstått, är ju vårat patriarkala och sexistiska västerländska samhälle som gör att hon får frångå sina värderingar för att få kolla fotboll….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: