Stäng

Strandhäll och stödet

Annika Strandhäll (S), ni vet idrottsministern som twittrar, uppträdde i svensk landslagströja med Jimmy Durmaz nummer under förmiddagens interpellationsdebatter.

Interpellationsdebatterna handlade förövrigt om läkemedel, akutsjukvård och Systembolaget. Har inget att invända mot stödet, men är oerhört nyfiken på hur Strandhäll tänker klä sig till stöd för alla våldtagna och sextrakasserade kvinnor. Månne kort-kort och vit t-shirt utan bh för att visa att kvinnor har rätt att klä sig utmanande utan att attackeras av män, av vilka förvånansvärt många har utomeuropeisk bakgrund.

22 reaktioner på “Strandhäll och stödet

 1. Strandhäll är naturligtvis helt såld på fotboll våldtäktsoffer, de genererar ingen positiv PK-propaganda bara besvär för en minister !

 2. Att klä sig illa i riksdagen har redan uppnåtts av kommunisternas lilla älskling Dinamarka. Varför inte slänga bh och stå i en kort kort eller i bikini eller och gärna ta på slöjan på knoppen.

 3. Ja och det visar också ynkryggen hos henne, Grova våldtäkter där
  kvinnan får livet förstört får ingen Sossekvinna till att klä ut sig
  för att känna Sympati med dem, men om en fotbollsspelare får
  får utstå kritik för en dålig insats, då spökar dom ut sig, bara han
  är av utländsk härkomst.

  Undrar ifall Fru/fröken Strandhäll tagit reda på om det var
  arrangerade rasistanklagelser från Sossarnas Trollfabrik,
  eller eller från övriga Tokvänster?

 4. Nästa gång hon står i talarstolen och påstår att vi har världens bästa sjukvård så tar hon nog på sig vit rock och stetoskop. Så här blir det med befordran över förmåga. Ett åskådningsexempel för statsministrar.

 5. När tar hon på sig landslagströjan med nummer 66 ?

  Socialdemokraten och socialminister Annika Strandhäll, har lett pensionsgruppen som har kommit fram till detta.

  Lägsta åldern när det gäller allmän pension höjs:

  – År 2020 höjs åldern från 61 till 62 år
  – År 2023 höjs åldern från 62 till 63 år
  – År 2026 höjs åldern från 63 till 64 år

  Åldern när det gäller garantipension höjs:

  – År 2023 från 65 till 66 år
  – År 2026 från 66 till rikt åldern (knuten till medellivslängdsökningen)

  Nya siffror från SCB visar att dagens pensionärer i snitt bara får ut knappt 49 procent, mindre än hälften, av sin slutlön i allmän pension.

  Lägger man till både tjänstepension och privat pensionssparande är snittet runt 64 procent. Prognoser visar dessutom att ersättningsnivåerna kommer att bli ännu lägre för framtidens pensionärer.

  1. 666 menade du väl? Eller 68? (Sveavägen 68).
   Detta tilltag stärker ju bara ytterligare misstankarna om att det är Socialdemokraterna själva som ligger bakom denna ”false-flag” operation, för att kunna ge SD skulden (hat-mail signerade med ”SD-2018”). Särskilt också som de inte ”går” att spåra, i vårat svenska så totalövervakade internetsystem. Deras ”trollfabrik” är ju välkänd hos alla vid det här laget; https://samnytt.se/misstankt-socialdemokraternas-trollfabrik-pa-twitter-avslojad/ . T.o.m. etablerad fejkmedia har rapporterat om detta.
   Strandhäll: Våra problem beror inte på invandring – utan på äldre svenskar; http://www.friatider.se/strandh-ll-v-ra-problem-beror-inte-p-flyktingar-utan-p-ldre-svenskar

 6. Pk etablissemanget är patetiska rena lekstugan, vad har vi gjort för att förtjäna dessa pajasar. Sätt på dig hucklet på en gång.
  Landsförrädare.

   1. Dessutom är det visst ett stöd för Durmaz. Det är sanslöst vilken aktivism hon ägnar sig åt. Det går bara utför i politiken idag.

 7. Metoo, fittmössor, knytblusar och nu fotbollströja alla infantila populistiska manifestationer dras denna infantila regering in i.
  Ministerämbetet devalveras till aktivistnivå.

 8. Man kan väl tycka vad man vill om Annika Strandhäll, vilket säkerligen många dessutom gör, men det här pajjasliknande utspelet är bara sorgligt och patetiskt.

  Dessvärre säger det än mer om Socialdemokraterna än Strandhäll.

  Partiet har ingen som helst politik mer än att höja skatter och försämra livet för svenskar. Alla utspel är andefattiga och sorgliga och skulle passa bättre på en billig varieteter eller ett obskyrt gycklartält på Kiviks marknad.

  En stammande partiledare som mest yrar i nattmössan och ständigt kommer med grodor och infantila lögner istället för att försöka förklara sin egen politik..

  Och när man trodde att botten var nådd, ja då kommer ännu ett häpnadsväckande utspel – Ni som överhuvudtaget ens överväger att lägga er röst på detta tragiska borde verkligen ta en funderare på om ni röstar på S bara av ren slentrian eller om ni verkligen tror att dessa clowner kan rätta upp något av alla problem vårt land lider av efter decennier av vanstyre.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: