Stäng

Arrester stänger över sommaren så polisen får köra runt och leta plats

POLISEN. Christian Agdur, polismästare för Stockholm City, har beslutat om den nya modellen. Mellan 25 juni och 24 augusti ska hela arrestavdelningen på Södermalm, med totalt 30 arrestutrymmen, stänga.

Istället ska alla som frihetsberövas föras till Kronobergshäktet på Norrmalm. Det betyder också att den dygnet runt-bemannade receptionen på Södermalm med tillhörande personal kommer att flyttas, eftersom den är kopplad till arrestverksamheten.

Läs mer på Stockholm Direkt…

-Pettersson är inte polis men begriper att nästan all brottslighet sker lokalt och att centralisera innebär stora tidsförluster, så går det alltså med regeringens löften om mer resurser till polisen…

Twitter

Även Södertälje arrest har stängt, så polispatrullerna får agera resebyrå åt arresterade och de blir inte direkt fler under sommaren…

10 reaktioner på “Arrester stänger över sommaren så polisen får köra runt och leta plats

 1. …varför inte ist göra avtal med seriösa Taxibolag
  med hundburar i bagageluckan, silvertejp bra om
  kollit gapar å skriker under färd, bultband bra om
  denne sprattlar å lever fan…”blöja på” är alltid att
  rekommendera under transporterna!

 2. Stänga arrestplatser, börjar Lövets trygga och säkra Sverige börjar bära frukt eller är bara brist på personal som regeringen lovat fler av ?Valår !!!!!!!

 3. Våra s k ”politiker” mjölkar och mjölkar oss skattebetalare. Världens högsta skattetryck och världens sämsta vård/skola och omsorg!
  Vad fan får vi?!!!
  Vi betalar för masskriminalitet från MENA-länder! Grov kriminalitet från MENA-länder mm mm
  Men våra myndigheter stänger och polisen jagar HMF-”brott” samtidigt som flertalet gruppvåldtäkts-utredningat läggs ner, varje dag!
  En röst på sjuklövern är absolut en förlorad röst!
  SD! Vår bäste ”Vän” i detta nödställda land

  1. Eller släng ut dem i en dikesren, bundna, och där kan de ligga tills det är dags för domstol. Kan politiker tillåta att svenska kvinnor föder barn ute i det fria, i gruset vid vägarna med trafiken intill, kan kriminella få samma behandling!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: