SD-rasismen och hatet mot Durmaz hör ihop

VALET 2018. Aftonbladet ledarsida verkar ha en aldrig sinade ström av obegåvningar som skriver mindre begåvade saker. -Pettersson vet exempelvis att Aftonbladet hyllat Hitler och mig veterligen inte bett om ursäkt för detta, men det är inget nytt med idiotiska värderingar.  

Nåväl, dagens ledare av Kalle Sundin håller väl Lindberg och Arnstad-klass.

Det påstås att virrpannor använd sociala medier för att hota och hata Jimmy Durmaz och hans familj vet vi. Vi vet dock inte vilka de är och det inte Aftonbladet heller om de inte sitter på Aftonbladets redaktion eller hos kompisarna på Sveavägen 68, det är inte troligt men precis lika troligt som någon från SD ligger bakom.

Aftonbladets politiske chefredaktör har till och med skrivit en ledare att näthat är en fara för demokratin, alltså är Aftonbladets ledarredaktion en fara för demokratin…vi kommer att få en trevlig valrörelse.

Twitter

17 thoughts on “SD-rasismen och hatet mot Durmaz hör ihop

 1. Han är ju inte svensk i grund och botten och kommer aldrig att så bli.
  Förövrigt så struntar jag i att Sverige förlorade dels för att jag inte är fotbollsfrälst men också för att jag inte finner någon anledning vara stolt över Sverige i detta sammanhang.
  Orsaken till att jag inte finner någon anledning vara stolt är hur landet idag ser ut och att vi lever i ett land som avskaffar sig själv och för en antinationalistisk agenda.

  Varför gapa om en meningslös fotbollsmatch i vm när det pågår en förändring av vårt land som gör att man inte längre känner samhörighet med landet?

 2. Ännu en snubbe på Aftonbladet som vill visa sig duktig men misslyckas kapitalt. Precis som så ofta förr när det gäller denna tidning.

  • Det verkar finnas hur många dårar som helst på den tidningen.Ändå har Karin Pettersson slutat.Vänstern måste föröka sig som råttor.

  • Det är en riggad föreställning det märks på det helt oproportionerliga engagemanget från framförallt svt och sr.
   Söndag det enda som det talades om likadant på måndagen och i dag också.
   Ledarsidor och artiklar i tidningar.
   Stackars olyckssalige Jimmy Durmaz tvingas också att chavottera i TV läsande innantill ur telefonen om något han säkert vill glömma bort så fort som möjligt.
   Av medias abnorma uppmärksamhet så kan man tro att en mobb bröt sig in på planen och lynchade den olyckssalige spelaren.

 3. Show a little understanding, people. Jimmy Durmaz/Mazdur/Razdum – whatever his last name – is their creation. They must love him dearly.

 4. Kalle Sundin jobbar på helt rätt tidning.

  Enfald och förutfattade åsikter, är ju AB:s varumärke, på ledarsidan.
  En tabloid-tidning av den sämsta sort.

  Journalisten Jack Werner har undersökt saken om hatet mot Durmaz.

  I ett blogginlägg summerar Werner sina slutsatser av de första 3000 kommentarerna som skrevs till Jimmy Durmaz på Instagram. Av dessa bedömer Werner att ett 30-tal kommentarer är rasistiska.

  Vilket då skulle vara 1 % av inläggen.

  Fast läser man tabloid-tidningen så låter det som att nästan alla 3000 inlägg, skulle vara det. Dessutom enbart utförda av SD-folk.

  https://nyheteridag.se/hatet-mot-jimmy-durmaz-saknas-stod-for-pastaende-om-organisering-samordning-eller-paverkansoperation/

 5. Så Kalle Sundin känner till personerna bakom? Kanske därför förvånar honom när många av kommentarerna skrevs av ungdomar på fyllan.

  https://unv.is/aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/G1m6z9/de-skrev-hatiska-kommentarer-till-jimmy-durmaz-det-var-sa-intensivt

  Aftonbladet har givetvis panik när det egna partiet rasar i väljarstöd och popularitet. Vi har nog bara sett början.

  Kanske dags för partiledningen att sluta jamsa och börja anmäla tramsartiklar som Sundins till PO.

 6. Hur kan AB komma med sådana beskyllningar utan ett enda bevis? Vem har lett till bevis att SD’s medlemmar är rasister. Om det är hets mot folkgrupp att säga något om muslimer måste det väl i rättvisans namn vara hets mot os medlemmar i SD också. Inte är det väl olika lagar för grupper av människor?

 7. Jag tycker att han borde ha stryk den där Kalle Sundin. Sitta där på Aftonbladets kontor och tro att han är guds gåva till mänskligheten.

 8. Kalle Sundin på Aftonbladet sprider lögner och vilseleder sina läsare. Får se vad han skriver om SD efter valet … 😊

 9. Att fotboll är en sport som jagar upp orimliga känslostormar är inget nytt.

  Beckham klantade bort sin nation genom en missad straff, fick fly landet(!) och hatades i många år.
  Durmaz klantade bort sin nation genom en idiotisk fällning, drog rasistkortet och älskas plötsligt av hela Sverige…?
  Enligt mig är det ett otroligt farligt prejudikat, trots att jag själv förmodligen gjort detsamma i den situationen…

 10. Jaså stollen Anders Lindberg har tagit semester men han ser ju till att hans vikarie kräker ur sig samma dynga.

Kommentera