Stäng

10 reaktioner på “Dagens skylt

 1. Jag tycker skylten på bilden säger allt, som i verkligheten gäller i alla samhällen utan undantag. Sägs något annat är det en cynisk lögn eller patetisk okunnighet. Den/de, som lovar och ger utländska migranter
  försörjningsbidrag, bostad, gratis vård och utbildning i åratal i Sverige utan villkor har begått ett lagbrott mot svenskar anser jag.

  1. Ja undantaget är just det kravlösa Sverige, där man till och med annonserar på hemlandets eget språk om vilka förmåner man kan få i Sverige? Är det konstigt då att man åker genom tio länder, och slänger alla identifikationer innan man kommer in i Sverige och spelar minderårig för att bita sig fast i välfärdsbordet, bekostat av skattetyngda Svenskar. Det är många lagar som sätts ur spel för den heliga invandringens skull?

 2. Åhhh, vad hemskt.
  Australien måste bestå av rasister och nazister.

  Hur hemskt är detta, folk måste arbeta och göra rätt för landet och sig själva, de får inget gratis. Åhhh vilket hemskt land.

  Sverige är sååå bra, här behöver du inte göra nått…du får jättefin lägenhet, körkort, glasögon, sjukvård, medicin, märkeskläder och pengar i överflöd, och vi delar oxå ut amnest…nyss fick 9000 män amnesti.

  Landet DING DONG !

  LÄNGE LEVE AUSTRALIEN…. DU HAR FÖRSTÅND OCH RYGGRAD!

 3. På Arlanda finns en osynlig skylt som alla bosättare kan utantill; låtsas att du är fattig, gärna ett barn, och känner fruktan att återvända, allt ska va specialanpassat till din religion, så har du livslång gratis semester och får snart egen lägenhet av nån tokig lättlurad kommun.

  1. Nu har de j**la spånen börjat tro på storken också.

   Det finns två element av slump inblandad i ett barns tillblivande, [i normalfallet] att dina föräldrar träffades och fattade tycke för varandra och att din lilla simmare vann den [egentligen enda] viktiga tävlingen. Resten är rader av generationers strävanden.

   Jag tror att Sverige har blivit som det blivit för att det varit lagom jävligt. Man har fått slita vilket lett till samarbeten och uppfinningar. Om man har det för lätt, typ ruska på en växt för att tillgodose dagens energibehov finns inget incitament till utveckling. Om man får tillbringa dygnets vakna timmar att söka och jaga föda finns ingen tid.

  2. Nu vill den ödmjuke tala om hur svenskar bör låta också. Extremt oförskämt. Det skulle kunna lyda under hets mot folkgrupp. Fredlig, fridfull och välmående är ingen tillfällighet eftersom många har, under många decennium strävat efter och åstadkommit just det. A. P. nämner i sin hets: ”..rustade med majoritetsbefolkningens privilegier”. En nedvärderande omskrivning av det, som är svenska skattebetalares egenhändigt betalda avgifter och försäkringar, som skall bilda skyddsnät för sina familjer och landsmän i första hand. De, som har försäkringar, vet hur det fungerar. Betala punktligt=skyddad, sluta betala=inget skydd. Den, som är svensk skall enligt ”kontraktet” ha hjälp även om de pga. skada eller handikapp aldrig klarat att bidra ekonomiskt. Det är solidaritet mot drabbade. Svenskar tar hand om svenskar i första hand. Vi hjälper flyktingar bäst inom deras egna närområden. Vi har alldeles för många utländska bidragsturister i Sverige, som lever med orättvist fördelaktiga förmåner ( privilegier ). Det behöver rättas till. Bistånden från Sverige till flyktinglägren minskar katastrofalt, för att stora pengar tas därifrån och går till i stora sammanhanget väldigt få asylsökare eller migranter i Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: