Stäng

Från flyktingkatastrof till migration

MEDIA. De så kallade journalisternas språkbruk ändras över tid. Nu är det som var rasism och fascism för några år sedan godkänt av PK-etablissemanget, men konstigt nog är de som använde orden då, som Aftonbladet använder idag, fortfarande rasister och fascister, enligt Aftonbladet och många andra. 

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

Nedanstående bilder som handlar om exakt samma sak, där den absoluta majoriteten är migranter och inte flyktingar, är publicerade 23 juni, den ena 2016 och den andra 2018.

2 reaktioner på “Från flyktingkatastrof till migration

 1. När anlöper fartygen med stackars migranter vidöppna och välkomnande svenska hamnar ?

 2. Här kommer färska siffror. Man har räddat runt 530 i gummiflottar och sett två till.
  Skeppet Lifeline skvalpar kvar mellan Malta och Italien. De har 230 ombord och får ha 50 stycken-överlast med riks förmänniskorna och brott mot den internationella sjöstadgan och mot klassifiseringen.
  Italien beordrar konfiskation av lifeline och seeyes . Nu säger man att Lifeline är under tysk flagg, det har rått oklarheter där.
  Detta är rent kriminellt!
  Siffrorna finns publicerade på El Mundo med antal. Det är på spanska men de som är intresserade fattar då jag beskrivit. De har använt båtar som är registrerade som handelsfartyg och inte för passagerare.
  Sanchez ska fråga Macron varför han svängt i migrationsfrågan i ett möte nästa vecka innan stormötet senare.
  Jag har anledning att befara att medier och politiker i Sverige är benägna att inte rapportera sakligt. Snart sätter censuren igång då det är en radikal förändring i politiken medan Sverige fortsätter i gamla fotspår. Heder åt denna sida att rapportera! Jag fyller i med jämna mellanrum för en korrekt rapportering

Kommentera

%d bloggare gillar detta: