Stäng

Läkare utan gränsers personal ska ha köpt sex

BISTÅND & BROTTSLIGHET. Anställda vid Läkare utan gränser anklagas för att ha köpt sex av prostituerade, och för sexuella trakasserier, i flera afrikanska länder, rapporterar BBC.

I ett nyhetsprogram berättar flera anonyma kvinnliga anställda om hur vissa män inom organisationen öppet köper sex av prostituerade och hur organisationen inte tagit deras anmälningar på allvar. Det ska i första hand handla om logistikpersonal och inte läkare och sjuksköterskor.

Flera andra hjälporganisationer har blivit anklagade för att inte göra tillräkligt för att stoppa medarbetare som köper sex eller beter sig olämpligt. Brittiska Oxfam sparkades i juni ut från Haiti efter anklagelser om att organisationen försökt mörka uppgifter om anklagelser mot en medarbetare på hög nivå i Haiti. Anklagelser har även riktats mot bland andra Rädda barnen.

En representant för Läkare utan gränser i Storbritannien säger till BBC att organisationen tar anklagelserna på allvar men att man inte kan hitta några interna rapporter som överensstämmer med anklagelserna. Efter avslöjandena om Oxfam gick Läkare utan gränser i Storbritannien ut med att man avskedat 19 personer för sexuella trakasserier under 2017.

-Pettersson säger att Läkare utan gränser verkar ha mycket att göra, båttaxi från Libyen och detta…

Många så kallade ”flyktingar” det vill säga ekonomiska migranter kommer från Västafrika och det är svårt att inse varför alla välutbildade och driftiga unga män inte skulle lyckas i exempelvis Lagos eller någon av alla andra framgångsrika regioner i Afrika…

Lagos, ekonomisk huvudstad i Nigeria, maktens huvudstad är Abuja, är bara ett av många ställen dit Läkare utan gränser kan köra ”flyktingarna”, där finns miljoner med arbetstillfällen. Afrika  är framtiden för afrikaner och i Afrika finns mängder med möjligheter…

Abuja, den administrativa  huvudstaden i Nigeria…

Tio städer i Nigeria och så ser det ut på många ställen i Afrika, som är oerhört rikt och inte överbefolkat. Där finns råvaror, jordbruksmark, fiskevatten, allt…

 

12 reaktioner på “Läkare utan gränsers personal ska ha köpt sex

 1. Sverige skrev på MSM, det kommer flera kvinnor och barn nu. Sanningen var att det kom fler kvinnor och barn av en orsak, de skulle sättas in i prostitution. Då män och kvinnor skildes vid en utredning fick männen spelet och slog sönder en anläggning. De fick köpa skottsäkert glas. Kvinnorna intervjuades separat.
  På båten Aquarius var det många barn utan för’äldrar…
  Jag undrar hur korkade de tror att folket är.
  Det ligger en båt till och skvalpar nu med uppsamlade människor. Salvini säger nej inte en båt till. Malta skulle ta dem men verkar säga nej igen. De väntar på hjälp för båten är överlastad och saknar vad den internationella lagen säger om klassning, passagerartrafik med mera. Båten är registrerad i NL men de verkar inte kunna ta sig dit.
  Aquarius fick assistans av två italienska båtar till hamnen i Valencia. De hade för mycket folk ombord, de var inte sjödugliga. Snedseglare är de och skulle sättas dit enligt de regler som finns på sjön. Kaptenen har kommandot, hans kaptensbrev skulle dras in direkt

 2. Det ena avslöjandet efter det andra raddas upp på varandra.

  Alla dessa så kallade hjälporganisationer består bara av moraliskt handikappade personer som vältrar sig i smuts och dekadens, är det inte att sko sig själv och plocka ut fantasilöner ur de insamlade hjälppengarna så är det sexuella utnyttjande av både småpojkar som småflickor i tredje världen.

 3. MSF fungerar nu också som människosmugglare. Dessa omoraliska SJW plockar upp afrikaner vid Nordafrikanska kusten och transporterar dem till Europa för att så låta vanliga arbetande européer betala det katastrofala ekonomiska och sociala priset!

  1. Det gränslösa sexets politik. Påminner om hela det narcissistika EU och FN-etablissemanget; förverkliga dig själv, skit i alla andra.

 4. Mycket tragiskt och en katastrof om det nu stämmer men tyvärr så förvånas man inte längre av någonting, det är en total kollaps överallt både vad gäller moral och respekt !
  Undrar vad den totalt kravlösa flumvänstern och etablissemangets Metoo-kampanj säger om detta ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: