Få har lagförts ofta

Det finns journalister och så finns det JOURNALISTER. Carolin Dahlman på Kristianstadsbladet tillhör de sistnämnda och är inte rädd för att stå utanför bubblan där de mer vänsterinriktade journalisterna håller till.

Dahlman reagerade på det som en polischef i Malmö sade under en presskonferens rörande de senaste, men inte sista, morden i Malmö. Orden sändes ut i etern via Rapport den 19:e och här fick vi höra att antalet gängmedlemmar i Malmö är cirka 200 stycken och att de lagförts sammanlagt 2 000 gånger. Sug på de orden igen. Det innebär att de 200 gängmedlemmarna lagförts i snitt 10 gånger per individ och ändå kan de röra sig ute på Malmös gator och begå nya grova brott. Sverige i ett nötskal.

Carolin Dahlman

6 thoughts on “Få har lagförts ofta

  1. Socialdemokraterna vill att brott ska löna sig. Det är inte svårare än så. V och MP lika så.

  2. Caroline Dahlman brukar i bland sitta i TV4 nyhetspanel. Jag är förvånad över att hon tillåts delta där det verkar var bara extrem dumvänster som får vara med.
    Slutade titta när Veronica Palm blev en återkommande panelmedlem.
    Erik Hörstadius fick tydligen sparken när han inte hyllade metoo oreserverat.

  3. Vi är idag minst 40% av svenska folket som instämmer. Varför får inte svenska folket folkomrösta BINDANDE i denna typ av frågor, när folket i ett land som avskys av PK får folkomrösta – alltså UNGERN!

  4. Heja dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
    Man känner sig nästan stolt över att medborgare i detta Grönköping.

  5. Detta säger väl en del om det svenska rättsväsendet. Man siktar in sig på pensionärer som inte visste att åsikts och yttrandefriheten är avskaffas och skriver en del kritiska kommentarer om islam. Då är polisen och åklagarna på tårna. Skrämmande utveckling mot ren diktatur.

  6. Rätt tänkt och gjort, att ifrågasätta och kritisera.av Carolin

    Lite utanför ämnet är frågan om Pettersson kommer att få länka till Kristianstadbladet när EU-förordinng angående spridning av text/bild utan upphovinnehavarens medgivand.e

Kommentera