Stäng

Den enögde cyklopen Wallström

BARN. Cykloper var enögda, människoätande jättar i den grekiska mytologin. Sveriges utrikesminister Margot Wallström påminner om en sådan, damen är enögd och en jätte på att bara se åt ett håll. 

Twitter 

Barn eller andra människor ska inte behandlas illa i onödan, varken i USA eller på andra platser, men jag tycker att cyklopen Wallström någon gång kan titta åt ett annat håll än USA och Israel.

Dessutom verkar det som Trump ändrat sin politik. När ska du ändra dig Wallström?

Vad tycker du om ”utbildningen” barnen på Gazaremsan får av Hamas för våra skattepengar Margot?

-Pettersson har aldrig hört den humanistiska stormakten uttala sig om detta…

På Al-Hoda-förskolan i Gaza, övar förskolebarn med vapen att storma en israelsk byggnad på ”Al-Quds Street”, där fångar de ett judiskt barn och dödar en israelisk soldat…

7 reaktioner på “Den enögde cyklopen Wallström

 1. Hörde på nyheterna i morse att Trump hyllades för sitt beslut att ändra tillvägagångsättet att separera gränsöverträdande familjer.
  ——-Sen gick radioväckaren igång.

 2. Margot, ytterligare en sosse som berikat sig själv och är en s k ”politiker”. Att hon klarat av att ”överleva” som politiker i 30 år är för mig en gåta men det visar återigen sossarnas nepotism.
  hon har glidit fram utan något som helst ansvar. Förpassa henne och sossarna samt sjuklövern till verkligheten för många av dem lär bli ”arbetslösa” efter valet 2018

 3. Hårt tryck nu på president D. Trump från alla håll när det gäller den illegala invandring till USA !
  Nu har tydligen Trump gett efter och svängt i frågan om att barn till illegala invandrare skiljs från sina föräldrar vid inlåsning, nu blir de istället inlåsta tillsammans men det är inte bra det heller enligt kritikerna, säga och tycka vad man vill men det är ju faktiskt inte barnen som bestämt att familjen ska ta sig till USA illegalt utan deras vuxna föräldrar.
  Är inte lätt att heta och vara D.Trump i dagens kramgoa värld blir nog ett spännande presidentval i USA framöver, vem vet kanske kommer D.T att utmanas av föreslagna Oprah Winfrey vilket naturligtvis vore rena drömmen inte minst för Sveriges etablissemang.

 4. Det är självklart att barn inte skall separeras från sina vårdnadshavare, om nu inte vanvård/skyddsskäl föreligger.
  Varför håller då Sverige kvar 9000 barn, i stället för att skicka hem dem till barnens föräldrar/vårdnadshavare?
  Inget, av de 9000 barnen, har skyddsskäl, vilket är väl dokumenterat via 2-3 avslag.

  1. Mycket bra fråga men Sverige är ju Sverige, världens mest förljugna och hycklande land i världen !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: