Invandrare flyr från Malmö, mycket värre än i New York

INVANDRING. Sune Palsgård är dansk journalist och rapporterade i tisdags morse om att sex personer skjutits varav tre dött under kvällen innan i Malmö. Malmö har varit danskens hemvist i 11 år, men nu är det slut.

Skjutningarna och gängkriminaliteten är en stor anledning till att jag flyttar från Malmö, det verkar eskalera utan att politikerna på allvar försöker göra något säger Sune Palsgård i telefon till Jyllands-Posten. 

– Det värsta är att jag inte uppfattar att det finns någon politisk vilja att göra något åt ​​saken och berättar att den öppna debatt som finns i Danmark och som resulterar i att åtgärder vidtas, saknas i Sverige, säger Palsgård.

Malmöborna störs regelbundet av skottlossningar. Sune Palsgård har bevittnat en episod med skottlossning, “Jag hade till och med skottlossning utanför mitt fönster i vintras. Och jag bor i ett pensionärsområde.

En forskare som arbetar på Rigshospitalet i Köpenhamn, som nyligen flyttade från New York till Malmö, bevittnade skotten på centralt belägna Drottninggatan. – Jag kände mig aldrig orolig i New York. Det är värre här i Malmö. Vi brukar vara ute och gå med barnvagnen, där det hände, säger 37-årige Martin Schain. Han och familjen bor ovanpå internetkaféet, där skjutningen ägde rum runt klockan 20:00 måndag kväll.

-Pettersson säger att flyttar man Mellanöstern till Malmö, då blir Malmö som Mellanöstern, och det blir som “skåningarna” röstar. Kalifatet Malmö har styrts av socialdemokrater i över 100 år…

Bild från Jeander

13 thoughts on “Invandrare flyr från Malmö, mycket värre än i New York

 1. Ja har man sett Malmö, så har man sett det mesta elände, nu är det väl bara att vänta på att gangstrarna plockar fram det grova artIlleriet med
  granatkastare och ännu värre, Inget förvånar längre!

 2. Sägs det något i PK-media om det verkliga läget i dagens Malmö, det kanske ska mörkas som så mycket annat i det trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

 3. Håll Sverige rent släng skiten i Skåne, verkar ha blivit sant.
  Sen kan vi riva upp den gamla freden och ge tillbaka Skåne till Danmark.

 4. Den forna svenska staden Malmö som positionerats bortom den civilisatoriska periferin, har lagts på lit de parade och låter sig skändas av de inviterade barbarer och predatorer, vilka i den heliga värdegrundens och den apoteoserade migrantammans namn givits carte blanche att agera enligt eget gottfinnande.

  Då dessa huliganer dispenserats från svensk lagstiftnings reguljära påföljder och efterräkningar, noteras nu en följdriktig upptrappning av den allmänfarliga våldskriminalitet endast kommunstyrelsens förhärdade ordförande, tillika finanskommunalråd, Stjernfeldt Jammeh och hennes hovnarrar förmår förneka eller relativisera.

  Dylika korrupta, degenererade och väl arvoderade veritofober ger sig inte förrän allt är tillspillogivet och staden bokstavligen lagts i ruiner, varpå dessa champagnesocialister med all sannolikhet utbringar en skål konvojerad av skadeglada hurrarop över det förträffliga resultat de åstadkommit.
  Imbecilliteten är påfallande – inte sant?!
  Andreas.

 5. Politikerna blir bara typ seriöst arga, men agerar inte som makthavare. De låter “buset” styra, strula och hålla på med sina pojkstreck.

 6. Inte gör något? Men lille Morgan är ju med och gläfser i SVT titt som tätt? Räcker inte det menar ni?

Kommentera