Tre döda och tre skadade efter skott på öppen gata i Malmö

BROTTSLIGHET.  Det är nu tre döda och tre skadade efter gårdagens skottlossning med automatvapen på Drottninggatan i Malmö.

Sedan tidigare har det rapporterats att en 18-årig man och en 29-årig man har dött efter skottlossningen på Drottninggatan, mellan Värnhem och Slussen, i centrala Malmö. Den tredje mannen som har dött ska vara i 20-årsåldern. Ytterligare tre personer är skadade, men skadeläget är oklart.

Personerna sköts när de gick ut från ett internetkafé och gärningsmannen sköt från bil.

Ingen person har gripits i nuläget, men enligt polisen behöver allmänheten inte oroa sig. Polisen har gått upp i stabsläge med anledning av händelsen, vilket innebär att man får mer verktyg och resurser att använda.

Gårdagens inlägg om skottlossningen…

Polisen

-Pettersson är lite, men bara lite förvånad över polisen när de säger att allmänheten inte ska oroa sig. Inte oroa sig???!!!

Skottlossning med automatvapen på en gata i centrum med massor av folk och trafik!!! Inte oroa sig???!!!

Gärningsman inte gripen och okänd!!! Inte oroa sig???!!!

Skottlossning nära polishuset så gärningsmannen verkar inte direkt rädd för polisen! Inte oroa sig???!!!

Skjutning med tunga automatvapen sker ”granne” med Polishuset med sönderskjutna fönster, tomhylsor på trottoar och gata inom synhåll från Polishuset.

Polisen behöver inte rycka ut de kunde gå eller springa dit, att det nu skjuts med tunga automatvapen vid Polismyndigheten i Sveriges tredje största stad, kalifatet Malmö är tydligen inget att oroa sig för! Hur ska det bli när några svenskar blir tillräckligt förbannade så de tar lagen i egna händer? Vi är farligt nära ett inbördeskrig.

 

24 thoughts on “Tre döda och tre skadade efter skott på öppen gata i Malmö

 1. De är inte helt oväntat kända av polisen som gämgkriminella !
  Det var inte en uppgörelse mellan Medelsvensson den här gången heller.

 2. Ser på Expressens webb att ansvarig minister, justitieminister Morgan Johansson, ”känner en stor ilska och frustration.”

  Nu kommer det verkligen att hända något när ministern är så indignerad. Tror vi det..?? Nää, det är nog business as usual fortsättningsvis framåt också. Allt blir bara värre för varje dag och absolut inget händer. Inget åtminstone som skulle kunna göra nån förändring på sikt…. Mer än sosse-nuna i TV och en mun som rör sig.

  • Molgan tar nog i ordentligt nu och inför två stycken kraftfulla vapenamnestier/år istället för bara en som inte tycks räcka !

 3. Vadå skjutningar på öppen gata..?? Heter detta inte ”käbbel” och ”bus” nu för tiden..??

  • Malmoe är en förlorad socialistisk stad/en igel som suger ”pengar” från andra behövanden! De medel som Malmoe får skulle kunna användas till betydligt bättre ändamål istället för att finansiera en stad på dekis!

 4. ”männen kom ut från ett Internet Cafe´”. Är det inte konstigt att
  buset använder Internet Cafe? För att slippa bli igenkända
  från sin egen mobiluppkoppling….. Bara jag som är konspiratorisk?

 5. Nu gråter kommunalrådet Stjernfeldt (damen som är gift med niggern) ut i X-pressen….Ordvalet var förstås en aning annorlunda men krasst ungdomligt:
  ”Jag är seriöst arg mot skottlossningen i Värnhem”,säger hon !
  Nåja Stenbock är glad,att inga inhemska kom till skada i detta landets arabnäste.

  • Jag är typ seriöst utled på korkade politiker som driver landet i konkurs och utsätter sitt folk för våld.

   • Dom som har gett tumme ned på några av inläggen här, när en sån vidrig sak har hänt kan inta vara annat än dum i huvet.Eller så är dom sossar.

 6. Politikernas lösning blir troligen:

  ’Dags för en ny vapenamnesti’.

  Som om detta skull lösa något alls förutom att avväpna vanliga ärliga svenskar… We are in deep shit!
  Wake-up…

 7. Hej svejs Stefan Löfven, hur går med ditt projekt att ni skulle knäcka den kriminella gängbrottsligheten?, inte så bra eller? Jag tycker du skulle läsa lite internationell media så här på morgonkvisten där de rapporterar om händelsen i Malmö. Aj aj inte så bra för Sverigebilden eller hur. Du måste förklara för dessa medier att detta är den svenska modellen och framtidens samhällsbygget och att Sverige aldrig varit tryggare. Dessutom kan du ju nämna att vinsterna av massinvandringen kommer senare när svenskar har kulturberikats och pensionerna växer.

  • Det går bra för Malmö nu…-”svenskarna” har alltid varit våldsamma, det har ingenting med asylinvandringen att göra! Vi ska fortsätta stå upp för asylrätten och välkomna allah från U-länder, särskilt negrer och araber….NU KÖR VI!

  • I Malmö har ni styr i 100 år och snart ser hela Sverige ut som Malmö…..Många kommuner kommer att gå i konkurs på grund av asylinvandringen Stefan !!! DET RÄCKER NU, BORT MED SOSSARNA!!!

Kommentera