Stäng

Tillsammans för trygghet

INSÄNDARE Malmö 19-6-2018. Återigen har då Malmö hamnat överst på alla löpsedlar och som första inlägg i nyhetsförmedlingarna i radio och TV både här i landet och utomlands.

Och naturligtvis så handlar det även denna gång om skjutning på öppen gata med tre döda och tre skadade som resultat.

Troligtvis så är det som alltid en uppgörelse bland mångkulturella vildar som är orsaken till skjutningen. En av orsakerna till att man lugnt kan utgå från att det är så är att Polisen i vanlig ordning spärrade av akuten på Malmö sjukhus för att troligtvis förhindra en stormning av anhöriga mångkulturella vildar till dom skadade.

En annan sak som pekar för att det är frågan om mångkulturella individer är att flera av dom inblandade är väl kända av Polisen sedan tidigare.

I det mångkulturella paradiset Malmö har det tydligen numera gått så långt att det vid åttatiden på kvällen på en av dom mest frekventerade gatorna i staden besinningslöst skjuts med automatvapen rätt in i en butikslokal. Det är bara en ren tillfällighet att inte flera helt oskyldiga dödades eller skadades vid denna kulturuppvisning.

En av dom ansvariga för att det går till så här i Malmö, kommunalrådet Katrin Stjernfeldt – Jammeh, uttalar sig i sydsvenskan, tvvärr betalvägg, att hon är seriöst arg över den senaste skjutningen och bilden där hon står i en talarstol med texten ”Tillsamman för trygghet” är ju talande och direkt löjeväckande.

Malmös starka kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster, den till höger är hennes man.

Trygghet i Malmö! Var då någonstans och för vem? Skjutningar, våldtäkter, rån, anlagda bränder, stenkastning mot polis, brandkår och ambulanspersonal samt även mot privata bilister hör vardagen till i det ”trygga” mångkulturella Malmö.

Nej du Katrin Stjernfeldt – Jammeh, tryggt i Malmö kan det först bli när en hel del mångkulturella vildar tillsammans med sina anhöriga har förpassats tillbaka dit där dom hör hemma, d v s tillbaka till dom våldskulturer och länder därifrån dom en gång kommit. Att som du och ditt parti tala om ”tillsammans för trygghet” när ni hela tiden ökar inflödet av dessa primitiva varelser till vår stad är verkligen höjden av falskhet och hyckleri.

F ö så kan jag återigen bara beklaga att ingen av er ”ansvariga” politiker eller någon av era anhöriga på plats kunde få njuta av denna mångkulturella uppvisning.

För då först kanske ni kunde börja förstå vad ni har ställt till med angående er invandrings och flyktingpolitik.

Vill bara tillägga för att bättre klargöra vad det har blivit av den en gång svenska staden Malmö att jag för knappt två år sedan fick njuta av ljudet från en mångkulturell maskingevärssalva här hemma på min villagata i Gullvik.

Maskingeväret ändade då livet på en för polisen välkänd mångkulturell vilde och platsen var en innergård bland lekande barn i det s k utsatta området Hermodsdal.

Ett område där svenskar numera är en sällsynt vara. Gäller f ö snart hela Malmö!

Om nu någon av er ”ansvariga” politiker tycker att detta mail på något sätt är stötande så uppmanar jag er att anmäla det till lämpligt ställe.

Hets mot folkgrupp är ju numera en populär benämning mot sådana här mail och det går säkert hem här också.

M V H

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten och icke ägare och användare av maskingevär

***

-Pettersson vill till Sandors insändare tillägga.

 • Du vet att du är i Malmö när Polisen går upp i Stabsläge utan att släppa någon information eller vittnesuppgifter om en skjutning av ren avrättningskaraktär med tre döda och tre svårt skadade, samtliga kriminella.
 • Och kommunstyrelsens ordförande i Malmö Katrin Stjernfeldt Jammeh bara blir “seriöst arg” i stället för skogstokig av ilska och skriker –”Mördarna skall fångas in, om vi så skall jaga dom ända till Mellanöstern”.
 • Ni vet väl att socialdemokraterns styrt i Malmö i över 100 år.
 • Om samhället sviker skapas en grogrund för kriminalitet, säger statsminister Stefan Löfven (S).

19 reaktioner på “Tillsammans för trygghet

 1. Ingen bland dom partiledare från Sju klövern vill med ett ord
  kommentera resultatet efter deras vrickade massinvandring,
  istället hukar dom och kryper undan och hoppas att det ska
  blåsa över, men folkmassan glömmer inte. var så säkra?

 2. Håll i hatten, grabbar Jammeh är arg så nu kan vad som helst hända. Vi andra hoppas att inte övriga Sverige blir som Malmö. Men är vi inte redan där. Så gilla läget o rösta på C, Mp eller S så fixar dom detta. V- tanterna hjälper gärna till för dom tänker gärna på barnen. Andras o egna, helst andras

 3. Här handlar det inte om att informera allmänheten om ev. fara. Man vill främst skydda sin dårhuspolitik mot kritik. Hur hanterar MSB såna motsägelsefulla uppdrag? Dels mörka politiskt generande fakta om brottslighet på gator och torg, dels upplysa allmänheten om viktiga säkerhetsfakta, som gäller gator och torg. Det klassiska ”det finns ingen anledning till oro” duger inte. Det har gått åt h*vete med Malmö har jag förstått. Vilka vill åka till Malmö på semester och strosa fritt på gator och torg och riskera hamna i en skottlossning eller i bästa fall bli rånade? Stans föräldrar eller politiker får ta hand om sina snarstuckna gerillakrigare med automatvapen, avväpna och låsa in dem dem först. Tyvärr finns det många städer nu, som tävlar om den negativa uppmärksamheten. Vad kan våra ansvariga göra åt saken? Skryta om sin överlägsna humanism?

 4. Varför skall det vara så svårt att lära sig av den kunskap som finns sedan lång tid tillbaka ?

  1. Dom var upptagna, batikhäxorna kan bara ta hand om max en eller ett par pojkar samtidigt.

 5. Behövs fler geniala vapenamnestier, bygga ungdomsgårdar, utdelning av Eliason genomtänkta armband och svensk keamgoùk
  ndialogpolis får börja grilla mer korv med de kriminella i s.k stackars utsatta mångkulturella områden (ghetton).

  1. Kent nu var du lite taskig mot dom utsatta, du glömde att det ska vara halalkorv 😉

 6. Ungefär som USA i slutet av 80-talet och början på 90-talet, dom styrande i storstäderna tystade t.o.m ner media och myndigheter om allt gängvåld. Bara för att lugna ner dom betalande invånarna, annars kunde det bli massflykt och som följd blir staden utan pengar som betalas in som skatt.
  Då kan man säga som så att vi ligger ca 30 år efter USA i utvecklingen av gängvåld, och dom har fortfarande problem med det.
  Vi har bara börjat med det, och det fortfarande med dom styrandes goda vilja

 7. Sveriges övriga skattebetalare står för 28 %, av Malmös budget , genom det statliga utjämningsbidraget.

  Väl investerade pengar, på den ”svenska modellen” ???

 8. Jag är väldigt trött på alla oroligheter det här mångkulturella samhället orsakar. För den kriminella världen är väl också en sorts mångkultur?

 9. Enligt kartan så är det på den stora infarten till Malmö om man kommer norrifrån och 100 meter till polishuset snett över gatan.

 10. Svetsaren fixar det här.

  Lite mer floskler och nazistanklagelser och Sverige blir tryggt igen…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: