Stäng

David Baas, dagens Expressen och Sverigedemokraterna

HATMEDIA. Dagens, den 19 juni 2018, Expressen toppar med en nyhet om en Sverigedemokrat som skrivit anonyma kommentarer där han hyllar moskébränning m.m. Mikael Bystedts uttalande är inte så trevliga om det nu är han som skrivit dem. De anonyma kommentarerna är nämligen många år gamla. 

David Baas som skrivit artikeln är en så kallad journalist som gjort karriär på att hata SD och släppa ”nyheter” om SD vid lämpliga tillfällen. Ett sådant är tydligen idag, dagen efter skjutningen i Malmö med tre döda och tre svårt skadade, den nyheten fick inte plats på Expressens första sida.

David Baas släpper ”nyheter” vid SD:s landsdagar, vid SD:s dag i Almedalen, Åkessons sommartal, vid SD:s valrörelse osv.

Läs om David Baas på bloggen…

-Pettersson tycker att en bra mycket bättre nyhet vore om David Baas berättar om hur och vilka det är som hjälper honom att hacka anonyma konton på nätet och om Baas inte anser att den grundlagsskyddade rättigheten att få vara anonym inte gäller Sverigedemokratiska sympatisörer.

David Baas kunde berätta om de grovt kriminellt belastade och politiskt våldsbejakande vänsterextremisterna i Researchgruppen som Expressen använder till sin olagliga verksamhet.

David Baas kunde berätta om varför han aldrig hittar några personer från andra partier som skriver olämpliga kommentarer utan endast lyckas vaska fram några få Sverigedemokrater som uttryckt sig grovt i kommentarsfält.

Om Researchgruppen på bloggen…

Expressens första sida 2018-06-19. Dagen efter att tre personer mördades i Malmö.

 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 reaktioner på “David Baas, dagens Expressen och Sverigedemokraterna

 1. David Baas är bara en vänstervriden knäppgök, således inget att bry sig om, och vem läser Expressen? Finns det folk som gör det ännu?

 2. Medierna går på högtryck med sin hjärntvätt. Men vad hjälper det, när SD kammar hem storpotten i september ! 😄

 3. Låt honom tro att vi det svenska folket är dumma och går på hans amsagor. Resultatet visas i höst.
  Låt mig citera Internationalen: Det dånar uti rättens krater,
  snart skall utbrottets timma slå.
  Störtas skall det gamla snart i gruset.”

 4. Har aldrig varit med om någonting liknande i mitt drygt sextioåriga liv, att en tidning avdelar en journalist för att förfölja ett enda parti, och det handlar inte ett dugg om politik, bara om att smutskasta partiets företrädare och sympatisörer, högste chefen och ansvarig Thomas Mattsson är en skurk…

 5. Denna vidrige avskyvärde amatörmässige fähund börjar att trappa upp hat o lögner om SD. Hans tidigare försök har ju totalt misslyckats. Hans kriminella polare i Researchgruppen har väl fått betalt för sina tjänster. Hoppas han och Mattsson tar livet av sig på valkvällen när deras nederlag och SDs framgångar redovisas.

 6. Tänk om den där Baas, istället för att lägga ner all denna energi på att hata svenskar, lade bara hälften av energin på att återvandra dit han kom ifrån.
  Han hör absolut inte hemma i Sverige och jag vill inte alls ha honom -och hans gelikar- här i MITT land!

  Janne

 7. Det är så här Baas och Expressen kommer att hålla på fram till valet. Inget annat att räkna med. Tänk om Baas lade lika mycket tid på att granska de övriga partierna. Men det har han inget intresse av.
  Lika lite som att bevara mail. En synnerligen kritikkänslig pajas den gode Baas.

 8. Jag har precis skrivit till David Baas och talat om för honom att han är en stor jävla fjant.Han gräver i sånt som är många år gammalt.Det var likadant när han skrev om Jim Olsson.Han är fixerad vid rasism och muslimer och har inget annat att komma med som journalist.Jag bad honom söka nytt jobb och SD kommer att växa oavsett hur mycket skit han skriver.Han ska googla på ordet ”looser”

  1. Varför törs inte Datainspektionen eller vem som nu har ansvaret inspektera detta register? Har någon från media frågat och skrivit om detta?

 9. Det blir så när man inte är en riktig journalist, då skriver man en massa hittepå saker. Och skriver man något så måste det vara politiskt korrekt, spelar ingen roll om det är sant eller ej.
  Dessa wannabe journalister törs ej gå ut och prata med människor ute i den riktiga världen, då blir deras sagovärld rubbad och sönderslagen. Sen måste dom suga lite tumme, gråta och prata med mamma att så är inte världen alls som dom andra säger
  Dom riktiga journalisterna är utsparkade från dom stora medierna, sedan blir dom utfrysta av andra wannabe journalister.

 10. Hela Pk etablissemanget är i panik i synnerhet de politiker som ser sin tid vid köttgrytorna i stor fara.
  Så tiden fram till valet så kommer inte någon skåpmat att vara för gammal eller ovidkommande för att inte användas till skruvade artiklar mot SD.
  Så halvlögner slag under bältet kommer att vara regel inte undantag.

  1. ”Journalisterna” har samma panik, då presstödet är den enda inkomsten dessa skithögar har…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: