Stäng

Sverige begär hjälp från Tyskland

Erik Nord, polischef i Göteborg, vill nu ta hjälp från utländsk expertis för att få stopp på gängvåldet i Sverige.

Den senaste dödsskjutningen i Malmö var inte inkluderad när Erik Nord vädjade till ansvariga att Sverige behöver utländsk hjälp för att klara situationen.

I maj publicerades rapporten ”Increased Gun Violence Among Young Males in Sweden”, författad av bl.a. Jerzy Sarnecki. Rapporten är allt annat än en rolig läsning för oss hederliga svenskar och ännu en gång tvingas vi konstatera att något gått fel i vårt kära land. Tretton västeuropeiska länder inkluderas i rapporten och Sverige är det land med flest dödsskjutningar/100 000 manliga invånare.

Hela rapporten kan du ladda ned här. Erik Nord bekräftar en utveckling som vare sig regering, riksdag eller ansvariga myndigheter ska vara stolta över. För bara tio år sedan var uppklarningsprocenten hela 80 procent, idag är den ner i 20.

Nu hoppas Erik Nord på framför allt tysk hjälp, men utesluter inte ett mer övergripande samarbete mellan europeiska polisorganisationer. Sveriges rykte kan snart inte vara mer nedsvärtat. Utan att föregå några publicerade rapporter, törs jag ändå stick ut hakan och hävda att ansvariga myndigheter och regeringen sitter med facit på hand. Det handlar främst om importerad brottslighet.

Expressen

25 reaktioner på “Sverige begär hjälp från Tyskland

 1. Tyvärr har väl Tyskarna fullt upp med sina egna gängkrig och invandrarproblem.
  Varför inte lära av USA ist och ta hit experter därifrån men det spelar ju ingen roll så länge S sitter vid makten och vägrar släppa till mer pengar,resurser och beviljar hårdare tag av polisen. Så så länge S sitter vid makten eller 7 klövern lär det INTE bli någon ändring eftersom de sitter med globalisternas agenda och just fått betalt för att ddt ska gå åt helvete!!

  Tack för mej- Hej!!

 2. https://images.cdn.yle.fi/image/upload/fl_keep_iptc,f_auto,fl_progressive/q_88/w_3200/w_3200,h_1799,c_crop,x_0,y_165/w_1100/v1494871802/14-svyle-3401415919eebce80f3.jpg

  Angela ”Mutti” Merkel, Tyskland och Emanuel ”Makaronen” Macron, Frankrike tycks ha nyktrat till och kommit till viss insikt om verkligheten. Massinvandringen av illegala till EU måste minskas och helst stoppas med förstärkta gränskontroller.

  Citat

  130 SVT Text Tisdag 19 jun 2018
  UTRIKES PUBLICERAD 19 JUNI

  EU-ledare vill minska migration

  Tysklands förbundskansler Angela Mer-
  kel och Frankrikes president Emmanuel
  Macron är överens om att försöka min-
  ska den illegala migrationen till EU.

  De två ledarna föreslår mer resurser
  till EU:s gränskontrollorgan Frontex.
  Enligt nyhetsbyrån AFP vill Macron ha
  ett ”europeiskt svar” på EU:s migra-
  tionsutmaning.

  Unionen behöver ”mer kapacitet” för
  att övervaka sina gränser och mer inre
  och yttre ”solidaritet”, enligt den
  franske presidenten. EU-ledarna ska
  nästa vecka göra ännu ett försök att
  enas om en gemensam asylpolitik.

  Slut citat

  1. Frankrike och Macron talar med dubbel tunga…. Samtidigt som de talar om,att stoppa illegala tar de emot 300 niggrar från det fartyget, som nekades lägga till i Italien. Tror Frankrike med sin enorma statsskuld darrar i fogarna,nu när EU börjat vackla.

  1. I så fall får vi be Putin om hjälp.Han är ju den ende som fortfarande har kvar soldater ! 🙂

   1. Stenbock :
    Jag såg några siffror vet tyvärr inte var, där ryska militären kanske var det armén består av 50 % muslimer , hoppas att det var / är fel.

   2. Vet inte,men tror du misstaget dig på källan… Är det något land som vet vad dessa islamska svin går för,är det ryssarna !

   3. Stenbock :
    Jag tror dig på dina ord, är arg på mig själv att jag inte antecknade källan.
    Troligtvis fake news.

  1. Ja, t.ex. några bataljoner ryska Spetznas – hårdföra elitförband.
   Straffen kan avtjänas i ryska Sibirien eller NordKorea.

   1. Och vad ska SD göra?Alla tycks tro att SD är något slags Messias. SD kommer aldrig att vara lika tufft som Polackerna eller Ungrare. Det ligger helt enkelt inte i Svennes Natur.

 3. Tror inte det är någon mening att begära hjälp från ett EU-land, då hela EU är ett enda stort politiskt skämt…

  1. Instämmer helt med dig Blodsven….
   Vad kan EU göra när de styres av en alkoholist,Diktator Merkel och Frankrikes snorunge halvkommunisten Macron !!!

 4. Ja, nu har den svenska polisen tömt alla sina gedigna resurser av brottsbekämpning med att ”tala” med brottslingarna” krama dom, bjuda på sockerdricka och varm korv och kaffe med kubb!
  Nu behöver dom hjälp!
  Och att få ett bestående och bra resultat så krävs det att gränsen stängs och att minst 2 millioner utlänningar utvisas!
  Det finns inga andra lösningar!

  Om patienten har långt gången cancer så görs det omgående operation och avlägsnande av angripna delar samt stark och effektiv medicin!
  Man kan knappast bota cancer med ett glas kranvatten och tomt innehållslöst kommunalt pladder.
  Janne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: