Stäng

S ska stoppa proteströster på SD – med ny ”retorik”

VALET 2018. Socialdemokraterna ska tydligare informera vad en röst på Sverigedemokraterna innebär – och på så vis sätta stopp för missnöjesröstandet. Partiet har slagit fast att det till valet ska vara ”tydliga med hur man röstar spelar roll” och att det inte finns någon ångervecka.

– Röstar man på Jimmie Åkesson, ja, då riskerar han att bli statsminister, säger finansminister Magdalena Andersson (S). 

Bakgrunden är SCB-undersökningen som visade att andelen som tänker rösta på SD är större än den som uppger att de gillar partiet, vilken experter tror betyder att SD fångar upp så kallade proteströster. Det har lett till att frågan diskuterats intensivt i regeringskansliet.

Läs mer på Aftonbladet…

-Pettersson funderar på om det inte vore bättre att regeringskansliet ägnade sig åt att försöka styra landet.

Men givetvis har finansminister Magdalena Andersson (S) rätt. Det spelar roll hur man röstar och gillar man utvecklingen i landet så kan man rösta på socialdemokraterna eller något annat parti i sjuklövern. Vill man ha förändring får man tänka till, fast jag skulle inte som finansministern kalla det proteströster utan demokrati…

…och när Magdalena Andersson (S) säger att om man röstar på Åkesson riskerar man att han blir statsministern så vet jag inte om finansministern tagit hänsyn till att om man röstar på Löfven så riskerar vi inbördeskrig!!!

21 reaktioner på “S ska stoppa proteströster på SD – med ny ”retorik”

 1. Anderssonskans allt annat än knivskarpa konklusion ådagalägger en underhållande brist på auktoritärt artilleri, vilket påminner oss om det socialakrobatiska intellektets förnumstiga och puerila beskaffenhet, vars främsta karaktärsdrag är den inbillade förträfflighet de livnärs av.

  Icke desto mindre hyser den skrupelfria skattmästarinnan alltjämt den befängda ambitionen att yttra sig i egenskap av det doktrinära etablissemangets folkfostrande sedeväktarinna, vilken erinrar de stygga barnen inom den politiskt ignoranta väljarkåren om vad som kan hända om de trotsar makthavarnas rekommendationer och hemfaller åt obstinata idéer och upproriskhet.

  Den definitiva dystopin enligt S och pseudo-oppositionen kännetecknas således av att en regeringschef med sunda, rationella värderingar och nationell självbevarelsedrift skulle tillsättas i ett skede då den avgjort Sverigefientliga politikens psykologiska operationer nästintill lyckats bryta ned de sista resterna av försvarsvilja inom det etnopluralistiska kriminalparadisets lågsinnade landamären.

  Icke undra på att ministärens maniakaliska mameluckmaffia marteras!
  Andreas 🙂

 2. Sossarna försöker skämma folket med att risken finns att Åkesson blir vinnare i valet… 🙂 Men sossarna fattar inte att folket har fattat att dom inte vill ha någon annan än Åkesson som statsminister.

 3. Ja, och röstar man på sossarna riskerar man att få Stefan Löfven som statsminister, igen…. Och hur det blir ser vi nu på gator och torg dagligen, med skjutningar, mord och annat trevligt…. Så låt gärna nån annan försöka, det kan ju inte gärna bli värre än det är nu….

  1. Politik från vänster till höger är, har varit och kommer alltid att bara att vara lögner !

 4. Detta utspel är så jävla naivt att det egentligen inte är värt att kommentera.
  Men det visar ännu en gång sossarnas självbild.

 5. ot aftonslasken tog fram en artikel från 2015 om ngn sd-are som sagt att alla har rätt sin sin åsikt ang. nmr, bara början på den paniska smutskastningen från såssar

 6. Det fungerar bäst om Lövén pratar om Sosse-politiken,
  och Åkesson talar om Sverigedemokraternas politik.

 7. Aftonbladet förnekar sig inte att det är en rödtidning rödare en hederliga Falurödfärg och ketchup.
  Med deras artiklar sedan SD var på väg in i riksdagen efter valet -06.
  Efter att partiet kom in i riksdagen -10 görs det allt vad de förmår.
  Att vara en av ledarna och i bräschen som gör allt för att motarbeta landets tredje största parti.
  De har skruvat upp rejält nu innan valet och är mera rejält dessperata och byxis, hur de skall bära sig åt när inget hjälper och SD bara växer.

  Att det går sämre för sossarna borde Aftonblaskan börja med en djup självgranskning av deras eget parti som de så strakt håller bakom ryggen.

  Att försöka bromsa moderaterna med deras Ulf Kristersson vid rodret är helt ointressant.
  När C med Lööfskan har gjort en tvär gir på 180°.

 8. Klart är att sossarna fortsätter att gräva sin egen grav med det faktum att dom inte har den blekaste aning om vad politik handlar om.

 9. Många ångrar nog att de har röstat på Socialdemokraterna i ett antal decennier när de inser vad det hela har lett till. Svikna löften vad det gäller en rejäl pension, ökad kriminalitet, sämre vård och en undermåligt skolväsende, den listan kan göras mycket längre.

 10. Jag väljer definitivt att ”missnöjesrösta” i höstens val.

  Att ”nöjesrösta” på något av ”nöjespartierna” i 7-klövern skulle inte roa mig det allra minsta.

 11. Precis som så många gånger pratar S hellre om vad som är dåligt med motståndarnas politik än vad som är bra med sin egen.
  Hur många gånger under de senaste fyra åren har vi inte hört S tjata om och skylla på Alliansregeringen.
  Det är exakt detta pajkastande folk är så otroligt trötta på!

 12. Dvs med lögner, som de alltid gjort. Tyvärr är svennen helt bortblåst mellan öronen.

 13. S tror att ingen annan än dom kan styra landet. Självgodheten lyser. Alla man svikit ska nu skrämmas till underkastelse. Jag är en av dom. MEN mig skrämmer man inte. Kan bli en lång het sommar men sen kommer valdagen och då kan S:s storhetstid bli bruten för lång tid framöver. !!!!

 14. Här är prov på den osvikliga lagen om att mer bensin på en brasa inte får brasan att slockna, tvärtom. Andra mer politiska uttryck är att om man i många år misslyckats med en viss politik så är man totalt korkad om man forstsätter med den några år till! Eller om en viss åtgärd inte får avsett syfte så blir det inte bättre med att upprepa åtgärden!
  Allvarligt talat så har Lövén och Socialdemokraterna fastna t i sin aförsök att till varje pris kasta skit på Sverigedemokraterna hellre än att justera sin egen politik så den passar väljarna. S kasta ständigt skit på SD oavsett om det är sant eller inte. Allt handlar om pricipen om stenen som till sisst urholkas om man ständigt häller vatten på den. Princiåpen att få folk att tro att SD är rasister och nazister bara man upprepar det tillräckligt ofta. Att väljarnma blöder ut från S till SD beror på missnöje med S politiken inte på att SD-politiken är så suverän. Men uppenbarligen är den i vissa viktiga delar bättre än S-politiken! Det är tragiskt att se ett gammalt fint och hedervärt politiskt folkrörelseparti förfalla så till den milda grad och det är beklämmande att se dessa proselyter som slaviskt och blint applåderar och ljudligt skränande saluterar S-politiken men tiger skamset när det negativa ”hits the market”!

 15. Ja, men då slipper vi ju Stefan Löfven och Annie Lööf. Vad skönt!!!

  Sedan vore det bra om du Löfven rannsakade dig själv och ditt eget parti. Rebecca Uvell visar på sin blogg hur du censurerar på partiets Facebook. Johan Westerholm visar på sin blogg vilka som är ”The Dirty Dozen” och som styr ditt parti. Det är inte du som är chefen. Du är bara en sprattelgubbe.

 16. Sossarnas löjliga tafatta försök att kasta skit på SD är ju dömt att misslyckas. Dom har försökt i åratal helt verkningslöst. Nu verkar ju tom en del äldre sossar fatta att det är bara skylten kvar av sosseriet. Dessa pampar som bara skor sig hämningslöst och skiter i svenska folket är ju i fritt fall. Ser fram emot valkvällen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: