Stäng

Årets citat

Det kanske inte bara är årets, utan decenniets, citat.

Magdalena Andersson (S) när hon förklarar Socialdemokraternas nya taktik för att locka kvar väljare: ”Röstar man på Jimmie Åkesson, ja, då riskerar han att bli statsminister”.

Häpp, det är väl därför 25 procent av Sveriges medborgare röstar på just Åkesson. De 4 procent som röstar på Mp gör väl det för att de vill se Gustav Fridolin som statsminister.

13 reaktioner på “Årets citat

 1. Såg nyss Magdalena Andersson i riksdagen och maken till överlägsen och dryg person får man leta efter. Det är väl hennes kompisar Ylva Johansson och Annika Strandhäll som lirar i samma division.

  1. Märkligt att man spelar en slags invandringspoker med våra skattepengar. Kanske blir afghanerna lönsamma, kanske inte. Vi får se. Men herregud, att de bara orkar!
   Och pengarna bara flyger iväg som hos en spelberoende.

 2. mycket talar för att det är stora händelser/om-
  daningar lurar nu runt knuten…inte bara i Sverige.
  Tror nämligen hela köret är på väg att krackelera
  …vilka följder detta (isf) får, törs jag varken span-
  kulera eller spekulera uti!.,)

 3. Åkesson riskerar väl inget på att bli statsminister. Istället innebär det stora möjligheter för honom att få genomföra sin SD-politik. Det är S som riskerar makt, inflytande och kanske upp till 40% av partistödet. Mer korrekt hade varit att Andersson sagt: ”Röstar man på Jimmie Åkesson, ja, då riskerar vi att han blir statsminister”. Men detta vore ett direkt och oförbehållsamt erkännande av den värsta konkurrenten! Präktigt politiskt självmål med andra ord. Så det blev det som det blev: byte från det korrekta ”vi riskerar” till det komiska ”han riskerar” – tecken på signalfel i statens hjärnvägar.

 4. Vilken slutledningsförmåga ministern har…. Och röstar man på sossarna riskerar man att få Löfven som statsminister, igen, kanske ska tilläggas….

  1. Både S och M har ju varit vid makten och båda har misslyckats totalt.
   Nu återstår bara SD så får vi se om dom kan återställa Sverige till ett riktigt land igen vilket torde ta åtskilliga år efter 7-klöverns härjningar.

 5. Bra att hon förklarar för folket varför de skall rösta på SD.
  Sen är det ju ett fattighetsbevis att hon först nu inser att folk röstar på det parti och den partiledare som man vill skall leda landet… Men det är klart tänker man efter en sekund eller två så är det inte så självklart att folk röstat på sossarna för att få clownen Löfven till statsminister och ej heller det andra följet av narrar han omger sig med.

  Varför då folk röstat på sossarna, ja det kan bara bero på ren och skär dumhet, för det är väl typ snart 50 år sedan dom tänkte på svenskarna och åstadkom något som var uppbyggligt och bra.

 6. En röst på sjuklövern är en förlorad röst! En röst på ett fortsatt vanstyre av Sverige och en förminskning av Svenskarna – likt de sista 12 åren!
  Mitt enkla sätt att se på saker och ting är att vi medborgare skall gå först, ”Makten skall utgå ifrån folket…” men våra s k ”politiker” har fullständigt nonchalerat oss! Till förmån för andra länders individer!
  Dags för en förändring. RÖSTA SD och JA, jag vill se Åkesson som Statsminister! Tack!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: