Stäng

Ett nytt EU-direktiv hotar nu att kraftigt begränsa vår yttrandefrihet på nätet

Skandal – Ett nytt EU-direktiv hotar nu att kraftigt begränsa vår yttrandefrihet på nätet genom att förbjuda alla memes och videos som innehåller upphovsrättsskyddat material.


DELA bilden om du också säger NEJ till EU och åsiktscensur på sociala medier.#AfS2018 #Swexit #svpol

AfS_censur

30 reaktioner på “Ett nytt EU-direktiv hotar nu att kraftigt begränsa vår yttrandefrihet på nätet

 1. Gubbstrutten Soros och Amerikanska storbanker styr E U, E U styr
  springschasar som Annie Lööf o Stefan Löfven, jag hoppas att dessa Mähän går mot ett rejält katastrofval.

 2. 2 saker kan vi i alla fall göra, säg upp alla prenumerationer på Svensk skitmedia , Rösta på SD i kommande val!

  1. Jo. Jag har tänkt samma sak. Skillnaden är att EU hatar sina medborgare, det gjorde aldrig Adolf.

 3. Svexit, det är bara maktgalna knäppgökar som sitter i EU inkl våra egna valda politiker.
  De lägger sig i det som de inte behöver lägga sin långa näsa i

 4. EU – något vi fått för våra synders skull.
  Grattis Storbritannien som lämnar eländet. Grattis även till Norge som klarar sig utmärkt utan att vara medlemmar precis som Schweiz.

  1. Borde vi inte starta en insamling till England så dom kan betala utpressningspengarna till Tyskland och Frankrike

 5. en handfull anonyma tjänstemän sätter godtyckligt ”lagar” vilket vi alla naturligtvis ska nonchalera 100%. EU var/är ett nytt Sovjetbygge ett marxistisk kontrollsamhälle med 0 frihet. Ser fram emot att snart Ungern-Österike-Polen+baltstaterna träder ur denna Union som kallas EU.
  alltså fortsätt ge länkar som vanligt 🙂

 6. Tumskruvarna dras åt allt mer, liknar Kina, nästa steg Nord Korea.
  I regering/riksdag, EU och FN samt i MainStreamMedia sittar de värsta/största fienderna av västvärlden.

  1. Hjälper inte, annat än omSD får egen majoritet, eftersom resten är lika galna och så länge vi är med i EU får vi finna oss i deras vilja, tyvärr.

 7. Censur som landet Sverige med anor långt tillbaka i tiden när det gäller yttrandefrihet alltid har fördömt i länder världen över har nu gjort sitt intåg i dagens svenska trygga och heligt mångkulturella Folkhem !
  Tänk så det kan bli.

 8. Allting som har med kritik av våra folkvalda även EU-byråkrater ska förbjudas, det är för att skydda deras egen valda politik. Den politiken som inte har varit så bra dom senaste åren, för varken EU eller befolkningen. Men det får inte komma fram i dagsljus något av detta vanstyre av denna elit som har satt agendan, vad blir nästa steg för dessa avarter ? Inlåsning av oliktänkande, arkebusering kanske ?
  Sedan har dom mage att gnälla på Nordkorea och dess politik mot den egna befolkningen. Vi ligger bara några steg bort från det styret

 9. Den som har anlag för korruption och kriminella aktiviteter saknar givetvis all känsla för rent spel på lika villkor.
  Djävulens hantlangare börjar nu darra på manschetterna och tillgriper samtliga till buds stående fula medel för att kväva yttrandefrihet och informagionsförmedling, i kampen mot ocensurerad nyhetsdistribution.
  Det finns helt sonika inga begränsningar hos dessa moraliskt vanföra aktörer då det gäller att dölja den osminkade sanningen för de förslavade massorna.
  Andreas.

 10. Dom jobbar hårt för att hela EU ska sammanfalla. Brexit är bara början. Ren diktatur siktar dessa solgudar på. Vi måste lämna detta elände snarast.l

Kommentera

%d bloggare gillar detta: