Atombomb över Stockholm


INSÄNDARE. En atombomb över Stockholm -eller någon annan stad- skulle som alla förstår få enorma konsekvenser och orsaka väldiga skador och ödeläggelse och massvis av döda människor samt efterföljande fruktansvärda tragedier.

Absolut inget som någon vettig människa önskar sig!

Men OM det skulle hända, så skulle vi svenskar ändå överleva som ett enat folk, vi skulle trösta varandra, hjälpa varandra och vi skulle tillsammans återbygga allt det som förstörts.

Vi skulle också lära oss värdet och uppskatta en homogen befolkning och den gemenskap som vi byggt under generationers generationer! Människor som man kan lita på i vått och torrt, våra förfäder, släkt, bästa vänner och grannar.

Hur ruskigt detta scenario än må vara, så finns det tyvärr det som är värre, avsevärt mycket värre och hemskare!

Det som nu händer i Sverige, mitt framför våra ögon, är långt mycket värre och allvarligare än en atombomb över en svensk stad! Det som sker kommer att få enorma långtgående och bestående negativa förändringar för landet. Inget blir någonsin som förr, allt kommer att förändras till det sämre!

En atombomb över en svensk stad är en isolerad företeelse, massinvandringen till Sverige är det inte! Detta är en katastrof som drabbar precis hela landet.

Här har varje stad smittats av det mångkulturella giftet, varje samhälle och även små byar är numera besudlade och obotligt förstörda, hela landet från Malmö till Kiruna lider alla helvetets kval!

Och smittan drar med oförminskad kraft fortfarande in i landet med en hastighet av nästan 200.000 nyanlända och mycket fientligt inställda utlänningar varje år.

Den påtvinga mångkulturen har också infekterat alla svenska myndigheter, polis, kommun och även domstolsväsendet! Hatet och ondskan mot oss genuina svenskar är gränslös!

Och invasionen har dessutom medfört en okontrollerad rasblandning med massvis av nya bastarder och hybrider som en följd, vilket gett och ger fortfarande stora genetiska skador på det svenska folket.

Ett genuint folk håller på att dö ut! Ett pågående folkmord mitt framför våra ögon!

En atombomb över en svensk stad kan vi med god gemenskap trots allt hantera och reparera, men det fruktansvärda som nu sker är avsevärt mycket allvarligare!

Var finns botemedlet?

Det här är en katastrof och total ödeläggelse utan dess motstycke!

Janne


33 responses to “Atombomb över Stockholm

 • ruben

  Jag kan nog hålla med. Djävulens hantlangare kanske? De hatar förstås både svenskar, norrmän, danskar, finnar och islänningar som är nordisk gemenskap och mångfald och vill överlåta landet till MENA-individer. Det kommer aldrig att fungera. Se hur det är i USA. De har ständiga rasupplopp och raskonflikter, trots att de har flera 100 års erfarenhet. I Sydafrika lever vita farmare farligt pga. mördar raider från den svarta befolkningen.Jag skulle kanske fundera på atombomben, som bättre alternativ om den här vettlösa invandringen fortsätter i samma dårhusanda.

  Gilla

 • Grune

  Reinfeldt sade fel. Han sade ” Öppna era hjärtan” men han menade ” öppna era plånböcker”

  Gilla

 • hllviken

  Modern svensk variant 🙂

  Gillad av 1 person

 • age

  ”Janne”!

  Fin, tänkvärd och verklighetsförankrad text!
  Tack!

  I temat saknas dock en mycket central och viktig uppgift:
  Vi måste beakta att invasionen av islamister är ett resultat av att socialdemokraterna skrev kontrakt med Muslimska Brödraskapet redan 1999 om att bidra till att Sverige islamiseras.

  Läs om detaljerna på nätet!
  Sök t.ex. på : socialdemokraterna kontrakt 1999.

  Kontraktet tar bl.a. upp att muslimer ska garanteras positioner i alla styrande sammanhang, såväl på regeringsnivå som lokal nivå,

  Jag upplever detta som det största landsförräderi i modern tid.
  Märkligt nog blir detta nertystat pch har så varit i i mästan 20 år.
  Inte ens SÄPO, vår ”Säkerhetspolis” har agerat!

  Är möjligen SÄPO involverade i islamiseringen?

  Gillad av 1 person

  • Janne

   Tack Age.
   Och tack för informationen om S och deras kontrakt med muslimska brödraskapet.
   Men tyvärr så kunde jag inte hitta länken?
   Det har väl dock varit ganska uppenbart att både den nuvarande och den förra regimen hade nära och kära kontakter med högt uppsatta musliner.
   Dom visade på TV för flera år sedan när 2-3 storflabbande skäggiga muslimer kom ut från Rainfelts kontor, dom såg mer än nöjda ut.
   Men tyvärr så sades inte ett dyft om vad som avhandlats!
   Dom var kanske in och skrämde honom för att få som dom vill..

   Gilla

   • age

    Janne!
    Jag har läst på sökning: ”socialdemokraterna kontrakt 1999”
    Jag drog också någon kopia men du kan läsa själv. Där fanns många länkar.
    //age

    Gilla

   • age

    Janne!
    Det här är en kopia av texten från första länken under sökningen, ”socialdemokraterna kontrakt 1999”:

    Nu kan Expressen.se avslöja dokumenten som visar avtalet mellan S-föreningen Tro och solidaritet och SMR. På bild: Peter Weiderud och Carina Hägg.
    Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.
    I dokumentet som Expressen.se i dag kan visa finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning.
    – Det är självklart problematiskt att samarbeta med personer som har helt andra åsikter, men det innebär inte att man inte kan lyssna på dem och ta till sig av sådant som är vettigt, säger Peter Weiderud, ordförande i Tro och solidaritet.

    Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  Jag tror ”kapten” Löfven flyr fältet innan atombomben smäller. Han sätter då högsta fart ut till sjöss men dundrar där på grund – Hans egenskapade värdegrund …

  … som han råkade missa att kolla upp på sjökortet …

  Gillad av 1 person

 • elGreco

  nu är det ju så att det ”inte finns någon fungerande atombomb och har aldrig funnits” är och var en bluff-en psyop helt enkelt. Inga länder idag har fungerande atommissiler eller bomber…. men bomberna som föll Hiroshima/Nagasaki då??? svar: de var endast brandbomber mycket av det här har avslöjats på nätet. Båda städerna idag har lägre bakgrundsstrålning än tex Paris

  Gilla

 • Janne

  Varje år våldtas över 20.000 kvinnor och barn i Sverige och om vi räknar lågt så har varje våldtagen kvinna/flicka minst 3 nära anhöriga som också dom drabbas indirekt!
  Det blir 80.000 hårt drabbade människor varje år. Tio år 800.000 tusen!
  Ruskigt! Ingen säger ett knäpp, istället åtalas nu personer mer eller mindre på löpande band för att dom smekt en kvinna på musen för 10 år sedan!

  Massinvandringen kostar samhället minst 600 miljarder varje år och på tio år blir det 6000 MILJARDER!
  Enorma pengar kastade direkt i sjön!
  Fullkomligt vettlöst handlande att vettlösa politiker.
  För 6000 MILJARDER kan vi ge alla fattigpensionärer 15000:- rent per månad, vi kan bygga motorväg från Malmö till Kiruna och ge den svenska befolkningen ett bra och kvalitativ sjukvård och tandvård, näst intill gratis, sänka bensinskatten och ändå har vi pengar över!
  Istället använder arabregimen alla dessa pengar i destruktivt syfte, dom river ner istället för att bygga!

  Gillad av 1 person

  • Mia

   80.000 våldtagna kvinnor varje år.

   Med andra ord kan man skriva precis vad som helst utan att någon reagerar.
   Ingen verkar ens vara intresserad av fakta, det spelar ingen roll om bara den som uttalar sig har den rätta tron så duger vilka siffror som helst.

   Gilla

   • OPete

    Mia ! Var står det att 80 000 kvinnor blir våldtagna ???

    Gilla

   • Janne

    Hej Mia.
    Jag ska försöka förtydliga mig lite så att Du också förstår!
    Jag sa ALDRIG att 80.000 våldtas varje år!
    Jag sa att i Sverige våldtas minst 20.000 svenska kvinnor och barn varje år (enl. rapport från Christian Diesen, en man som borde vara bekant i Dina kretsar)
    Och varje våldtagen kvinna eller barn har minst 3 närstående i sin familj som också dom drabbas mycket hårt av övergreppet, vilket TILLSAMMANS blir 80.000 hårt drabbade.
    Jag vet inte om Du gjorde Dig dum eller om Du verkligen missförstod mig??

    Gilla

   • Mia

    Det var ju litet slarvigt läst av mig, inte meningen.
    Men 20.000 är också för mycket.

    Runt 6 – 7.000 har det varit de senaste åren, visserligen för mycket det också, men var du fått 20.000 ifrån förstår jag inte.

    Gilla

   • Svensk lösen

    @Mia
    Du anbefallas läsning av denna artikel i Aftonbladet. Varför jag gjorde jobbet åt dig vet jag inte egentligen inte, kanske för att knäppa dig på näsan.
    https://www.aftonbladet.se/relationer/a/5VEJxK/fa-falls-for-valdtakt

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Du som alltid har koll på läget enligt dig själv !!! Men som hos alla sossar så verkar det vara ett vanligt fenomen att inte ha koll på något alls !!!

    Gilla

   • Mia

    Även solen har sina fläckar.

    Nej, så självgod är jag inte, men du är ju så bra på att hacka på mig, så….

    Gilla

  • Grune

   Ni kan ju googla på Sveriges statsskuld så får ni se att den ökar med drygt 600 kronor i sekunden.

   Gilla

 • ossie

  Hoppas riksdan är samlad i Stockholm om detta skulle ske. Helst hela regeringen också.

  Gilla

 • Mia

  ”en okontrollerad rasblandning med massvis av nya bastarder och hybrider som en följd, vilket gett och ger fortfarande stora genetiska skador på det svenska folket”

  Oavsett att du kallar människor för hybrider och bastarder så undrar jag vad är det för genetiska skador som skulle uppstå?

  Gilla

 • hllviken

  Någon har tänkt ut hur det skulle bli

  Gilla

 • hllviken

  Även om det inte inträffat, finns fotokonst som skildrar det:

  Gilla

 • Jag

  Bra, Välskrivet och Sanningen!
  Vi massimporterar MENA-individer för att, i förlängningen, förgöra oss själva!

  Gilla

  • Jag

   Därför jag skriver att våra s k ”politiker” inom sjuklövern är landsförrädare!
   De förgör oss Svenskar till förmån för MENA-individer

   Gilla

  • age

   ”Jag”!

   Ja, och detta helt enligt kontraktet som socialdemokraterna undertecknade med Muslimska Brödraskapet 1999 om att bidra till att Sverige islamiserades.

   Ska vi gissa att SÄPO var med och kontrollerade att kontraktets text var rättstavad?
   Större insats än så verkar SÄPO inte ha gjort åt landsförräderiet.

   Gilla

 • Gus

  Enda botemedlet just nu är att rösta bort dem som förstör vårt land !!

  Gilla

  • Villy

   Gus, det är exakt det som nu pågår. Det kommer inte bli vackert innan det blir bättre.
   Vi har under 12 år haft en ”klick” på ca 20% i de etablerade partierna (understödda av en samfälld journalistkår) som styrt invandringspolitiken i den riktning den tagit. Övriga 80% har inte vågat säga flaska, förutom SD som från början påtalat den negativa verklighet vi nu sitter i.
   Att nu ”stora” eller tidigare ”stora” partier svänger i invandringsfrågan hjälper inte, de har tappat sin trovärdighet. De kommer inte heller få igen den förrän de också sparkat ut de representanter som tillhör ”klicken” ur sina partier.

   Gilla

   • Gus

    Så sant Villy ! Vi glömmer aldrig, Aldrig moderaternas stora svek med katastrofala Döuppgörelsen ….

    Gilla

   • age

    ”Gus”!

    Och att moderaterna skänkte bort nästan hela försvaret och hela krislagret!
    Detta för att Borg skulle kunna visa ett bra resultat i ekonomin.

    Att skänka bort hela försvaret av Gotland var som att ta bort toadörren = helt blottad!

    Gilla

   • Tony

    Om det så bara sker en våldtäkt så är det väl en för mycket?

    Men Mias uppgift här är att minimera följderna av förd Sossepolitik.
    Från att ha varit ett av dom minst drabbade av denna farsot, så ligger
    Sverige idag i absolut världstopp. Sen hur många kvinnor är det som inte vågar att gå ut ensamma? Ska det vara Så?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: