Stäng

33 reaktioner på “Glöm inte Henrik Arnstad, han konkurrerar fortfarande med Anders Lindberg

 1. Om han menar att 8 av 10 Lotsas jobb där staten betalar 90 % av lönen så har han rätt, men det heter då att man är statsanställd och en förmodligen försumbar produktion.

  Varför stängdes St:Lars och Beckomberga,? Dessa ställen fyllde sin uppgift, det märks tydligt på många håll idag?

 2. Arbetsförmedlingen är för min personliga del ett absolut NO-NO sedan 70-talet, ja ni läste rätt 70-talet.
  Då såg jag en annons, rejält stor sådan i den lokala skräptidningen , där AF välkomnade folk till att besöka industrier och andra näringar i området.
  Nyfikenheten tog överhand och jag anmälde mitt intresse, kom till AF och en övervintrad bedrövligt ful kommunist med glest skägg i rött tog emot.
  Direkt så pekade han på dörren …….”du kan gå ut där nu”,,,,,,,,”det är INTE för sådana som du”, du är inte handikappad eller invandrare ! ( i annonsen stod inte vilka som välkomnades)
  Det var det enda som var sant .

 3. Apropå att en del medvetet missar uppgifter i sitt kommenterande……..

  Pressmeddelande från arbetsförmedlingen , 14 juni 2018

  I slutet av maj var 338 000 personer inskrivna som arbetslösa på Arbetsförmedlingen, jämfört med 353 000 för ett år sedan. Arbetslösheten minskar tydligt, bland både inrikes- och utrikes födda.

  Skillnaderna i arbetslöshet mellan de två grupperna är dock fortsatt stor.

  Bland inrikes födda är arbetslösheten nere på låga 3,5 procent, medan den är 20,2 procent för utrikes födda. En förklaring är att många av de nyanlända som kommit till Sverige nu är inskrivna på Arbetsförmedlingen.

  I maj var 138 000 inrikes födda inskrivna som arbetslösa, en nedgång med 9 000 personer på ett år. Samtidigt minskade antalet inskrivna arbetslösa som är utrikes födda från 206 000 till 200 000 personer.

  https://www.arbetsformedlingen.se/Om-oss/Pressrum/Pressmeddelanden.html?id=92E6DC8FFA156346

  1. Dom glömmer ta med det absolut viktigaste i sin rapport, hur många jobb är nystartsjobb som är skattefinanserade.
   Det skulle vara lite roligt att se hur många riktiga jobb som dessa har fått

  2. Det är bara under det första året som det räknas som arbetslös.
   Efter det hamnar man inom jobb- och utvecklingsgarantin f.d. Fas 3.
   Räknas ej heller med dem som går på ”Extratjänst”.
   Som är på ett företag och arbets- tränar/ praktik.
   Arbetsgivare får 100% i bidrag men den som går där får inte en spänn mera.
   Siffrorna blir där med helt missvisande.
   De skall ta med och redovisa samtliga som är inskrivna oavsett för då blir siffrorna mera överensstämmande med verkligheten.
   Även redovisa med vilka som skrivs ut som verkligen får ett jobb och då inte ett korttids arb. på upp till 3 mån, eller lämnar på gr. av pension.

 4. Arnstad och Lindberg förblir nationens motor för att återinföra slänggunga inom mentalvården

 5. Vad sägs om detta som lille Henke har lagt ut på sin Twitter.
  När blev en svensk identitet med att äta kebabpizza en nationalrätt.
  Den undre tala om visdomsord av en ”vetenskaplig historiker”.

  ”Henrik Arnstad‏ @arnstad · 6 juni

  En god sak med svensk nationell identitet är att en av våra främsta nationalrätter är kebabpizza. Pun intended.”

  ”Henrik Arnstad‏ @arnstad · 7 juni

  Idag blir det tvärvetenskapligt forskarseminarium på Stockholms universitet. Jag ska hålla föredrag om humanvetenskaplig vetenskapsjournalistik. Och det ska bli spännande!”

  1. Galten ;
   I Skåne då jag var ung så kallades den blicken ”pickögd”, vet inte vad det betyder, kan det vara positivt?

 6. Det är klart,man behöver massa arbetskraft ,folkmängd ökar 100 000-200 000 , och mer kommer. Man måste bygga infraktura ,vatten ,resurser på olika form tar slut ,investera , hämta arbetskraft utifrån, och mera folk…..det kommer att bli jobb,men vem ska betala

 7. Arnstad är djupt störd och förvirrad. Problemet är egentligen inte en knäppskalle och nolla som Henrik Arnstad, landet är full av galningar. Problemet är att Sverige har en media och vänster som respekterar och lyfter fram en sådan idiot!

 8. När arbetslösheten för en grupp ligger på ca 3,5%, så innebär detta att ca hälften av dem är oanställningsbara p g a sjukdom, psykiska problem, alkolism, brottslighet (sitter i fängelse) etc. Den andra halvan uppstår m anl av glappet mellan en anställning upphör och tillträdandet av en ny anställning.
  D v s arbetslösheten rent praktiskt är 0 (noll) för etniska svenskar, medan den är avgrundsstor för arbetskraft med invandrarbakgrund. Lägg därtill att det även är denna grupp som placeras i en mängd skattefinansierade åtgärder, som sänker den officiella arbetslöshetsstatistiken. Så när man ser siffran ca 20% för arbetskraft med invandrarbakgrund bör man istället DUBBLA och läsa ca 40%. Dessa individer ur 40% lär samtidigt medan de står ”mellan åtgärder” belasta socialtjänsten med utbetalda försörjningsstöd.
  Undra på att kommunerna inom några år har i omgångar tvingats att höja kommunalskatten med ca 13:-, vilket gäller om invandringen stoppas vid årsskiftet. Fortsätter invällandet räcker det inte med 13:-!
  Är det någon som inte noterat att alla svenska företag som kan f n flyttar sin produktion utomlands – eller förberett sig för att snabbt göra en flytt (typexempel NJA)?

  1. Tino har koll på detta.

   Varför har inte opartisk media det?

   Att partiska sossar inte har det. Förstår jag. Ingen nyhet.

 9. Om antal personer i Sverige ökar med 100 000 och så får 50 000 jobb av dessa så ökar antal i arbeten men Sverige blir fattigare då dessa 50 000 inte drar in tillräckligt med skatt för att täcka för de som inte jobbar. Vilseledande statistik av Myndigheten.

 10. Är det ett arbete att ledsaga utländska skäggiga vuxna män genom livet alla faser, att med 24-timmars passning vara en passopp och sällskapsdam/herre/gycklare?
  Vilket trams!

 11. Arbeten? Anställningar? Kvalifikationer??? Hur många av dessa arbeten sponsras av det allmänna? Det krävs mer kvalificerad statistik över dessa påståenden innan man kan dra enkla slutsatser.

 12. Vem.glömmer Arnstad som skämde ut sig fullständigt i TV när han kallade våra danska vänner för rasister.
  Jag tror han och Anders Lindberg går på samma drog. En drog som utplånar varje uns av sunt förnuft och självinsikt.

  1. Dom har samma diagnos som troligen inte finns i diagnosboken än. De är rent mentalt störda. Går dom att bota ? Det får nog nån psykläkare svara på men att dom är störda behöver man inte vara yrkesman för att konstatera.

 13. Hjärntvätten är total på denna individ.
  Det är lätt att vara generös med andras (skattebetalarnas) pengar.
  Vi avlönar t o m en fullständigt oduglig s k ”regering”.
  En röst på sjuklövern är en förlorad röst!

 14. Undrar just vilken arbetskraft som är bäst:
  Ljugande flyktingar eller nogrannt rekryterade filipiner?

  1. En Filipiner, i synnerhet kvinna, är självgående i icke skattefinansierade jobb redan efter ca 6 månader. De är dessutom som regel välutbildade. Tack vare sin kristna grundsyn är de till skillnad från normal-invällaren ”lönsamma” för samhället redan efter ca 1 år. Dessa kvinnor är lojala, arbetsamma, initiativrika, pragmatiska och samarbetar resp anpassar sig. Canadensisk erfarenhet.
   Så löste Canada delvis en liknande sjukvårdskris, som Sverige har idag. Dessutom var dessa kvinnor väldigt eftertraktade äktenskapspartners för canadensare, men endast icke muslimska (av erfarenhet från alla islamska jihadister i Filipinerna tar ingen kristen Filipinsk kvinna muslimer ens med tång) partners. Den Filipinska kvinnan är familjekär och föder gärna många barn, som uppfostras stenhårt enligt kristna grundvärderingar. (därmed lär kvinnor från Filipinerna vara diskvalificerade för etablering i Sverige)

   Filipinska män var dock inte lika attraktiva på den canadensiska arbetsmarknaden, då de lätt togs för ”mexikanare” och de konkurrerade med välutbildade män från andra delar av världen.

 15. Stollen.
  Har han inte läst rapporterna som säger att arbetslösheten bland inrikes födda är minimal?

 16. Har Arnstad fått frigång ? Om nu detta är nåt nytt. Statistik ja det kan dom ju vrida på så lögn blir sanning.

  1. Han har vaknat till liv, den gode Arnstad. Det kanske inte kommer så mycket goda nyheter om invandrare som han kan kommentera. Det är festligt att läsa hans tweet, han är genomblåst.

  1. Den gamla hederliga filmklassikern med Sigurd Wallén.

   Skräddaren (Sigurd Wallén) i Ebberöd som är fattig får besök av sin kusin från Amerika.
   Kusinen säger att i sin resväska ha tagit med sig aktier för 20 miljoner.
   De övriga med mjölnaren och slaktaren samt en rik änka bestämmer sig för att öppna en bank
   Skräddaren blir självaste bankdirektören och hans assistent är kamrer.

   Den nya banken som lånar ut för 4 % och in för 8 %, vilket sätter fart på affärerna. De som frågar om affärsmässigheten i detta får endast svammel till svar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: