Stäng

Tysklands migrantvåldtäktskris: ”Ett misslyckande av staten”

av Soeren Kern • 17 juni, 2018

 • ”Susanna är död. Maria från Freiburg; Mia från Kandel; Mireille från Flensburg; och nu Susanna från Mainz…” – Alice Weidel, partiledare för AfD.

 • ”Susannas död berodde inte på ödet. Susannas död är resultatet av en mångårig organiserad brist på ansvarstagande och vårt asylsystems och immigrationspolitiks skandalösa misslyckande. Susanna är ett offer för en okontrollerad vänstervriden multikulturell ideologi som tar varje tillfälle i akt att tvinga på folk sin känsla av moralisk överlägsenhet.” – Alice Weidel, partiledare för AfD.
 • På dagen för Susannas mord vittnade du [Merkel] i parlamentet om att du har hanterat migrantkrisen ansvarsfullt. Vågar du upprepa det för Susannas föräldrar?” – Alice Weidel, partiledare för AfD.

Våldtäkten och mordet på en 14-årig judisk flicka som begicks av en irakisk asylsökande har riktat nytt strålkastarljus mot Tysklands våldtäktskris bland migranter, som har pågått i åratal med allmänheten och offentliga tjänstemän som apatiska medbrottslingar.

Tusentals kvinnor och barn har blivit våldtagna eller sexuellt antastade i Tyskland sedan förbundskansler Angela Merkel välkomnade över en miljon mestadels manliga migranter från Afrika, Asien och Mellanöstern.

Det senaste brottet, som hade kunnat förebyggas, är unikt i att det med en enda handling understryker de många konsekvenserna av Tysklands öppna migrantpolitik; inklusive bristen på granskning av de som släpps in i landet och att man har släppt ut migrantbrottslingar på Tysklands gator istället för att frihetsberöva eller deportera dem.

Läs vidare

9 reaktioner på “Tysklands migrantvåldtäktskris: ”Ett misslyckande av staten”

 1. Har bara en önskan…………var finns kärleken ?

  Har personligen gett kärlek ofta, blev den besvarad är fortfarande efter 50 år i samma förhållande………. Tyvärr idag .bara smutsiga pengar räknas och de stinker för djävligt !

 2. Släpper man in vargar bland får så blir det så.

  Sverige värnar om ”vargstammen” också!

 3. I förlängningen ansvariga – de av Europas politiker, media, etablissemang, som genom sin politik möjliggjort denna invasion av frustrerade män. Minns inte Tyskland massvåldtäkterna under 2dra världskrigets slut? Bör man inte ta lärdom av historien?

  1. Man kan nästan tro att Tyskland försöker eller tycker sig behöva kompensera sina och andra världskrigets fasor genom att idag agera som en enda stor kramgo socialbyrå !

   1. Är det så konstig? fram till inte för så länge sen krävde resten av världen att Tyskland skulle krypa på golvet. Bara man visade Tyska flaggan vid fotbolls matcher betraktades med misstänksamhet. Under Balkan kriget skrev en Svensk tidning om de Tyska FN soldaterna ” Återigen ”TYSK STÖVELTRAMP PÅ BALKAN”.

 4. Makteliten anser givetvis att de tillämpade globaliststrategierna lyckats över all förväntan och att de korrupta kulturmarxisternas kalkyler realiserats.
  Europas nationer hyser en otalig härskara folkförrädare och de flesta av dem har med all tydlighet exponerats.
  Dags att fjättra dessa psykopater vid skampålarna och ställa dem till svars för de svåra förbrytelser de begått.
  Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: