Stäng

Vi summerar årets ramadan och minns Jihads tårar

ISLAM.  Vid solnedgången i torsdags kväll var årets Ramadan över och det är dags att summera vad Fredens religion och denna ”muslimska glädjefest” kostade mänskligheten 2018. 

Resultatet blev 854 mördade vid 182 terrordåd. Religiösa fanatiker från andra religioner har under samma tid mördat EN person. Det var en hindunationalist i Indien.
Kristna: 0 mord
Judar: 0 mord

Ja, det var vad ”Fredens religion” lyckades ställa till med på EN månad.

Länk…

Tittar man på lite längre sikt så är det hundratals miljoner vilket får konkurrenterna kommunism och nazism att framstå som amatörer.

För att göra det begripligt kan vi hålla oss till 1948, då Israel bildades, och framåt. Sedan 1948 har runt 11.000.000 muslimer dött en våldsam icke naturlig död. Av dem har 35.000 (0,3 %) dött i strider med Israel och 10.000.000 (90 %) dött i strider med andra muslimer. Trots dessa siffror påstås ofta, inte bara av extremister, utan även av normalt kloka människor, att Israel är det mest hotfulla landet på jorden och utan en lösning på konflikten mellan Israel och araber blir det ingen fred i Mellanöstern.  Precis som om Mellanöstern var fredligt innan Israel fanns.

Jihads tårar

270 miljoner har dödats av muslimer genom politisk islam. Islam började att döda otrogna redan från början under Muhammed på 600-talet. Det första århundradet av sin existens, var islam helt indränkt i blod. Dödandet minskade något när det islamiska imperiet slutligen nådde gränserna för sin expansion i under 700 och 800-talen. Efter att den inledande expansionen avtagit, tog morden inte slut, takten bara bromsade för det expansionistiska, imperialistiska, oprovocerade islams aggression som pågår än idag.

Nedan några siffror som är en grov uppskattning av dödandet av icke-muslimer i politiska handlingar från islam, det som kallas Jihad och pågår än idag.

Jihads tårar, 270 miljoner dödade av muslimer, i globalt Jihad, islamiska jihad, islamisk terrorism, judar, buddhister, hinduer, kristna, muslimer i Afrika, etnisk rensning, dödandet av otrogna, profeten Muhammed, Allah, Koranen, Mellanöstern och snart Europa…

KRISTNA – Antalet kristna martyrer genom Islam är 9 miljoner [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Bibliotek, 2001, s. 230, Tabell 4-10]. million [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 230, table 4-10] .

En grov uppskattning av Rafael Moore i History of Asia Minor är att ytterligare 50 miljoner dog i krig genom jihad. Så räknar vi miljoner afrikanska kristna som dödades under 1900-talet har vi: 60 miljoner kristna

HINDUER – Koenard Elst i Negationism in India ger en uppskattning på 80 miljoner hinduer dödade i det totala jihad mot Indien. [Koenard Elst, förnekande i Indien, Voice of India, New Delhi, 2002, sid. 34.] Indien idag är bara hälften så stort som det antika Indien, på grund av jihad. Bergen i närheten av Indien kallas Hindu Kush, som betyder ”bålet av hinduer.” 80 miljoner hinduer

BUDDHISTER – Buddhister är inte lika inblandade i krig. Kom ihåg att i jihad var det endast kristna och judar som tilläts överleva som dhimmis (tjänare åt islam), alla andra måste konvertera eller dö.

Jihad dödade buddhister i Turkiet, Afghanistan, längs Sidenvägen, och i Indien. Summan är cirka 10 miljoner. [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Bibliotek, 2001, s. 230, tabell 4-1.] 10 miljoner buddhister

JUDAR – Märkligt nog fanns det inte tillräckligt med judar som dödades i jihad för att märkbart påverka summan av det Stora Utplånandet. Jihad i Arabien var 100 procent effektivt, men antalet var tusentals, inte miljoner. Efter det gav judarna efter och blev dhimmis (anställda och andra klassens medborgare) åt Islam och hade inte någon geografisk politisk makt.

Detta ger en grov uppskattning på 270 miljoner dödade av jihad. Men det har inget med islam att göra säger PK…det är bara enstaka fanatiker så sov lugnt…

Tears of Jihad

7 reaktioner på “Vi summerar årets ramadan och minns Jihads tårar

 1. Förutom alla muslimer i Sverige som fått diabetes av frossandet, våld som barnen utfört för att de är törstiga och hungriga, uttröttade eftersom de inte får sova då de vuxna är uppe och vräker i sig under nätterna. Med mera, med mera!

 2. Hur ska de svenska handlarna nu klara sig fram till nästa heliga Ramadan, en tuff tid som väntar för dem och hur kunde ett icke mångkulturellt Sverige överhuvudtaget existera utan allt det bara positiva som en totalt okontrollerad massinvandring fört med sig ?
  Vi som växte upp i ett tryggt homogent kristet icke mångkulturellt Folkhem måste haft stor tur som överlevde.

  1. Under själva Ramadan med att vända på dygnet med att sitta uppe hela nätterna och smörja kråset med stadig mat och dricka där till är inte att fasta.

   När själva Ramadan är över då har de Eid Al-Fitr i tre dagar.
   Då det skall träffas och fira med att ätas för fullt och dricka samt ge presenter.
   Precis före då storhandlas det med mat och presenter.

   Tala om alla caféer som finns där de är boendes dagligen och sitter med sina möten.
   Nu har det varit helt lugnt och fridfult på caféerna.
   Så att vanliga cafégäster har kunnat i hela caféet ta sin fika samt prata med varandra i lugn och ro.
   Utan att bli störda av högljudda mötesdeltagare.
   Men nu går det mot de vanliga tiderna med upptagna bord samt de hörs åter över hela cafét.

 3. Ja.. men alla radikala islamister som mördar är ju bara en produkt av/orsakat av USA och Israel… Tänk att USA och Israel är så effektiva att de skapade mordiska islamister flera hundra år innan det ens fanns ett USA eller Israel..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: