Stäng

Miljonomsättning under Järvaveckan – men redovisningen saknas

INVANDRING. Somaliern Ahmed Abdirahman, 32, grundare av Järvaveckan är mannen som fått samtliga partiledare att åka till en idrottsplats i förorten. Han har övertygat Stockholms stad och Stockholms läns landsting om att bidra med hundratusentals skattekronor till olika projekt – samtidigt som hans förening i år hyr ut tält för 15 000 kronor i timmen.

Men i Stockholms stadshus väntar tjänstemännen fortfarande på den ekonomiska redovisningen efter förra årets politikervecka.

-Pettersson är inte förvånad, det kallas the Somalian way, eller den afghanska vägen, eller den irakiska eller helt enkelt många nysvenskars väg. De är uppfostrade där familjen och klanen betyder allt, varför ska de då betala skatt till dumma svennar. Svennarna betalar ju bidrag ändå…

Herr Ahmed Abdirahman ska även vara sommarpratare i SR P1  den 1 juli. Där kallas han näringspolitisk expert!

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 reaktioner på “Miljonomsättning under Järvaveckan – men redovisningen saknas

 1. Allt är väl skattebetalt, som vanligt? Ja många av deltagande politiker är ivrigaste motståndarna till vinster i välfärden, även om det sköts lagligt. Här är det småpengar i jämförelse, men symboliskt är det samma princip och för kommun och landsting bör varje krona vara betydelsefull. Stockholms stads och landstings politiker tvekar inte att uppmuntra samma person att slösa med skattepengar trots att han redan blåst dem. Men det är bara skattebetalarnas pengar… Jag tror rödgröna politiker gör skillnad på vilka människor som skall tillåtas slingra sig undan skatt?

  1. Något är skumt med den mannen. Söker information om honom, utan att finna mycket. https://hojrosten.se/deltagare/ahmed-abdirahman Kom till Sverige som 13-åring utan utbildning, ”har en kandidat i international studies, och en pågående magister i International Humanitarian Action…” – Låter ju fint men säger absolut ingenting. Låter mest som någon skum kvällskurs på Södertörns högskola. Och Littorin köpte väl sina betyg utomlands.
   ”Kungens svåger föll direkt för 21-årige Ahmed”; https://stoppapressarna.se/kungligt/kungens-svager-tosse-foll-direkt-unge-ahmed-fran-somalia ”Ibland träffas vi varje dag”. Tord är 77 år, gift med prinsessan Christina men verkar ha en förkärlek till småpojkar som befinner sig i utsatta underlägen.

 2. De dumma svenska politikerns skall ersättas! Ut med s, mp, l.Beträffande c hoppas jag att småföretagare och folket på landet sparkar ut stureplanmaffians rödhätta. Partiet har sitt existensberättigande. Angående Kd åt jag tudelad den politiska värdegrunden har sina ”rasistiska” rötter i kristendomen. Men religion som statsskick är fascism om ”religionen” uppnår 5 % eller mer.

   1. Ja.
    Och mycket nära ”vän” med Tord och det hade prinsessan inget emot….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: