Gathus i Limhamn kan bli tiorumsvilla åt en bostadslös familj

INSÄNDARE. Malmö 16 juni 2018,

I Sydsvenskan den 16/6 publiceras fantastiska fakta angående s k hemlösa och kostnaderna för dessa i Malmö. Malmö stad har köpt akuta sovplatser till bostadslösa för 334.000 kr per dag i 16 månader vilket under denna period blir sammanlagt 162 miljoner.

Nu kan krisen förvärras eftersom anhörighetsinvandringen till Malmö ökar med 50 %.

Det styrande socialdemokraterna och miljöpartiet vill nu att ett gathus i Limhamn skall byggas om till en tiorumsvilla där en enda bostadslös storfamilj ska bo för en kostnad på 45 600 kr i månaden.

Man kan på goda grunder misstänka att denna storfamilj naturligtvis tillhör gruppen nysvenskar som nu helt gratis kan njuta av ett villaboende på ett av Malmös mest attraktivaste område.

Smaka på den du svensk som har gnetat och sparat för att ha råd med ett mycket mindre villaboende och som också drabbas av hårdare låneregler och amorteringskrav!

Nysvensken i tiorumsvillan har inga bekymmer med såna triviala saker.

Eftersom vi måste vara solidariska och generösa mot alla som har det sämre ställt och som har vallfärdat till vårt land samt att alla människor har lika värde så måste alla svenskar som bor i villa hjälpa till att lösa bostadskrisen och hemlösheten i Malmö.

Därför har jag ett förslag att alla dom svenskar i Malmö som bor i en stor villa där man har plats för många fler skall med hjälp av en ny lag tvingas att upplåta ett antal rum åt hemlösa nyanlända. Dom svenskar som på något sätt drabbats av hemlöshet får skylla sig själva. Dom kan gott bo på gatan i sitt eget land.

Märk väl att detta bara skall gälla genuint svenskar som är födda i landet. Personer som jag som är födda utomlands skall undantas denna lag vilket då medför att både jag och min fru lugnt kan bo kvar i vår stora villa medan våra svenska grannar får tränga ihop sig lite. På köpet får ju svensken på mycket nära håll dagligen njuta av allt som mångkulturen har att bjuda på.

En anledning till att denna lag bara skall gälla s k ursvenskar är ju att man på det sättet slipper eventuella protester. Sådana som jag kommer med all sannolikhet göra allt för att slippa undan att hysa s k nyanlända medans ursvensken på sin höjd knyter näven i byxfickan och undslipper sig en lågmäld protest med den väl inlärda frasen ”det är för jääävligt”.

Ovanstående antagande baserar jag på att svensken i över 30 år mer eller mindre stillatigande åsett hur hans land med allt av det som generationer svenskar byggt upp av makthavarna skänkts bort till främmande länders medborgare komna från dom mest primitiva kulturer och länder som idag finns på vår jord.

Och som tack för svenskens menlösa generositet inte drar sig för att mörda, råna, våldta, bränna, spränga, misshandla, förnedra mm densamma.

Med varm hand överräcker jag mitt förslag till bl a Janne Grönholm, mp, som är vice ordförande i arbetsmarknads- och socialnämnden.

Eftersom han är miljöpartist är jag helt övertygad om att han och hans parti kommer att göra allt för att införa mitt lagförslag.

Och som jag tidigare nämnt, Janne, så kommer nog ingen svensk villaägare i Malmö att komma med några allvarligare protester. Och skulle nu någon mot förmodan våga på sig en protest så finns ju gummilagen ”hets mot folkgrupp” att ta till.

Och jag och den äkta hälften kan bo kvar i vår stora villa där vi har hur mycket plats som helst medans svensken kan börja göra plats åt sina nyfunna gäster.

Sandor Herold, nyanländ till Sverige sedan 62 år tillbaka och varken bostadslös eller trångbodd och som tänker förbli det…

Sandor Herold från ett tidigare inlägg ovan, nedan Malmös starka kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) till vänster, varelsen till höger är hennes man.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “Gathus i Limhamn kan bli tiorumsvilla åt en bostadslös familj

  1. Äsch, inget att bråka om är ju bara lite pengar från Magdas alltid överfulla skattekista !
    Världens största socialbyrå Sverige har det gott ställt som det alltid brukar sägas från ett visst håll.

  2. Sossarnas ” Svenska modellen” har inga gränser.

    Tur att statens utjämningsbidrag hittar till Malmö.

    För det här är ju enligt dom ”vinster i välfärden”. Som inte ska skattas men som kostar Sveriges övriga invånare stora skattepengar.

    Enligt Statistiska Centralbyrån tog Malmö år 2017 emot 4,9 miljarder kronor i kommunalt utjämningsbidrag och år 2018 skrivs siffran till strax över 5,1 miljarder kronor.

    I Malmö stads budget för 2017 uppgår de totala kostnaderna till 17,6 miljarder kronor och det kommunala utjämningssystemet för samma period täcker alltså ca 28 procent av kommunens kostnader.

    Mer än en av fyra kronor av kommunens kostnader betalas alltså av någon som inte bor i Malmö.

  3. Ska vi gissa att de är muslimer?
    Socialdemokraterna har ju kontrakt med Muslimska Brödraskapet sedan 1999 om att S ska bidra till att islam införs i Sverige.

    Läs själv och sök på ” socialdemokrate4na kontrakt 1999”.

    • Detta kontrakt har det inte talats om under åren, kanske är hemligt för svenska folket sanningen är ju Sveriges värsta fiende !

    • Tummen ner!
      Varför?
      Vad är fel?
      Varför förklarar du inte?
      Texten är inget angrepp!
      Texten ger bara en sanning!
      Sanningen kan vara värsta landsförräderiet i modern tid!
      Vill du dölja det?
      //age

      • Age , jag uppmanar alltid de som ger tumme ner att förklara varför…. Vad är det för fel ? Vilka är det som kommer och påstår vara flyktingar ,har stor familj och är aldrig nöjda , kräver alltid mer?
        Kristna flyktingar är förföljda i sitt eget land och glada att ens få något.. Dokumentet är äkta , är det någon som inte lyckas hitta den kan jag länka det….

  4. Har svenskar ännu inte förstått , när svarta flyttar in så flyr den vita befolkningen !
    Finns otaliga exempel särskilt från USA.

  5. Mia ! Är det dessa partier du tänker rösta på ??? Titta dig i spegeln en gång extra i så fall !!!

  6. Ska man skratta eller gråta? En fot på svensk mark räcker och simsalabim får du och hela din släkt inkl alla dina fruar en jättevilla!?! Nackapolygamisten hade ju fått uppehållstillstånd fast han inte ens hade flyktingskäl i slutändan, det verkar godtyckligt och slumpmässigt vilka som får stanna och få en miljonvilla av Sverige och vilka som hamnar i miljonprogramförorten…,

  7. En Medalj till Sandor Herold , Skickas detta som öppet brev till regering ,, alla tidningar ,extra till Löfven och mupparna ….med extra öppna erat hjärta till F.Reinfeldt och Henrik Schyffert.

  8. Bra detta kommer att generera ännu fler röster åt SD. Svensken är knappt en 3dje klassens medborgare. Dessa jävla politikersluskar måste bort.

    • Vi får se vad den svenska väljarkåren gör för val i September, kanske har 7 klöverns trogna väljakår och knähund fram till 2014 ändrat sig och sviker sin husse denna gång !
      Är personligen mycket tveksam till att så är fallet men hoppas kan man ju alltid göra.

  9. Undrar hur grannarna i Limhamn tycker om detta, har de lån på sina hus, hade de tänkt att sälja, har de barn osv. många frågor ……..finns det vetitga svar?

    • Hej Lena och Ni andra!

      Jag är från Trelleborg och turistar då och då till Limhamn. Där är jag vardagsaktivist i den meningen att jag pratar med så många Pursvenskar som möjligt.

      Du frågar bl.a. ”finns det vettiga svar?

      Min sorgsna erfarenhet är att de flesta har ingen aning om någonting. Det vet inte och har inte tid att bry sig. De har inte tid” !

      De är fullt upptagna med ”viktigheter” som att ”jag måste måla staketet, jag måste tvätta bilen, jag måste hinna till Systembolaget, etc.”

      Pursvenskarna har försatt sig i ett bekymmersamt läge.
      Inte på tusen år har Svenskarna varit så fria från försvarsinstinkter som nu.
      Jag hoppas att alla Ni som läser här aktivt verkar för att väcka Svenskarna medvetenhet och försvarsvilja.
      Tomas.
      Utsatt för etnisk rensning av efterkrigsregimen.

      • ”Tomas”!

        Du har ju obehagligt rätt!
        Det är sorgligt att vi har 87% av befolkningen, som saknar förmåga till analytiskt tänkande.
        Det är sorgligt att denna grupp inte förstår sitt eget bästa.

        Vi skänker bort vårt land!
        Vi skänker bort det vi och våra förfäder byggt upp!
        Vi skänker bört våra barn och barnbarns framtid!

        Socialdemokraterna skänkte bort hela Sverige 1999!
        Socialdemokraterna har förrått vårt land!
        Socialdemokraterna är landsförrädare!

        Rädda Sverige!
        Rösta bort landsförrädarna socialdemokraterna!
        Rösta fram vår framtid!
        Rösta på Jimmi Åkesson, SD!

  10. Tur att Sverige och Malmö har gott ställt annars skulle det bli jobbigt att försörja alla i hela i världen som vill bli försörjda i och av paradiset mellan Norge och Finland !

Kommentera