Förklaringen till att SD växer

SD växer så det knakar. I valet 2014 hade man fördubblat sitt väljarstöd jämfört med 2010 och inget tyder på annat än att man gör detsamma i höst.

I grupper där man växer mest är bland svenska arbetare och pensionärer, men till mångas förvåning också i gruppen invandrare. Alice Teodorescu förklarar varför i GP.

SCB:s undersökning från förra veckan visar att SD växer stort bland väljare med utländsk bakgrund. Då ska man ta i beräkning att gruppen med utländsk bakgrund endast gäller de vars bägge föräldrar är födda i ett annat land. Jämfört med valet 2014 har andelen kvinnor med utländsk bakgrund ökat från 1,6% till 10,3 och bland män med utländsk bakgrund från 2,5 till 15,4. SD är idag tredje största parti bland väljare med utländsk bakgrund. Självklart ett hån mot alla de antirasister som ständigt gapar om rasism och intolerans.

Fast detta faktum går sällan hem hos svenska vänstersympatisörer. Som en kvinnlig bekant (inte samma feminist jag tidigare nämnt) svarade när jag påpekade detta: ”Ja, det finns rasister i alla grupper”.

Alice Teodorescu förklarar varför SD kommer att göra succé i årets val och varför inte minst utlandsfödda och pensionärer kommer att utgöra en stark bas för partiets framgång.

”Gränsen är nådd, integrera de som är här innan någon mer släpps in, annars kommer samhället braka samman och Sverige bli som de länder som vi själva flytt ifrån”

Det är varken Teodorescu eller någon SD-politiker som säger detta. Orden kommer från en taxichaufför med rötterna i Libanon som själv upplevt baksidorna med svensk migrationspolitik. Han och Teodorescu pekar på något som uppenbarar sig allt tydligare. Många som söker sig till Sverige möts allt oftare av de problem de sökt sig från. Våld, otrygghet, religiös fanatism etc. Att SD är det enda av riksdagspartierna som inte medverkat till detta har säkerligen en stor roll i att partiet växer i de grupper som anlänt till Sverige.

Pensionärer är en annan grupp där SD växer.

”De som jobbat hela livet i de traditionella, slitsamma yrkena, de som nu är fattigpensionärer eller sjukskrivna, de får det sämre. Samtidigt tar Sverige emot så många nyanlända, som får hjälp med allting”

Så uttalar sig en kvinnlig pensionär Alice Teodorescu talat med. Även om svenska pensionärer är en grupp som styrande politiker valt att prioritera bort, är också pensionärer medvetna om den verklighet som breder ut sig i Sverige. Även om synen och hörseln försämras med åren, både ser och hör de hur det Sverige de byggt upp i anletes svett sakta men säkert förändras.

Texten avslutas med följande ord och jag tror ingen hederlig människa är villig att argumentera mot…ja, möjligen om du är miljöpartist, vänsterpartist eller centerpartist.

”Att de etablerade partierna lät dessa frågor glida dem ur händerna är ett historiskt misstag med konsekvenser vi bara sett början av”

GP

Naturligtvis är det svårt att inte ta upp den artikel i Aftonbladet från 2004 där den turkiske invandraren Suat Cicek talade klarspråk om svensk migrationspolitik.

”Trots att Sverige inte har resurser att ta hand om alla som kommer hit, fortsätter vi att fylla på med nyanlända flyktingar. Det är som om Sverige försökte visa hela världen att vi är duktigast av alla. Vi brukar skryta med att vår flyktingpolitik är generös, men i slutändan menar jag att den politiken är ett svek, både mot dem som ska bygga ett nytt liv och mot det svenska samhället”

Det är 14 år sedan. Ingen lyssnade då, ingen har lyssnat sedan dess och ingen lär lyssna på taxichauffören från Malmö heller.

 

36 thoughts on “Förklaringen till att SD växer

 1. Föredrar att vara utlänning i ett land i Östeuropa än att känna sig som främling i det som en gång var Sverige och inte kändes och inte syntes som en blandning av mellanöstern och Afrika och Asien.
  Jag drar så snart som möjligt.

 2. Rekordstort förtroende för Jimmie Åkesson i ny mätning.

  Löfven & Kristersson tappar stort. Fridolin och Lövin i botten

  —-

  Förtroende partiledare juni 2018. (Publicerad idag 2018-06-16 Kl 20:51)

  1. Ulf Kristersson (M): 36 procent (-3 från maj)

  2. Annie Lööf (C): 34 procent (ingen förändring)

  3. Jonas Sjöstedt (V): 33 procent (+1 från maj)

  4. Stefan Löfven (S): 33 procent (-4 från maj)

  5. Jimmie Åkesson (SD): 30 procent (+3 från maj)

  6. Jan Björklund (L): 28 procent (ingen förändring)

  7. Ebba Busch Thor (KD): 20 procent (+2 från maj)

  8. Gustav Fridolin (MP): 17 procent (+2 från maj)

  9. Isabella Lövin (MP): 13 procent (+1 från maj)

  Läs gärna mer på länken nedan:

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/rekordstort-fortroende-for-jimmie-akesson/

  • Expressen har aldrig tidigare presenterat något positivt om Jimmie Åkesson. Vidriga journalister. Är övertygad om att Jimmie står överst på listan.. Demoskop är ett vilseledande skämt !!

 3. Det är väl inte konstigt att S minskar i valbarometrarna!

  Fler och fler människor i Sverige blir medvetna om att socialdemokrate4na sålt bort Sverige till muslimerna!

  1999 undertecknade Socialdemokraterna ett kontrakt med Muslimska Brödraskapet att bidra till att Sverige skulle islamiseras!

  Läs själv om kontraktet på: ”socialdemokraterna kontrakt 1999”!

  Jag är övertygad om att du kommer att bli lika rädd som jag är!
  => Att ett stort, svenskt regeringsparti förråder sitt land!
  => Kanske det största landsförräderi i modern tid?

  — och SÄPO håller tyst!
  — och säpo har hållit detta hemligt i nästan 20 år!
  — vad har SÄPO (säkerhetspolisen) för funktion?
  — står SÄPO under styrning av ”landsförrädarna”?
  — kommer Jimmi Åkesson att behålla SÄPO?
  — kommer SÄPO att ingå i den stora städningen: ”Håll Sverige rent”?

  => Underbart! Nu hör jag kyrkklocka ringa! (18:00)
  = Sveriges signaturmelodi!

 4. På tal om den tid det tar att vrida Sverige rätt igen. Man tippar 40-50 år. Jag har ett förslag: sätt Gustaf Fridolin vid det rodret så är det klart på 100 dagar!!!! 3 månader och 10 dagar, det ni!

 5. En Arg Blatte förklarar det självklara och en av flera anledningar varför SD växer………..

  Böneutrop i Växjö har skapat livlig debatt.

  Arg Blatte undersöker vad innebörden av böneutrop är, skillnaden med kyrkoklockor, samt hur vanliga muslimer förhåller sig till Islam.

 6. Vilket parti kommer nu att få flera röster i Kalmar i omr. Norrliden.
  När Socialdemokraterna som skall vara en feministiskregering försöker med att där fiska röster i omr.

  Thoralf kontakades i fredags morse av upprörda boendes som redan hade blivit väckta tidigt i ottan.

  Böneutrop med väldig hög ljudvolym och imam som gapandes ut ur högtalarna.
  Bönemöte förrättades ute i det fria på en stor gräsplan.
  De kvinnliga fick vara runt 50 ! m bakom – Ingen könsdiskriminering där inte.

  Thoralf konaktade polisen och ett tillsänd fanns för att använda en offentlig plats.
  Tveksamt om det även innefattade även böneutrop med den höga ljudvolymen enl. polisen.

  En kvinnlig journalist från Östra Småland fanns på plats och frågade även om inte böneutropet kunde störa omgivningen blev svaret talande.
  Med hur de enbart ser på sig själva och islam.

  ”-Vi har ingen aning om hur folk kommer att reagera utan det lär vi få reda på i efterhand. Det är säkert många äldre som stör sig, Säger Hassan AI Assad.”

  Det är så dags då när det redan har skett.
  Att ens visa någon som helst hänsyn är det inte frågan om.

  ”Stort muslimskt bönemöte i Norrliden”
  http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/06/15/11541107-stort-muslimskt-bonemote-i-norrliden/

 7. Alice T. Citat:
  ”Av utrikesfödda taxichaufförer och pensionärer får man veta sanningen. Sanningar som kommer att vara relevanta för den som på djupet vill förstå varför valet i höst kommer att förändra den politiska spelplanen för oöverskådlig tid. ”
  – Min kommentar, sanningar kommer också från kvinnor med utländsk bakgrund/erfarenhet Alice, Katerina, Mona (inte monamuslim) och svenskor Carina och Ulla med flera goa Qvinnor och naturligtvis från MÄN som Pettersson, Anton, Johan, Jens, Patrik m.fl som inte har typ svenne namn utan heter Hanif etc. Många är de som inte delar den politiskt korrekta agendan.

  ”För de allra flesta handlar det nämligen inte om en konflikt mellan invandrare och svenskar utan om en konflikt mellan skötsamma med olika bakgrund och etnicitet samt de som skapar problem. Det är i grunden en fråga om rättvisa och resursfördelning. Att de etablerade partierna lät dessa frågor glida dem ur händerna är ett historiskt misstag med konsekvenser vi bara sett början av. ”

 8. Ja det är ju fullt naturligt att dom invandrare som kommit hit för att försörja sig själva och bygga upp ett nytt liv vänder sig till SD.

  Förstår egentligen inte varför dom andra kör med flera partibeteckningar, dom kör ju samma politik som varit förödande för landet, dom kunde ju ha samma partibeteckning, ”P K partiet dom sinnesslöa”

 9. Flyktingpolitiken är inte generös, den är sinnessjuk, och ändå skulle det gå att med små medel att få någon slags ordning, bara genom att sänka bidrag, och sända signaler till dom länder som låter Herrarna söka sig genom ett tiotal länder för att ta sig hit till bidrags paradiset, att nu tar vi bara emot verkliga flyktingar, och då ska papperen vara i ordning, att kasta sitt pass ska inte vara lönt. Sen den eviga frågan drabbar inte kriget flickor kvinnor o gamla gubbar? Detta med tanke på att dom mycket mörka män som nu flyr över medelhavet är till 95% män?

 10. Det är nog så att folket tyr sig till SD av den anledningen att SD är det enda partiet i riksdagen som INTE varit inblandad i den fruktansvärda importen av analfabeter till Sverige, en import som kostar Sveriges skattebetalare hundratals miljarder om året.
  Ingen kan skylla på SD för att Sverige har gått under och räknas nu till U-länderna.

  • Ja också har dom stått upp för sina åsikter hela tiden, inga velpottor som i dom andra partierna, som nu använder sig av
   den politik som dom mangrant har rasistanklagat SD för, sådant inger inget förtroende. Så deras förtroendekapital är svårt skadat.

   Det är inte svårt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till
   sanningen och verkligheten!

   • Tony :
    Så har jag också upplevt SD tidigare, tills det talet på Järvaveckan, hoppas att han har en annan agenda och att detta var ett spel för galleriet.

   • Varför gjorde inte Stefan Löfvén som 2014?
    Då stod han där på Rinkeby Torg, i Järvaområdet – på Sveriges nationaldag – och läste citat ur Koranen.

 11. Har ännu inte riktigt återhämtat mig från min resa…Tittade dock in på STATS-TV`s textsida,och blev än tröttare.
  Här har jag nu i årtal oroat mig för den syndaflod,som förespås komma i bl.a. Öresund,från alla klimatvurmare.
  Då sker undret,vattenståndet sjunker allt mer runt våra kuster.
  Östersjön riskerar liksom Aralsjön att torka ut !!! Vattenståndet är redan så lågt att småbåtar går på grund.Stora privata skador uppstår för båtägare, och detta när Nordpolens ismassor dagligen smälter !!
  Tja detta borde ha räckt mer än väl,om landets tillstånd.Men upptäckte att den gröne kommunisten Fridolin, i dag håller tal för sina väljare hemma i Vittsjö.Här skall/skulle han propagera för en fler psykologer i skolorna. Inget i texten framgick på vilket av de c:a 150 språk,som nya befolkningen talar och förstår,detta ska ske.
  Den verkliga nyheten fanns bland de utländska.Absurdistan som för någon vecka sedan var helt ovetande om,att det förekom ett krig i Jemen ,har nu valt sida.
  Det blev i detta fall S.Arabiens Sunniter som absurdsk press,och dess befolkning skall anse som de ”riktiga vännerna”.
  Hemmabefolkningen i landet,som består av Iraninspirerade Huthirer skall nu Wallström,propagandistiskt förgöra.Alltså raka motsatsen till vad Absurdien valt i Gaza/Palestina-frågan !! 🙁

 12. SD får mer stöd i inv. områden mot vad C – L- och KD har tillsammans.
  SD har ökat med hela 12 %.
  Har ett starkt stöd hos inv. kvinnor.
  Tyvärr är stödet stort till både S och M

  Samtiden skriver bl.a.
  ”Där visade det sig att Sverigedemokraterna ökat till 12 procent. Det kan jämföras med Centerpartiet som har stöd av 5,2 procent, Liberalerna som stöds av 3,5 procent och Kristdemokraterna med 2,6 procent. Dessa tre har alltså tillsammans stöd av 11,3 procent av väljarna med utländsk bakgrund, vilket är mindre än vad SD har ensamma. SD är nästan dubbelt så stora som V i denna väljargrupp. Bara S och M har större väljarstöd än SD.

  En annan intressant faktor är att Sverigedemokraterna har starkare stöd hos kvinnor med utländsk bakgrund, 11,6 procent, än bland kvinnor med svensk bakgrund, 9,3 procent.”

  ”I invandrartäta områden har SD mer stöd än C, L och KD tillsammans”
  https://samtiden.nu/2018/06/i-invandrartata-omraden-har-sd-mer-stod-an-c-l-och-kd-tillsammans/

  • Kan tillägga att jag igår pratade med en persisk taxichaufför i Berlin. Denne hade samma inställning,och förklarade öppet att även om de kallar honom,höger eller populist väljer han AfD. Detta tyska parti för liksom SD,en politik för normalt folk.
   Ett mycket förnuftig man som upptäckt att vi i Europa daltar alldeles för mycket med dessa,som han nämnde ”kriminella” !

 13. Enligt etablissemanget är taxichauffören från Libanon och turken Cuat Cicek fullblodsrasister. Enligt mig uttalade de sig synnerligen klokt och insåg vad som kunde hända.

 14. Hur ska SD framöver förvalta sin kraftiga ökning i politiken gentemot Folkhemmet och dess invånare ?
  Vad kommer SD att leverera i verkligheten ?

   • Den leveransen blir intressant att följa framöver, hur återställandet av Folkhemmet ska gå till i verkligheten och till vilket pris avslöjar inte J.Å av naturliga skäl han och SD vill naturligvis överraska 7 klövern !
    Oavsett vilket så blir det tuff resa för Sveriges räddare SD.

   • Om 7-klövern förstår att det tar C:a 40 år att ställa tillbaka Sverige till vad det en gång var så låter dom SD få regera under den tiden och håller sig borta från riksdagshuset.

   • Grune :
    Det går aldrig att vrida klockan tillbaka, Sverige är för all tid förändrat, till kaos.

 15. Var igår och kollade på Jimmie Åkesson strålande tal….. Nu verkar folk våga tala om att vi har rätt…….
  Nu uppmanar jag er alla,om ni inte redan gör , att tala öppet varför vi måste rösta för den enda regering som kommer att tillåta att sanningen kan sägas öppet ….. För Sverige SD 2018

Kommentera