Det politiska jippot i invandrartäta Järva


För oss som inte var där. Gustav Kasselstrand partiledare för ”Alternativ för Sverige” (AfS) recenserar Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons tal. Håller vi med om att somalier och araber ska bygga upp det svenska folkhemmet igen, är det ens möjligt? Järvaveckan är över, och den politiska eliten åker hem och fortsätter segregera sig, för att dom vill det.


24 responses to “Det politiska jippot i invandrartäta Järva

 • fullsula

  Åh fan, inte såg jag några som blev ”dit slussade”, de flesta åkte dit av fri och egen vilja. Klart att SD måste vara taktiska, det går inte att vara radikala om man skall komma någonstans med ”tröga” svenskar.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Jag önskar naturligtvis AfS lycka till o kanske röstar jag AfS i nästa val då jag finner mer glöd i det partiet.
  Men inte på bekostnad av att SD mycket väl kan bli största partiet i valet.
  Folk…även de som inte är så politiskt intresserade.. vet vad SD är o vi måste hålla ihop tills vidare!

  Gillad av 2 personer

 • hllviken

  ee

  Gilla

 • hllviken

  MSM har beskyllt AfS för konstiga saker

  Gilla

 • hllviken

  Lägg detta namn på minnet

  Gilla

 • Kenth Andersson

  0,2%, är valet i September redan klart ?
  Före 2010 hånade och skrattade PK-familjen åt SD och sa att de kommer aldrig in riksdagen men det gjorde partiet vilket berode på tillräckligt med röster vilket ju är en förutsättning för alla partier att få för att komma in, kanske kommer inte AFS in 2018 men trägen vinner i längden vilket SD visat och ju större AFS blir desto oroligare blir det i den politiska sandlådan som idag består av 8 partier.

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

  • Macke

   Muslimer får inte rösta för det är Haram.
   Koranen är tydligt med det västerländska att gå och rösta samt all beblandning med det västerländska är Haram.
   Att frångå deras heliga bok hur många muslimer vågar trotsa den.

   Gilla

 • hllviken

  ccc

  Gilla

 • Mia

  Det var ett ovanligt bra och genomtänklt tal av Jimmie Åkesson.
  Hur kan något få för sig att det vore bättre om han åkt till Järva och börjat tala om återvandring.

  Gilla

 • Antimuslimen Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  ÅTERVANDRINGSVERKET istället för Integrationsverket är naturligtvis rätt tänkt! STOPP för asylinvandring och kvotflyktingar är också vettiga steg! Jag kan tänka mig att rösta på AfS men så länge de inte åtminstone får 2% i någon opinionsundersökning känns det som en bortkastad röst….Sveriges UNGA befolkning måste VAKNA och inse att de blir GIGANTISKA förlorare om 10-20 år är det kört för Sverige om vi inte får ett stopp för asylinvandringen som Stefan Löven säger att han ”STÅR UPP FÖR….!” Vi går mot en katastrof det inser den som tänker litet, det är EN MILLION av dessa somalier med flera folkgrupper som går på bidrag här och de kommer aldrig att jobba, det finns inget behov av dessa, ingen arbetsgivare efterfrågar analfabeter från U-länder….VI BEHÖVER ETT ÅTERVANDRINGSVERK inte ett Integrationsverk…..Detta Återvandringsverk måste få enorma resurser och allt måste göras för att skicka ut kriminella och socialfall….!

  Gillad av 2 personer

 • Svensk lösen

  Alternativ för Sverige har det enda receptet för att, kanske, rädda Sverige. En omfattande repatriering, med alla medel, måste till för att få VÅRT land på rätt väg igen. Bry er inte om dom som yrar om bortkastade röster. Den som inte röstar på AfS utan i stället röstar på SD p.g.a. pratet om bortkastade röster, det är dom som kastar bort rösterna på AfS om de mot förmodan inte kommer in. Vi kan inte ha 8 (åtta) integrationspartier i riksdagen om vi har svenska folkets väl för ögonen.

  RÖSTA PÅ AfS 2018!!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Blir definitivt en röst på AFS i September !
   Det enda partiet som till 100% talar klarspråk om allt som berör det svenska samhället.
   Inga tveksamheter där inte !!!!

   Gilla

   • Sisu

    Fortsätt gärna dröm, men 0,2% tar er ingen vart.

    Gilla

   • Tony

    Och du tror att AFS kommer in i Riksdagen? För
    annars är den ju inte mer värd än om du lägger den på Feministiskt intiativ, sen är det en annan sak att dom ska fortsätta att vara en finne i r—n på dom andra partierna, men vad Sverige behöver är en ny regering.

    Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Auditoriet åsido – den rättvisande recensionen är definitivt ingen fjäder i hatten för den gode Åkesson, vilken beklagligt nog givit avkall på sin eljest rakryggade position som Sveriges främste oppositionsledare och funnit det opportunt att flytta sina schackpjäser i enlighet med den politiska korrekthetens inrutade mönster.

  En strategi som snarast minskar SD:s förtroende i stället för att attrahera nya potentiella väljare, medan den orubblige och optimalt kompetente Kasselstrand aldrig viker en tum från den politiska övertygelse och järnvilja som placerat AfS i frontlinjen.

  Den formidable Gustav är en ambitiös och entusiasmerande fältherre med move mountain-attityd och kapacitet för att spränga gränser och representerar ett energiskt strukturerat humankapital som väcker såväl vrede som avund hos de som inte välsignats med samma utförsgåvor.
  Andreas.

  Gilla

  • Tony

   Fast han har fel i att Jimmie inte har talat om återvandring, för
   det har han gjort , även om han inte gjorde det här.
   Sen är det säkert så att Kasselstrand tar till lite förklenande
   omdöme om hans tal, för att ge igen för att Jimmie kallat AFS för alla som fått sparken?

   Gillad av 1 person

 • hllviken

  Inför morgonsamling i skolor och arbetsplatser med högläsning ur Vilhelm Mobergs ”Svensk Strävan” varje dag!

  Gilla

 • Lena

  Jag upplevde talet på liknande sätt som Gustav K, kanske skulle politiker aldrig sitta mer än två perioder, ha en gedigen ekonomisk utbildning bakom sig och erfarenhet från arbetslivet.
  Vad beträffar repatriering så löser man den med indragna bidrag och kontroller, tror att det skulle göra skillnad, eller har det gått för långt redan ?

  Gilla

  • Hans Nilsson

   För att få ordning och reda i vårt land krävs helt andra politiker än de som är tillgängliga idag. En av Vladimir Putins kaliber måste det minst vara för att röja upp i träsket Sverige. Jag räknar inte med att det händer under det kommande årtiondet.

   Gilla

 • Lokalinvånare

  ”Järvaveckans grundare Ahmed Abdirahman, 32, är mannen som fått samtliga partiledare att åka till en idrottsplats i förorten.
  Han har övertygat Stockholms stad och Stockholms läns landsting om att bidra med hundratusentals skattekronor till olika projekt – samtidigt som hans förening i år hyr ut tält för 15 000 kronor i timmen.
  Men i Stockholms stadshus väntar tjänstemännen fortfarande på den ekonomiska redovisningen efter förra årets politikervecka.”

  ”Har det hänt tidigare att ni inte redovisat pengar i tid?

  – Inte som jag känner till, nej.

  Inte som du känner till?

  – Nej.

  Men det har hänt förut.

  I juni 2017 – då samtliga partiledare för första gången höll tal på en scen på Spånga idrottsplats – beviljade förvaltningschefen i Stockholms läns landsting Ahmed Abdirahman ett projektstöd på 90 000 kronor för Järva Filmfestival som arrangerades ett par månader senare.”

  https://www.expressen.se/nyheter/miljonomsattning-i-jarva-men-redovisningen-saknas/

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Järvaveckan ?
  Vilket patetiskt jippo, fattar inte att SD vill stå där och förnedra sig.

  Gilla

  • Joy

   Håller med! Men de är mesiga numer. Pride ska de också vara på, och förnedra sig. Osmakliga sammanhang att visa upp sig på. Bättre att välja sitt sällskap, tycker jag!

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Är SD:s målsättning numera att bara bli accepterad av 7 klövern ?
    Ett åttonde klöverparti är inget ett Sverige i fritt fall behöver.
    I September blir det definitivt en röst på AFS !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: