Är Aftonbladets Anders Lindberg (S) Sveriges värsta näthatare?

NÄTHAT. Det verkar inte gå en dag utan att socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör vräker ur sig något ogenomtänkt om andra människor. Det gör i och för sig ingenting för varken socialdemokraterna eller Anders Lindberg tjänar på det. 

Undrar om Anders vet att Twitter tillhör nätet?

För tre veckor sedan skrev herr Lindberg sanningen…

8 thoughts on “Är Aftonbladets Anders Lindberg (S) Sveriges värsta näthatare?

 1. När man ser och hör Lindberg (vilket man gör alltför ofta i public service) blir i alla fall jag obehagligt berörd. karl är fullständigt rabiat och uppträder på ett sätt som jag tycker är oacceptabelt.
  SVT älskar ju den mannen liksom Greider. Vore det inte klädsamt av public service att släppa fram några kvinnor som företrädare för S istället för dessa båda herrar vars bästföredatum passerats för längesedan?

 2. Han är bra….inte superbra….men, bra ! 👍

  Genom sitt agerande och ständiga utlägg utan något tänkande och sans och balans…så bidrar han dagligen till bl.a. SDs framgångar.
  ( Och socialdemokraterna lever i sin bubbla, att Anders är så bra, för dessa naiva tomtar 🎅🏻.)

  Så vi tackar Anders för att han inte lever i verkligheten, samt att han inte har alla indianerna i kanoten.
  TACK ANDERS 😳

  Ps. Hoppas Anders inte blir ”normal” och ser verkligheten för vad och hur den är. 🙃
  TACK ÄN EN GÅNG 😄

 3. Alla kvinnor i SD vill med andra ord tillbaka till grottan enligt den lille lintotten, hehe.

 4. Att Anders Lindberg inte är mentalt frisk har ju stått klart länge. Borde han inte tas in för vård. Eftersom hans like Arnstad länge lyst med sin frånvaro misstänker jag att han är under vård.

 5. Lås in och medicinera stackarn, kasta nyckeln så han inte kommer ut bland vanligt folk igen. Räcker med medikament i maten han får genom en lucka. Madrasserat ska rummet var också, så ingen annan behöver lyssna på honom.

 6. Enligt obekräftade uppgifter från regeringskansliet har Anders Lindberg utsetts till professor i brunsmetning vid Södertörns Högskola.

Kommentera