Varje land ska själva bestämma vilken sort och hur många invandrare de ska ta emot


INVANDRING. Kampen mot illegal invandring kommer att stå i fokus efter att Österrike tagit över ordförandeklubban i EU den 1 juni. Det sa landets förbundskansler Sebastian Kurz idag.

– Säkerheten och stabiliteten i Europa kan inte tas för given, det innebär att vi måste ha tydligt fokus på att säkra våra yttre gränser, sa Kurz.

Beskedet kommer dagen efter det att Kurz sagt att han vill att Österrike, Tyskland och Italien, ska skapa en ”anti-migrationsaxel” i Europa.

Kurz menar också att alla länder själva ska få bestämma vilken sort och hur många invandrare de vill ta emot och i en intervju, videon nedan, säger förbundskansler Kurz bland annat att invandrare bör få hjälp lokalt i hemländerna eller i närområdet.

Straits Times

-Pettersson menar att ska EU överleva så måste Bryssel backa åtskilliga steg. Från att försöka bli en överstatlig regering till att bli  ett frivilligt samarbetsorgan…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Varje land ska själva bestämma vilken sort och hur många invandrare de ska ta emot

 • Tony

  Anders Lindberg är bortom all räddning. Vad jag inte kan fatta är
  att människor här i landet går och betala för, och läser all den dravel som han åstadkommer med sina så kallade krönikor?

  Gilla

 • Björn

  I Österrike tycks det som man äntligen fått en regering med rätt värderingar. OBS! Inte detsamma som att de är rasister vilket givetvis är den utbredda uppfattningen i bl.a. svensk PK-media.

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

  • Tony

   Ja och ”Åsiktsmannekängen” Annie Lööf har en obehagligt besatthet av Mena Nationer, och jag tycker absolut att hon
   samlar ihop sina pinaler och flyttar dit, och kryper tillbaks under den sten som hon kommit fram ifrån, dom råden ger hon ju till dom som kritiserar den idiotpolitik som hon företräder.

   Gilla

 • hllviken

  FOLKRÄTT

  Gilla

 • eva

  Kommer vissa svenska politiker att tugga fradga nu?

  Gilla

 • Jörgen

  Om sverige får bestämma hur många illegla vuxna män sverige vill ta emot så kommer det va fullt här snart, Sverige behöver överförmyndarskap till sd tar över.

  Gilla

  • Nils Dacke

   Exakt så är det, jag blir faktiskt lite rädd för att våra känslostyrda och aktiviststyrda PK-sekt kommer att låta importera mängder med invandrare i godhetens namn

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: