Stäng

Amerikaner har en mycket negativ inställning till muslimer

Nästan 1 av 5 amerikaner vill förbjuda muslimska amerikaner rätten att rösta. En ny studie finner överväldigande negativa känslor för muslimer i Amerika. Många amerikaner skulle stödja ett ”muslimskt förbud” och mer övervakning av muslimer. Republikaner var mer benägna att ha negativa åsikter än demokrater om muslimer. Muslimerna har dock en väldigt annorlunda syn på hur de uppfattas.

Amerikaner tycker att många muslimer i USA inte är ”amerikanska” nog, enligt en ny studie. Amerikaner ser också liten skillnad mellan muslimer från andra länder och muslimska amerikaner,

Vidare skulle nästan 20 procent av amerikanerna förneka muslimer som är amerikanska medborgare rösträtt, och många skulle stödja ett tillfälligt förbud mot muslimer från att komma in i landet, enligt en  rapport från Democracy Fund Voter Study Group.

DailyMail

FjärranÖsternRedaktören noterar: Att feministerna är nästan lika illa omtyckta som muhammedanerna.

6 reaktioner på “Amerikaner har en mycket negativ inställning till muslimer

 1. Enl koranen är det Haram för muslimer att rösta.
  Det är även Haram för muslimer att beblanda sig både med demokratin och det västerländska.
  När de enbart skall rätta sig efter vad som står i deras böcker.

  1. De ligger inte före i utveckling. De är mer konservativa och har kvar fler av de kvaliteter som gjorde väst fantastiskt.
   De har inte massimportarat muslimer även om islamofilen Obama försökte få över så många som möjligt. USA har mindre än 1% muslimer!
   Europa är däremot nu ett postmodernt, socialistiskt matriarkat snabbt på väg mot avgrunden. Extrema Sverige är på väg med raketfart.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: