Facktoppar: Politikerna bär ansvar för asylsökande


INVANDRING. De partier som på torsdagen kommer att rösta ned regeringens förslag om att ge tillfälligt uppehållstillstånd för ungdomar är skyldiga att svara på vilka lösningar de vill se istället. Det menar ordförandena för TCO, Lärarförbundet och Vision i en gemensam debattartikel i Dagens Samhälle.

En stor del av ungdomarna kommer att stanna kvar oavsett lagstiftning, menar facktopparna, som ställer sig bakom lagen även om de ser vissa brister. ”Utan en politisk lösning kommer de att fortsätta befinna sig i juridisk limbo och en mycket utsatt situation”, skriver de.

-Pettersson tycker att med denna fackliga logik blir de politiker, opinionsbildare och facket som vill att de ljugande männen ska få stanna utan asylskäl, ansvariga för vad ungdomarna kostar och medansvariga till de gruppvåldtäkter och annat skit de ställer till med…


10 responses to “Facktoppar: Politikerna bär ansvar för asylsökande

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: