Stäng

En man skjuten till döds på Lidingö, två gripna och bilbrand

BROTTSLIGHET. Polisen har spärrat av Lidingöbron för trafik från Lidingö i rikting mot Stockholm med anledning av en skottlossning och kontrollerar bilar. – En person har påträffats skjuten. Vittnen ska ha hört flera skott som avlossats, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisen. Polisen meddelade strax före klockan 17.00 att flera personer har frihetsberövats.

Ovanstående från SVT som också rapporterar om en bilbrand som har samband med skottlossningen, en skadad förd till sjukhus med helikopter, mannen avled senare, två gripna, trafikkaos.

-Pettersson noterar att mångkulturen levererar…

Polisen

4 reaktioner på “En man skjuten till döds på Lidingö, två gripna och bilbrand

  1. Reinfeldt meddelar att äntligen har mångkulturen nått Lidingö och vill tacka gärningsmännen för att de valde Sverige.

    1. Ny skottlossning i Stockholm i kväll, denna gång i Barkarby. BO troligtvis svårt skadad/avliden. Sahlin meddelar att det är häftigt med skjutkulturen till skillnad mot det töntiga midsommarfirandet vi snart skall genomlida, Löfven skriver att den svensk modellen och LAS levererar.

  2. Och när får vi läsa/höra om bilbränder,skottlossningar mm i Djursholm och Södermalm då?

    1. Soon, dear Suzie, soon …. while most of us drink a nice cup of tea / coffee on the front porch of our comfortable homes.
      And we’ll live happily ever after. Sverige är fantastiskt !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: