Stäng

Vänsterpartist berättar när V ägnade sig åt hedersvåld i Jämtland och…

Barbro Sörman, vänsterpartist från Jämtland, berättar hur flickor som blev ihop med pojkar från grannbyn stenade av farbröder, jagade av bröder, fick skaffa skyddad identitet, lärde sig flyga från balkonger för att slutligen avrättas av sina fäder. De är tuffa, de där jämtingarna.

Från Hanif Balis Facebook..

Det är kanske inget att bry sig om, bara en vanlig kommunist…

Kanske inte den vassaste kniven i lådan, men damen tillhör de goda och hon arbetar som lärare och för närvarande är hennes Twitterkonto avstängt. Jag hoppas hon gjort det själv…

Svenska män våldtar också och det tycker Barbro Sörman är värre…. 

-Pettersson anser att om ni tycker Barbro Sörman verkar klok så rösta gärna på Vänsterpartiet den 9 september 2018…

Numera arbetar denne vänsterpartist som lärare, – Pettersson hoppas damen lär ut lite om Vänsterpartiets historia. Exempelvis när Vänsterns stödde Hitler…

24 reaktioner på “Vänsterpartist berättar när V ägnade sig åt hedersvåld i Jämtland och…

 1. Hon har fel, tyvärr, hade vi någonsin en riktig hederskultur i detta land så slapp vi sådana som hennes och allt de ställt till och ställer till med.
  Sen hade vi definitivt inte tillåtit Sverige blir skändat, besudlat och förstört ifall vi haft vår motsvarighet till hederskultur.
  Vi är ett lätt byte, som synes.

 2. Ett utsökt kvällsnöje att ta del av kommentarerna inom detta vederhäftigt profilerade fält!

  Det verkar, vilket en av meningsfränderna antyder, icke alltför långsökt att föreställa sig lyteskomikern Barbro begåvad med banjospelande bröder, där konsangviniteten förklarar den förvrängda verklighetsuppfattningen och där allt som ens kommer i närheten av det vi förknippar med sunt förnuft och rationellt resonemang, tolkas som kränkande.

  Roande att studera sagda Twitterfilosofs Idiot Savant-syndrom, där hennes specifika förmåga att förvränga eller negligera fakta, vilket är representativt för radikalvänsterns osaliga anhängare, är hennes enda talang, vilken kan härledas till de kognitiva brister som utmärker dessa intellektuellt förfördelade individer.
  Andreas 😉

 3. Ingvar Kamprad var ett unikt affärsgeni, som skapade enorma arbetstillfällen runtom i världen. Jag har inte hört att han, som nazist i ungdomen förstörde framtiden för Sveriges eller andra länders befolkning.
  Här finns en intressant artikel om boken Totalitarismens Ursprung av Hannah Arendt, som visar Stalins Sovjet och Hitlers Tredje rikets likheter.
  http://www.morpheusblogg.se/2018/01/07/totalitarismens-ursprung-del-2-sovjetunionen-och-nazityskland/
  ”En viktig slutsats man kan dra av Hannah Arendts bok om de totalitära regimerna är att nationalism har väldigt lite med nazism att göra – tvärtom utgör stabila nationalstater ett skydd för utsatta minoriteter”.
  Sällan kan man vara säker på något.

  1. Ingvar Kamprad och en vänsterfjant kan beskrivas som ett batteri
   med poler, Ingvar Kamprad bidrar med välfyllda hyllor, samt sätter
   folket i jobb, medan vänsterfjantar bara bidrar med tomma hyllor håglöshet o bakåtsträvande, försöker man koppla ihop dessa poler slår det gnistor, det blir kortslutning, och det är väl just det som vänsterfigurer lider mest av?

 4. En historieförfalskande kommunist som önsketänker högt att svenskar är värre än mellanösternmuslimer.

 5. Sörmans parti höll på nazisterna ända till Stalin ändrade sig.
  Nazism = Kommunism

 6. Lite trist att välja sida.
  Jag väljer i alla fall inte Barbro Sörman.
  Att försöka sätta någon form av likhetstecken mellan ”Hederskultur” och det som hon kallar ”pågående beef” är inget annat än ren och skär dumhet.
  Jag börjar tycka mer och mer illa om dumma människor.
  Riktigt illa.

  1. Jo i det instämmer även jag !!
   Kan ingen anmäla henne hos FB,så dessa slipper apan ?

 7. Emma Wallrup (V) bortröstad – lämnar partiet och sin riksdagsplats.

  ”Emma Wallrup bekräftade vid halv ett för P4 Uppland att hon blivit nedröstad. Hon blir alltså inte kvar som partiets toppnamn på riksdagslistan.

  – Jag känner mig djupt besviken på partikulturen. Karriärismen äter upp vänsterkulturen internt hos oss just nu, säger Emma Wallrup.

  I och med det här har Wallrup beslutat att hon omedelbart ska lämna partiet och sin riksdagsplats.”

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=6968899

 8. Som jämtlänning får man verkligen skämmas att ett sånt stolpskott är uppvuxen i jämtland ! Men som ursäkt finns ju hennes gelikar lite varstans i Sverige !

 9. För en del folk i Sverige så var det säkert så under 1800-talet………gör det att vi nu måste importera slikt från andra kulturer ?
  Kan vi inte istället vara stolta och nöjda över att vi har i stort utvecklats till något bättre sedan dess !!!??
  De fel som gjordes här i landet gör inget rätt när liknande skitstövlar från fjärran ockuperar vårt enda land !
  Jag tror att en svenskar är galna.

 10. Snacka om att vägra att sätta sig in i hur hedersrelaterat våld fungerar. Ett hån mot utsatta i muslimska länder och i de judisk-kristna-hedniska delarna av Mellanöstern där hedersrelaterat våld finns. Yazider som påstås vara kristna utövar hedersrelaterat våld.

  Det är bedrövligt, sorgligt och pinsamt att inse hur slöa vänstern är.

 11. Barbro Sörman äger inte många hjärnceller, det hörs.

  Vadå ”hederskultur mellan byarna”…. Det var väl för fasen svenskar i bägge byarna med samma kultur.

  Det kallas rivalitet mellan byarna. Man fick inte ragga i grannbyn, då fick man dess killar efter sig och tvärtom.

 12. Alldeles rätt och alla gick med burkor när de skulle ut i fjöset /lagården/ och mjölka. Då följde två män med och bevakade att det blev rätt så det inte väntade någon på höskullen. Ja så var det i Barbro Sörmans barndom, riktigt ruggigt. Men hon kanske tillhörde de som var lite eljest, det fanns några st i varje by i Jämtland och då hade vi hjälpklasser för de stackarna.

 13. Att skolan är en av Europas sämsta är inte alls konstigt om man anställer sådana rungande stolpskott som Barbro Sörman och gelikar.

 14. Litet samhälle, kom att tänka på en film som man såg för länge sedan.
  Undrar om Barbros bröder är banjospelare ?

  1. Oj…
   Fick en tumme ner, kanske var fel av mig att anklaga bröderna. När det var hennes pappa som var banjospelare, det var därför jag fick tummen ner menar du

 15. Till Barbro Sörman…………….

  Filosofen och sociologen Ernest Gellner påpekade en gång att solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet.

  Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.

  1. Om nu ska nå fram behöver du uteslutande använda enstaviga ord, undantagsvis tvåstaviga. Det kommer att ta Barbro en vecka bara att slå upp orden du använt. 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: