Stäng

Det är problem med kompetensregnet…

INVANDRING. Det är en konstig tid vi lever i. Det verkar som det politiska och journalistiska etablissemanget tror att olika företeelser blir bättre av att ändra namn på dem. Zigenare, blev romer som blev tiggare som blev EU-migranter men de är fortfarande zigenare och det är inte vi som förstört deras varumärke.  

Nu visar det sig att nära sju av tio i kompetensregnet inte klarar grundskolan och att resten behöver gymnasie- och högskoleutbildning. Dessutom har vi en gymnasie- och kunskapsminister som inte begriper någonting, för att inte tala om utbildningsministern…

2006 hade vi 156 utanförskapsområden som också kallades arvet efter Mona Sahlin, de kom till sedan socialdemokraterna började särbehandla folk och lovade att alla skulle med. Nu kallas de no-go zoner av en del, favelor i andra länder men oavsett namn så verkar ingen politiker på allvar göra något åt problemen.

Det är ord, gamla ord, nya ord, men ingen etablerad politiker törs säga det som måste sägas. Stoppa invandringen, börja återvandringen, inför arbetsplikt för alla bidrag, disciplin i skolan, obligatorisk utvisning för grova brott, återkalla medborgarskap, förbjud böneutrop, …kort sagt sluta prata…

Rösta bort de politiker som ställt till det och avskeda de journalister som ljugit…

Twitter, från Mats Skogkär som är ledarskribent på Sydsvenskan!

12 reaktioner på “Det är problem med kompetensregnet…

 1. Självklara iakttagelser, men med nya namn. Då kan det låta, som nyupptäckter men är en gammal verklighet, ja jag vet inte. Det tycks bara bli grumligare i den humanistiska stormaktens dyra soppa. Vad sysslar regering och riksdag med för typ av mörkläggning egentligen?

 2. Fina titlar på medlemmar i den regering som troligtvis är
  historiens mest korkade, åtminstone i detta landet.
  Det värsta är att alla överträffar varandra i stupiditet,
  annars brukar det finnas någon som höjer sig över mängden,
  men tyvärr!

 3. Ingenting spelar någon roll i Sverige längre………..för vi har tagit studenten !!!!!

 4. Romer vill inte integreras. De kallas ju resandefolket och har ett hjul i sin flagga för att symbolisera deras rörlighet. Deras livsstil har rötter i jägarfolken. De är på en plats en tid tills den tömts på resurser. Sedan drar de vidare till nya jaktmarker. Den livsstilen passar inte med nationalstater med olika lagar och språk. Därför kommer romer alltid ha svårt att anpassa sig.

 5. Var nere i centrala stan där min ena son bor, det var inte en munter syn. Jag bor i ett nästan etniskt vitt område, men nu har det flyttat in två familjer i portarna bredvid. Arabisk musik och huklen och högljudda samtal. Min sons granne hade flyttat, vips flyttade det in några av ”det nya folket, Sveriges framtid.” Det är så sorgligt att jag vill gråta. Det var så skönt att komma hem och möta svenskar i området när jag gick från bussen.

 6. ”Akta dig för tattarna!” sad3 ofta min gamla mormor redan på -50 talet.

  Vi behöver inte importera värdelösa analfabeter och infödingar!
  Vi behöver importera intelligenta välutbildade individer, som passar i vår kultur!
  Vi behöver människor som kan, vill och är kapabla att arbeta!

  Inte hjärntvättade individer som måste bekräfta sin hjärntvätt och leva sig in i sin fantasivärld 5 ggr/dag + hela fredagen!

  Sverige är ett utvecklingsland – inte ett avvecklingsland!

  Jag är rädd! – därför röstar jag på SD!
  Jag tror på utveckling – därför röstar jag på SD!
  Jag tror på en framtid – därför röstar jag på SD!

  1. Tyvärr röstar c:a 25% på Socialdemokraterna som vill ha ”öppna gränser” och som ”STÅR UPP FÖR ASYLRÄTTEN” som Stefan Löven upprepar om och om igen….Detta har pågått länge nu att dessa har utsett U-länder (”skithålsländer”) till asylländer med skitfolk! Som Alternativ för Sverige så förnuftigt säger, tar man hit människor från U-länder så blir man ett U-land till slut…..DET ÄR VI FOLKET SOM KOMMER ATT FÅ BETALA!!!!

  2. På den tiden när tattarna kom till stan så turades min far och hans kollegor om att sova på kontoret/verkstaden på nätterna för att stoppa inbrott!

 7. Alice Teodorescu: ”Verkligheten viktigare än orden.”

  ”Hur man väljer att beskriva verkligheten är viktigt. Ord spelar roll.

  Men idén om att ord kan, eller rentav ska, användas för att manipulera verkligheten, då verkligheten av någon anledning framstår som obehaglig, är destruktiv – och historiskt välbeprövad med förödande resultat.”

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-verkligheten-viktigare-än-orden-1.6326576

Kommentera

%d bloggare gillar detta: