Stäng

Våldtäktsgäng: En berättelse som utspelar sig i lummiga Oxfordshire

av Douglas Murray • 3 juni, 2018

 • Vilket pris har betalats, eller betalas just nu, eller kommer att betalas någon gång, av alla dessa offentliga tjänstemän som underförstått eller på något annat sätt har låtit dessa hemskheter pågå, och inte gjort något för att stoppa dem?

 • Familjerna till några av de antastade flickorna framlade att de flera gånger hade försökt säga till om det som drabbade deras döttrar, men att statens alla dörrar smälldes igen framför näsan på dem.
 • Om Storbritannien ska omvända sin skamliga kultur med ”groominggäng”, så borde man börja med att förändra risk-belöningsration mellan de som identifierar dessa monstruösa brott och de som har visat sig mörklägga dem.

Sedan Tommy Robinsons gripande den 25 maj har det som generellt sett – och på ett felaktigt sätt – hänvisats till som ”asiatiska groominggäng” varit tillbaka på nyheterna. Detta har satt igång en debatt om huruvida offren får rättvisa och huruvida förövarna drabbas av den.

Läs vidare

10 reaktioner på “Våldtäktsgäng: En berättelse som utspelar sig i lummiga Oxfordshire

 1. Ungefär något liknande utspelas ju även här i Sverige, med muslimska gäng som gruppvåldtar och våldför sig på våra barn och kvinnor.
  Samma här med politiker och myndigheter som inte talar om problemen, eller över huvud taget ens bryr sig! Och detta samtidigt som Anne Ramberg och hennes snyltaregäng tjänar storkovan.
  Lås in alla ansvariga för detta elände, för de kan omöjligen vara friska människor! Giriga politiker (och jurister) som blivit så förblindade av makt och sin personliga välmåga att de är beredda att gå över lik för att behålla detta. Dessa penningakåta hyenor är en stor fara för vårt samhälle.
  Bert om rika socialdemokratiska politiker; https://youtu.be/QMT-Dqtn3bk (vid 1.30)

 2. Det finns ju sensationella nyheter på närmre håll Lena..
  I kväll har ett flerfamiljshus uppfört i betong självantänt,och börjat brinna.
  Detta i Helsingborgs övre Ghetto Närlunda,där över 50 % av befolkningen består av nybyggare.Området är känt på bloggen sedan det råkade komma till en liknande olycka förra året,då delar av huset sprängdes ut, och spreds över dryga 100 kvm. Liksom nu är lögn/lokalblaskan HD väldigt tystlåten.
  Tja det har varit mycket hett senaste dagarna i Skåne men att betongen skulle självantända,har Stenbock svårt att förstå !

  1. Stenbock :
   Jag har skrivit tidigare att även på slutet av sextiotalet så hade vi flickor i Helsingborg problem med äckliga palestinier eller ”statslösa” som asen kallade sig ………infernot i Helsingborg startade då !

   1. Ja det tror jag Lena.. Vid den tiden var jag sedan länge borta från stan,och yrkesverksam sedan många år. Var tydligen vid den tiden Ali`s föräldrar anlände och började parasitera på landet. Kan inte minnas denna tidsperiod i livet Lena då Stenbock,är några år äldre.

   2. Stenbock :
    Jag flyttade också ur ur staden men senare än du gjorde.
    Dock har jag svårt att acceptera hur det ser ut numera, ja jag är ledsen .

  2. I dag visar det sig att lögnblaskan HD som igår kväll,satte rubriker över hela sidan kring denna brand,var en liten buske i husets närhet som fattat eld !!!
   Hur skribenterna på blaskan kunde få detta till att ”ett flerfamiljshus står i lågor” får någon annan är Stenbock söka förklara.
   Hade detta inte inträffat i ett Ghetto,hade jag aldrig skrivit ner mina rader eftersom betong/tegelstensbyggen,sällan fattar eld i fasaden !

   1. Busken kanske stod för nära det brinnande huset! Hönan och ägget, orsak och verkan – man ser det man vill se.

 3. Lite utanför ämnet men………alla ni svenskar som jag träffade i olika länder i över trettio år…………….NI HÖRS INTE ?

 4. Detta är SATAN i arbete i Storbritannien, MUSLIMSKA pedofiler och våldtäktsgäng går fria, man sätter den som agiterar emot dessa kriminella avskum i fängelse! Tommy Robinsson kommer att försättas på fri fot på ett eller annat sätt! De kriminella statstjänstemännen är de som skall arresteras och sättas i fängelse, de som skyddat och hjälpt de kriminella pedofilnätverken! En gnista kan tända en präriebrand och kommer att göra det! SVT tiger som muren och vår hatmedia MEN DE GLÖMMER SOCIAL MEDIA OCH INTERNET!! Vi kommer att avslöja SVT:s mörkning, de har inte nämnt Tommy Robinsson eller de kriminella pedofila MUSLIMSKA klanerna en enda gång på order av S+MP och deras vapendragare….RÖSTA BORT PACKET I SEPTEMBER!!!

  1. Karl Berg :
   Jag har bott och verkat i UK i olika perioder, det var skattemässigt ganska ” (tveksamt) bra” för min personliga del……………..allt för övrigt är en katastrof, så chockerande !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: