Polisfacket vill ompröva asylbeslut…

INVANDRING. I Tyskland har man haft stora problem med fusk och korruption bland asylsökande och tjänstemän på motsvarigheten till Migrationsverket. 

I Tyskland vill nu polisfacket ompröva alla asylansökningar sedan 2015 för att utvisa dem som fått asyl på falska grunder. I Sverige blir invandringskritiska uteslutna ur facket och de poliser som påtalar problemen riskerar sparken och anmäls av sina chefer för hets mot folkgrupp.

År 2015 kom cirka 890.000 invandrare till Tyskland i stort sett okontrollerade. I Sverige var motsvarande siffra 163.000 och med tanke på Tysklands befolkning är 82 miljoner så inser alla att Sverige drabbades betydligt värre än Tyskland.

Läs mer på tyska…

-Pettersson konstaterar att trots detta så verkar det inte finnas något behov i Sverige att öppet utreda vad som gick fel, vems felet var och varför.

Det borde göras, inte för att straffa enskilda även om det i vissa fall vore önskvärt men att lära för framtiden.

Nu tävlar samma personer som ställde till det om att få makten i fyra år till och jag tvivlar på att de lärt sig något eller vill ta ansvar för vad de ställer till med…

7 thoughts on “Polisfacket vill ompröva asylbeslut…

 1. Ja, så snabbt kan kulturer och folk förändras. Det tog mindre än 100 år.
  Med hjälp av propaganda och informationsmonopol via tvångsfinansiering av en massiv “public service”, dvs. SVT/SR, samt röda lärare i statsskolor, har man nu skapat ett svenskt folk som inte har någonting gemensamt med de svenskar som byggde upp Sverige. Detta problem gäller hela västvärlden men så klart i extrem grad Sverige.
  Kvinnors dominans i politik och media är också en viktig orsak. Allt handlar nu om känslor och ideologi, och “kalla” fakta är ett fult ord.

 2. “Ingen har ifrågasatt kostnadsbilden som Joakim Ruist tagit fram. Den betyder att en 30-åring som anländer, och lever till 80, kostar NETTO i snitt 3,7 miljoner livslångt. En miljon sådana blir smått ofattbara 3700 MILJARDER.” Man bockar och bugar som pucko men PK jublar, idioter.
  ” Vi i Vingåker räknar med vinst från dag 1! För Alla(h), tänk bara på köerna till kamelridning, då kan vi sälja glass också!”

 3. Vi har en statsminister som i högsta grad var inblandad i haveriet sep 2015 genom att åka runt och proklamera, i mitt Europe bygger vi inga murar samt med en massa kändisar på scenen.
  Två månader senare så har det euforiska ruset gått över i bakrus med svår ångest.
  Vad som är vanligt bland missbrukare så förnekar han sina problem och skyller på omgivningen.
  Samme man vill nu i september fortsätta på jobbet som han har misslyckats med. Denne man har inget intresse av att utreda vad som gick fel samt hela det etablissemang som var inblandade.
  Det som gäller är locket på.
  Det finns fortfarande många som inte har nycktrat till än så motståndet är kompakt för att en haverikommision ska utreda vad som gick fel och ansvarsfördelning.

 4. Det räcker med en mening angående polisen, och varför det ser ut som det gör i Sverige.
  “I Sverige har vi haft Eliasson”

 5. Kristersson inser att Moderaterna ställde till skiten, nu vill han rätta till vad som blev galet. Han är den mest olämpliga kandidaten.
  Varför inte vända sig till den som insåg dumheterna när det pågick.

 6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Ingen person är outbytbar i samhället,det gäller också politiker.
  Har man misslyckats med sin förda politik och inser följderna av den bör man avsäga sig framtida politiska positioner. Jag undrar om nuvarande politiker har den förmågan att inse vilka problem de skapat och kan därmed inte heller se de lösningar som krävs.

Kommentera