Detta händer medan statsministern vill sluta snacka om migration

VALET 2018. Statsminister Stefan Löfven vill inte prata om migration i valrörelsen. Han vill prata välfärd och trygghet utan att förstå att det hänger ihop med invandringen.  

Nader El Ashkar driver Driver Naders Spel sedan 2005. Han råkade för sjätte gången på 13 år ut för ett väpnat rån i tisdags. Tog fast rånaren, väntade på polisen och hoppas nu på rättvisa.

Så här skriver polisen, utan att nämna något om gärningsmannen: Butiksinnehavaren är knivskuren och blöder kraftigt. Men eftersom butiksinnehavaren har hållit fast rånaren är gärningsmannen kvar i butiken när när polispatrullen anländer .

Butiksinnehavaren förs med ambulans till sjukhus för vård. Den misstänkte rånaren grips och förs till polisstationen.

Polis inleder förundersökning gällande försök till grovt rån samt grov misshandel.

-Pettersson skulle inte bli förvånad om rånaren redan är ute i socialdemokratins trygga Sverige…

Twitter

Bagdad-Bobs bror…

6 thoughts on “Detta händer medan statsministern vill sluta snacka om migration

 1. För en gångs skull hade hans talskrivare skött sig hyfsat i hans tal till Nationen i går kväll. Vi har nu hört hans önskan men inte hur allt ska uppfyllas. Hur ska det vara möjligt att vaska fram så mycket folk till Polis, Vård och Omsorg. Tänk om vi inte haft en förlust på över 100 miljarder per år för den allt för stora invandringen, utan kunnat använda hälften av pengarna till ovan nämnda områden.
  Det hade gynnat alla. Naturligtvis valboskapen hade väl varit ca 500000 färre för S,V & MP.

 2. Lövén lider av dåliga siffror.
  Kan de vara så att de som fått indragen sjukkassa, röstade just på sossarna. Kanske hon som födde barn barfota i snön var sosse.
  Brandmännen som utsattes för stenkastning vid anlagda bränder, var också sossar.
  Polisen som blev huggen i nacken på norra bantorget, och 11-åriga Ebbas föräldrar som drabbades på Drottninggatan, var kanske sossar.
  Även fattigpensionärerna som inte har råd med hyran och åker tunnelbana om nätterna var sossar. Folk som dör i vårdköerna har anhöriga som inte längre vill rösta på Lövén.
  Och Svenska LO-arbetare blev arbetslösa när verkstadsföretagen tvingades utomlands av höjda skatter. Då blir det mindre sosse-väljare kvar.
  Vad är det som är konstigt?

 3. I Aftonbladet/Inizios mätning idag tappar S och landar på 24,5 %. SD ökar och landar på 19,5 %.
  Fundera lite på din politik istället Löfvén istället för att försöka styra vad debatten skall handla om och att försöka föra väljarna bakom ljuset.
  Inse att väljarna genomskådat ert sällsynt feta valfläsk och ni lyckas inte lura folk med t.ex. höjda barn- och studiebidrag.
  Regeringskollegan MP ligger f.ö. kvar under fyraprocentspärren. Låt oss hoppas att det förblir så.

 4. Ekonomi är ingen vetenskap. Det visste redan Alfred Nobel och därför finns inget nobelpris i ekonomi. Detta skavde naturligt i själen på ekonomerna så inför Riksbankens 300-årsjubileum skapade politruken Per Åsbrink (mångårig riksbankschef och far till Erik Åsbrink) och Palmes bästa kompis Krister Wikman ”Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne”. Lånta fjädrar och renommésnyltning säger Argus.

  Jaha, vad har denna långs harang att göra med Löfven? Jo, trots detta pris högst tvivelaktiga grund och tillkomst så kan man finna pärlor där även om de är högst triviala. Ett år delades priset ut för slutsatsen att när staten tar beslut som medborgarna ogillar kommer de att försöka runda beslutet. Detta präglar inkallar högsta grad statsfinanserna vilket inte Löfven eller för den delen Magdalena Andersson verkar inse. Därför leder inte högre skattesats till högre skatteintäkt under vissa förutsättningar.

  Sambandet mellan skattesats och skatteintäkt är i början helt linjärt men linjäriteten avtar med högre skattesats för att till slut vända och bli negativ. https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Lafferkurvan Eller på ren svenska när skattebetalarna tycker att skatten är ohemul försöker de undkomma skatt. Löfven står och säger i debatten med Åkesson att SD inte kommer att klara av det då de ”sänker skatterna med 65 miljarder”. Det är högst troligt, under förutsättning att de sänker skattesatserna tillräckligt mycket, att skatteintäkterna istället ökar ordentligt. Förklaringen är enkel, när du får mer pengar i plånboken blir din syn på framtiden positivare. Du kommer att handla mer vilket ger fler jobb, osv., osv.. Detta skedde vid jobbskatteavdragen och kommer att ske igen.

  • Den nya adeln är rätt solbränd t.o.m kraftigt solbrända. Hoppas det blir ordning på torpet efter valet.

Kommentera