”Nu röstar jag på SD”

Ulf Hedman skriver i en debattartikel i Vestmanlands Läns Tidning (VLT) att han för första gången kommer att rösta på SD när han går till vallokalen i höst.

Utfrysningen av SD, Stefan Löfvens osakliga bemötande av Jimmie Åkesson och 7-klöverns bristande respekt för väljarna. Där är tre orsaker till varför Hedman kommer att ge SD sin röst den 9:e september.

Hedman konstaterar förvisso att partiet har haft och förmodligen fortfarande har en del knäppgökar i leden, men att också de kommer att förpassas ut vartefter. Två skäl som överväger detta är invandringspolitik och Jimmie Åkessons raka budskap.

Att Ulf Hedman själv och över 1 miljon av Sveriges befolkning tänker rösta på SD i år, ser han som ett bevis på att 7-klövern nu ska få betala priset för år av nonchalant beteende och brist på respekt.

Jag vet inte vem Ulf Hedman är eller vilket parti han närmast kommer från, men hans slutord borde få Kristersson, Löfven och allt vad de heter att blekna.

”…just nu känner jag att jag inte har någon annan möjlighet att ge gammelpartierna min hårdaste smäll på käften för hur de har brustit i respekt för väljarna…/…Jag tror faktiskt inte heller, att jag är ensam om att känna på det viset”

VLT

16 thoughts on “”Nu röstar jag på SD”

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Synd bara att vissa ska vara så tröga, har själv röstat SD de två senaste riksdagsvalen. Hur det blir i kommunalvalet återstår att se.

  2. Hur definierar man en knäppgök? Min definition av ordet gör att jag kan konstatera att det finns åtskilliga knäppgökar i samtliga partier i den s.k. Sjuklövern men även i FI. I vissa partier (V, FI och MP) är det alldeles otroligt många som uppfyller kravet för att definieras som just knäppgök.

  3. Knäppgökar i SD?! Knäppgökarna finns i alla partier. Värst är väl MP där Fridolin slår alla rekord, men Lööf och regeringen kommer inte långt efter.

  4. Ulf Hedman anser att det finns knäppgökar i SD. Vad sägs om Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf, Jan Björklund, Jonas Sjöstedt, Stefan Löfven och talrören. Det måste vara ett svårslaget gäng knäppgökar! Ropen skalla folkförrädare är dom alla…….

    • Det finns knäppgökar och knäppgökar. De som finns i SD är nog mer normala knäppgökar som inte är särskilt salongsfäiga och pk.
      Men de du räknar upp är antigen köpta av den internationella bankmaffian eller rena du huvuden.

      • Mia:
        Vill hänvisa dig till de Gröna kommunisternas väljare….
        Ett snällt uttryck för de som lagt sin röst för detta parti ! Har troligen liksom Romson,åkt Tunnelbanan till Rinkebys närhet !

  5. Om man ser till opinionsundersökningarna som gjorts så drar jag den slutsatsen att över 70 % av landets valdeltagare inte ser på TV. Dom läser heller inte tidningar och dom går aldrig ut.
    Om dom gjorde detta så visste dom hur det står till i Sverige idag, men dom har ingen aning.

  6. Det måste ju finnas en anledning till att fler och fler går över till SD.
    Folket har sett denna anledning, men det har inte 7-klöverns språkrör.
    Anledningen är INVANDRINGSPOLITIKEN.
    Den är obefintlig hos 7-klövern, men självklar hos SD.
    I någon mån är det också det att Samtliga väljare inom 7-klövern mobbar SD trots att dom inte har någon aning om varför.
    Det kan ju inte bero på deras (SD:s) politik eftersom 7-klövern Använder sig till punkt och pricka av den.
    Och jag kan inte tro att samtliga 7-klöver anhängare är skitförbannade på herr Åkesson av personliga skäl, så varför mobbar man SD.

    • Jo dom är förbannade därför att Jimmie säger sanningen om dem, verkligheten ska ju allmänheten inte ha reda på enligt sju klövern,
      dom ska det fortsättas att ljugas för.

  7. Det är nog många som resonerar som han men inte vågar tala öppet om detta. Sen att få dylika tanka publicerade är nog inte lätt om man nu skulle vilja göra offentlighet av vad man tycker.

KommenteraAvbryt svar