Stäng

Sveriges alltmer laglösa invandringspolitik?

av Nima Gholam Ali Pour • 24 maj, 2018

2015 så anlände 35,369 ensamkommande barn till Sverige. 66 procent av dessa kom från Afghanistan. Detta var en chockerande siffra. (Under 2017 och 2016 så kom endast 3,533 ensamkommande barn till Sverige.) Att en sådan stor andel av de ensamkommande barnen var afghaner 2015 gjorde migrantgruppen ”ensamkommande barn” synonym med afghanska ungdomar. Under de senaste tio åren har ungefär 33,000 ensamkommande barn anlänt till Sverige från Afghanistan.

I mitten av augusti 2017 började vissa unga afghanska migranter, varav många fått avslag på sin asylansökan, demonstrera i centrala delar av Stockholm. De unga migranterna krävde att Migrationsverket skulle stoppa utvisningarna till Afghanistan. Bakom demonstrationerna låg nätverket ”Ung i Sverige”. Det tog inte lång tid innan svenska medier hyllade talespersonen för dessa demonstrationer, Fatemeh Khavari, som en hjältinna. Sex veckor efter att demonstrationerna påbörjades så skrev Aftonbladet följande:

”Fram träder bilden av en flicka med övernaturliga krafter. På två år har hon lärt sig svenska. Sittstrejken hon leder har spridit sig över landet. Hennes mål är att bli statsminister. I en annan tid hade hon hyllats som en hjältinna. En sådan som får hedersmedaljer av kungen och jämförs med historiska människorättskämpar. Hennes rörelse hade beskrivits som en generation av barn och ungdomar som kämpade för liv till varje pris.”

Läs vidare

9 reaktioner på “Sveriges alltmer laglösa invandringspolitik?

 1. Hur bekant vårt vansinne,och anarki är även i andra länder,har som jag skrev redan igår fått tyska BILD, (C:a 10 miljoner läsare) att med brett reportage skämma ut Absurdistan.Vill inte påstå deras rader är ren ironi mot Sverige men det är absolut ingen reklam för turistnäringen. Som blickbild på första sidan,har man med satirisk text en bild med delar av högvakten. Länk till BILD:
  https://www.bild.de/politik/ausland/schweden/verteilt-krisen-broschueren-an-alle-buerger-55766192.bild.html

 2. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/05/muslimrape.jpg
  I dag har åter tyska PI ett reportage kring landet i förfall Absurdistan,
  Denna gång i samband med att ockupanterna i Tyskland,nu utövar kvinnoöverfall och våldtäkter,i aldrig tidigare skådat antal.
  I reportaget klargör man att ”nya tyskarna” är på väg att konkurrera med oss i Norden.Vidare klargör man för sina läsare (c:a 300.000 dagligen) att Sverige leder statistiken för dessa fruktansvärda brott, i hela världen utanför Afrika. Åter ekar ”vårt ärorika namn runt jorden”.Här en länk:
  http://www.pi-news.net/2018/05/rape-wave-hat-nun-endgueltig-deutschland-erreicht/

 3. När går Annie Lööfs våta dröm i uppfyllelse om en mångkulturell befolkning på minst 30-40 miljoner invånare ?

 4. Dessa Afganer kommer att bli sosseriets öde vid valet ?? Dom är ju redan nu desperata. Lövet är bekymrad över 24% på valnatten skulle han jubla om han hade 24%.

  1. Vad händer sedan då när detta blivit sossarnas öde och fall vem eller vilka tar över vill, vågar och verkligen gör något radikalt åt saker och ting istället sossarna och övriga regeringen, SD ?
   Framtiden har svaret.

 5. Hon är inte hjältinna med tanke på de enorma problem (skyhöga kostnader och utbredd extrem kriminalitet) som har följt i dessa individers spår.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: