Stäng

Tidaholms kommun ger inte upp mångkulturen ens på Nationaldagen

INVANDRING. Tidaholms kommun, som nyligen fick avboka Özz Nujen, från ett föredrag om mångkultur i arbetslivet, ger inte upp pekpinnarna och hjärntvätten av sina invånare om mångkulturens förträfflighet – ska nu ha ”mångkulturkalas” på Sveriges Nationaldag – tillsammans med Svenska Kyrkan.

Och som nationaldagstalare har man bjudit in Anna-Lena Mann – en SD-hatande polis som är en slags kvinnlig kombination av Jerzy Sarnecki och Henrik Schyffert.

En nyttig idiot vars okritiska medömkan och moderliga förnekelse är en garant för att invandrares överrepresentation inom brottsstatistiken bara kommer att fortsätta och bli ännu värre. Så hur känns det att se era skattepengar missbrukas så fullkomligt aningslöst, Tidaholm..?

Politikfakta

-Pettersson tycker att om det är något som inte ska vara mångkultur så är det Nationaldagen, då ska vi fira Sverige och vad vår förfäder byggt upp…

Wilhelm Moberg, Svensk strävan, 1941

”Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra. De döda är åtskilliga millioner flera än vi. De har mycket att säga oss nu, och vi är skyldiga att lyssna till dem. Vi lyssnar till dem genom att minnas vad de uträttat och genom att värdesätta deras strävan. De kan icke mera värja sitt verk. Det åligger oss.

Någon gudomlig rätt till ett visst landområde, någon rätt i och för sig att besitta ett visst land från begynnelsen och intill änden, gives naturligtvis icke åt vårt folk. Den rätten är någonting som skall förtjänas, som skall förvärvas av varje folk.

Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här.

Vad Sverige i dag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund.

Vi är ett litet folk, men vi har ett stort land att bo i. Se på Europa-kartan! Vårt land brer vida ut sig i världsdelen. Men vi är få, vi är de ensamma stugornas folk, och även om vi numera delvis bor i städer, så är vi dock någon gång komna från bönders, torpares, backstugesittares stugor.

I ensamheten i stora ödsliga skogar har en svensk folksjäl danats genom tusendena år. Brottningen med stenen och stubben när åkern bröts, har gett oss krafter – andliga och kroppsliga. Och starkt motstånd utvecklar starka krafter. Så har detta lands skog och mark präglat oss, gett oss det egnaste, upprinnelsens källa till vår folkstyrka, den ensamme skogsbons stolthet och frihetssinne och den sege odlarens ihållighet.

Det verkligt svenska är sålunda ursprunget – vår växtplats. Det är för mig den barndomens jord där jag sprang barfota något dussin somrar, och kände enrisbuskens barr under fötterna. Barndomens mark, det är vårens allt ljusare kvällar med morkullsflykt över stugbacken, och tranornas skrik från kärret. Det är sommarens solvärmda bäck med sitt ljumma vatten plaskande kring barnaben med sårskorpor på knäna. Det är höstens röda lingontuvor och det nedfallna äpplet i dagg-gräset en klar morgon. Det är vinterns snödrivor vid farstubron. Det är iskanornas kälkbacke. Det är några barn i en gråmosses lavstuga på skogsbacken en enslig kväll i skymningen. Far är på regementsmötet, mor på dagsverke uppe i Roten. Barnen sitter vid stugans fönster och trycker sina näsor platta vidmot emot glaset. Finns det inte någon där nere på vägen? Det är fattigdom – men en stolt fattigdom, som hjälper sig själv till livets tillräckliga uppehälle, till det grova, men mustiga dagliga brödet från rågen på åkerlappen kring stugan. Det är en sund och fri barnaväxt, som den vilda örtens mellan enbuskarna i hagen. Det är frid och trygghet i ett fredligt land, där barnen föds fria av fria föräldrar. Ett land där också de minsta backstugors barn får pröva sina möjligheter av alla slag så långt deras krafter räcker till. Ett land där var och en får växa efter sin egen art. Detta är det egna, det som aldrig skall låta sig utbyta mot något främmande. Detta är roten och blodsbandet, min andliga arvslott som jag har att föra orörd vidare åt mina egna barn. Detta är för mig det svenska, det omistliga.”

– Wilhelm Moberg, Svensk strävan, 1941

17 reaktioner på “Tidaholms kommun ger inte upp mångkulturen ens på Nationaldagen

 1. Naturligtvis, skända nationaldagen eftersom landet redan är skändat och förstört.

 2. Den allestädes närvarande, påtvingade och extremt forcerade multikulturalismen företräder ett rent hån mot våra gemensamma kulturella referenser och traditioner och icke minst mot vår svenska nationella identitet – i synnerhet under vår nationaldag och det finns något mycket obehagligt med denna feberaktiga iver att inkludera allt och alla utom just den kuvade och manipulerade etniska befolkningen.

  Den illa dolda indoktrineringsoperation denna numer så illa beryktade kommunledning ogenerat ägnar sig åt, icke med syfte att etablera gemenskap, utan fastmer att successivt exkludera vår inhemska kulturella estetik, har sannerligen satt det lilla Tidaholm på kartan över orter som behärskas av globalismens skoningslösa strateger och de karakteristiska drag av psykopati och känslokyla som utmärker detta den politiska skammens skrå.
  Respektlöst, illvilligt och beräknande!
  Andreas.

 3. Tidaholms kommun och styrande verkar bestå av en samling personer med noll koll och förstånd av vad som sker i Sverige och övriga Europa. Att förstärka och skynda på sönderfallet genom agera ihop med de som stävar efter det totala sönderfallet och underkastelsen.
  Att sen batik-häxorna gör allt för att få sig en eller flera säng-värmare, gör ju allt, än mer patetiskt.

  SVERIGES NATIONALDAG !
  Som sagt innan….IDIOTIN ÄR FULLÄNDAD !

  Tidaholm….NEJ TACK !!!

  VAL 2018 … för FÖRSTÅND !

  1. Men Tidaholm har ju stöd från högsta ort.
   På Sveriges nationaldag 6 juni 2014 stod Stefan Löfvén på Rinkeby torg utanför Sthlm och läste texter ur Koranen.

   1. Ja, så är det….vill ni ha en sk.ledare för Sverige som är delaktig och värnar om det totala sönderfallet och bidrar till underkastelse med våra svenskar till förnöjelse.

    Säger det aldrig nog: VAL 2018 för FÖRSTÅND !

 4. Liten Ebba sa just att vi byggt Sverige från ett fattigt land till ett rikt land på bara 3 generationer. Men det behövs inte ens en generation för att allt ska rivas ned igen.

  1. Ruth Magnusson :
   Enligt den figuren som numera finns i Jordanien så är det zig…a som byggt upp Sverige.

 5. Det finns inget som heter Svenska kyrkan längre, utan den tillhör Islam numera så vi kan kalla alla kyrkor för moskéer.

  1. Svenska kyrkan förbereder för att skifta till islam för snart är underlaget större och trognare besökare.

 6. Inte ens en dag om året får vi hylla det Sverige vi alla vuxit upp i. Ynkedom.
  Feminister som poliser utgör en grupp som jag personligen har mindre förtroende för än riktiga poliser och tyvärr säger det inte lite.
  Var det en feminist som förhörde dig Pettersson?

 7. ”Tidaholms skattebetalare ”bidrar till utanförskap” enligt kommunens integrationssamordnare. Nu tvingas de betala för en inställd föreläsning med komikern
  Özz Nûjen som var bokad för att göra Tidaholmsborna mer positivt inställda till nyanlända. ”
  https://nyheteridag.se/plus/mejlen-avslojar-installda-nujen-showen-sprackte-budget-anklagar-tidaholmsborna-for-att-bidra-till-utanforskap/

  -Tala om förakt för svenskar, från integrationssamordnaren i Tidaholm! Vad gör hon för att nyanlända ska anpassa sig till Sverige, undrar jag.

  Och ”mångkultur kalas” på nationaldagen av alls dagar…

 8. Apropå att motargumentera……………

  Jag tror inte att majoriteten av polisen är sossar.

  Jag tror inte att majoriteten av polisen är miljöpartister.

  Jag tror inte att majoriteten av polisen är vänsterpartister.

  Jag tror inte att majoriteten av polisen är folkpartister.

  Jag tror inte att majoriteten av polisen är centerpartister.

  Jag tror inte att majoriteten av polisen är kristdemokrater.

  Jag tror inte att majoriteten av polisen är moderater.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: