Stäng

16 reaktioner på “DN:s Trump-hat sjukligt…

 1. Ingen vettig riktig svensk bryr sig om den vidriga liberala mångkulturälskande blaskan DN och övrig PK-media !

 2. Hela den så kallade Media kåren är mycket sjuk, och
  förhoppningsvis döende, i Agenda igår fortsatte man med sitt
  Trump hat, samtidigt som vi har en förvirrad stolle som styr vårt
  eget land bortom all räddning? Undrar om Cecilia Udden och
  Carina Bergfeldt också gått på hudvård? Enkelspåriga och
  enfaldiga ’är dom i vart fall.

 3. DN gör en korrekt analys, om Trump med sin nationalistiska agenda når framgång i USA så kommer det att påverka inte bara Sverige utan västvärlden. Det kommer att innebära slutet för tre M (Merkel, Macron och May). Trumps värsta fiender finns inom hans eget parti och egna familj samt inom byråkratin, The Deep State, som han nu beordrat utredning av efter att de fastnat med fingrarna i syltburken. Om jag ska raljera så verkar motståndarna vara de samma inom partiet, familjen och byråkratin och som det slumpar sig DN.

 4. http://imgl.krone.at/scaled/1711030/vdc4a17/630×356
  Kommunisten Iglesias villa ser ju hygglig ut för priset.
  Jo nya häpnadsväckande berättelser dagligen i hela europeiska PK-syndikatet kring Trump.
  Vad som inte de vänsterextrema slaskblaskorna lär kommer att skriva något om,är röde Sjöströms kollega i Spanien.Pablo Iglesias heter mannen,som leder deras kommunister Podemos. Nu har kommit i dagen,att han köpt en lyxvilla för dryga 6 miljoner SEK.
  Som min moder brukade säga, ”de rige di kann”
  Märkligt hur många miljonärer det finns inom deras röda ideologi !!

 5. Lyssna bara på de uttalanden som SVT´s Carina Bergfeldt och hennes uttalanden om PM Trump i USA !!
  Hur kan en journalist göra så ????

  1. Förut hade vi reportrar; Arne Thorén, Knut Ståhlberg och Alf Martin för att nämna några. Numera har vi ”journalister”, ursprungligen en som förde journal, daglig anteckning, numera ”(mediebranschen, yrken) person som arbetar inom media, till exempel med att ta fram och/eller rapportera om nyheter”. (Wiktionary) Observera ”ta fram nyheter”, det vill säga skapa nyheter. Fake News eller hitte-på-nyheter. Tur att det finns ”Alternativa medier”.

   1. Dessa eminenta korrekta och mycket duktiga korrespondenter var ju inte fostrade i andan av 1968 års extremvänster som dagens politiskt korrekta journalister är och måste vara !
    Örongodis att höra dessa gamla rejäla journalister när de sakligt och mycket tydligt bara rapporterar det som ska rapporteras och inget annat.
    Arne Thorén Washington, Knut Stålberg Paris och Hans Granqvist Hongkong tre klassiska avslut på reportage som man hörde i radio och TV på den gamla goda tiden !!!!

  2. Tillhör man extrema vänstern får och kan man göra vad som helst, det är inget nytt !

   1. Håller med. Han river ner USA som fransmännen rev ner bastiljen under franska revolutionen, sten efter sten. Vi gjorde av med världshärskaren Nazismen, en lite bit att gå med efterträdaren

   2. Trump kryper inte för Märkel.
    Bråkar hon så blir det höga tullar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: